Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: au picat serverele?

au picat serverele? 2 years, 4 months ago #4292

• krystos
  • ( User )
  • Homie
de ce nu pot sa intru in joc ? ca am Pre-Order , ce se intampla ?
au picat serverele ?

Re: au picat serverele? 2 years, 4 months ago #4294

• adrianus
  • ( User )
  • Aion Victim
is pline... multi nu am putut intra.........

ING: Pericol

Re: au picat serverele? 2 years, 4 months ago #4295

• carnatul
  • ( User )
  • Homie
trebe sa asteptati la rand...

Re: au picat serverele? 2 years, 4 months ago #4297

• ken7hin
  • ( User )
  • Aion Victim
Daca acum cat sunt DOAR cei cu preorder sunt asa serverele, dar de pe 25 in sus cand intra si cei fara preorder cum o sa fie? :/

Sunt nesimtiti cei de la NCsoft ca nu si-au luat masuri pentru a tine multi oameni simultan si ca trebuie sa stai la coada sau sa nu poti intra deloc la un joc pe care il platesti lunar.

Re:au picat serverele? 2 years, 4 months ago #4298

• Linguritza
  • ( User )
  • Aion - Gold Member
Cand am vrut sa intru imi spunea ca sunt vreo 400 si ceva de oameni la rand si ca trebuie sa astept vreo 15 minute. Am ramas in ecranul respectiv si am intrat dupa 2 minute. Eu zic ca respectiva coada e relativa si trebuie doar putina perseverenta.
Sincer, desi a fost aproape imposibil sa faci questurile de la inceput, ma bucura ca sunt atat de multi oameni.

A fost extraordinar mai bine decat intr-un alt joc in care, la lansare, picau serverele din 5 in 5 minute si era asemenea lag incat compania a trebuit sa mai bage 2 servere, zapacind toate guildele care isi stabilisera un anumit server dinainte.
"Forgive me if I stare, I knew you were young, but even then I was expecting someone a little more... well, MORE." - Durza "Eragon"
Last Edit: 2 years, 4 months ago by Linguritza.

Re:au picat serverele? 2 years, 4 months ago #4302

• crypto
  • ( User )
  • Homie
Dupa experienta care am avut-o cu OB si cu preselectia, am ramas placut impresionat de cat de bine a reusit lansarea asta, credeam ca o sa reusesc sa intru doar la cateva ore dupa lansare, in schimb totul a fost smoooth

Re:au picat serverele? 2 years, 4 months ago #4304

• Tica
  • ( User )
  • Aion Victim
  • don't take life too serious, you'll never get out
si eu am intrat aseara si in full iuresh de jucatori m-am miscat foarte bine cu questurile am facut pana la ora 2 lvl 11 aproape ca priest ... dar de trebuie sa mai si muncim si m-am culcat ... cat despre locul pe servere stati calmi ca nu au dat drumu full la server or sa mareasca capacitatea acestora cu cel putin inca 25% cand se termina headstart-ul asa au facut toti care au oferit headstart ...

Re:au picat serverele? 2 years, 4 months ago #4308

• adrianus
  • ( User )
  • Aion Victim
norocu tau.. eu am intrat la ora 2 si am facut doar lvl 5 pana pe la 3 cand numai puteam de somn...

ING: Pericol
  • Page:
  • 1
Moderators: Titanu
Time to create page: 1.33 seconds