|
Welcome,
Guest
|
Telemachus Offline
(1 viewing) (1) Guest
|
TOPIC: Telemachus Offline
Telemachus Offline 2 years, 1 month ago #5818
|
Cu toate ca pe site serverul de loghin este on/telemachus on nu ma mai pot conecta.Stie cineva cauza?
|
|
|
Re: Telemachus Offline 2 years, 1 month ago #5819
|
si eu la fel da pe alt server, pe kahrun am patit'o de 2 ori. imi da dintr'o data disconnect si nu ma mai pot conecta. nu pot sa intru nici pe site'ul oficial, launcher'ul nu se conecteaza nu jtiu ce se intampla.
Currently Unavailable The NCSoft.com server is temporarily unavailable. Please check your network connections and try again later. ma enerveaza pt ca am prieteni care sunt in joc si zic ca merge. |
|
Last Edit: 2 years, 1 month ago by aionsvortex.
|
Re:Telemachus Offline 2 years, 1 month ago #5826
|
Da, si mie si catorva colegi din guild tot asa, nu le merge.
Nu putem accesa nici macar uk.aiononline.com Am incercat sa rezolv cu sectiunea de Support, dar imi tot dau sa instalez programele sa le fac rapoarte despre computer, de parca ar fi problema mea, nu a lor. Chiar nu stiu ce sa fac. |
|
"Forgive me if I stare, I knew you were young, but even then I was expecting someone a little more... well, MORE." - Durza "Eragon"
|
Re:Telemachus Offline 2 years, 1 month ago #5827
|
uite test, e de la ei normal adica suntem o gramada din toata europa si ne'a mers pana acum..
aion.patcher.ncsoft.com 206.127.148.84:80 - connect succeeded 206.127.153.247:2106 - connect succeeded 206.127.147.28:2106 - connect failed 206.127.155.18:10241 - connect succeeded 206.127.155.19:10241 - connect succeeded 206.127.156.175:10241 - connect failed 206.127.156.176:10241 - connect failed daca vrei sa faci testu dwld asta: us.ncsoft.com/gameadvisor click Test Computer and Connection |
|
|
Re:Telemachus Offline 2 years, 1 month ago #5828
|
Am facut testul asta deja. Le-am si trimis fisierul. Cred ca am avut vreo 4 mailuri de raspuns in conversatia cu ei. Primul a fost, bineinteles, sa-mi dezinstalez firewallul si antivirusul (nu astea sunt problema).
In ultimul raspuns de la ei mi-au spus sa downloadez si sa instalez asta: 1. Download Belarc Advisor from here: www.belarc.com/free_download.html 2. Save the file to your desktop. 3. Once downloaded and installed, run the program. 4. When the test is complete it will open a report in you web browser. When it opens, click File -> Save As, and save the file to your desktop. Please be sure to save this file as .HTML or .MSC - not .TXT. 5. Please update your ticket with this file. Please do not reply by email, but instead login to your support account and add the file there. Cam prea multe rapoarte vor de la mine. Din cate inteleg, suntem multi rau cu problema asta, asa ca nu stiu cu ce ii ajuta sa-mi vada ei mie matzele computerului. Chiar au timp sa se uite pe toate aceste rapoarte din toata Europa ca sa vada unde e problema comuna?! |
|
"Forgive me if I stare, I knew you were young, but even then I was expecting someone a little more... well, MORE." - Durza "Eragon"
|
Re:Telemachus Offline 2 years, 1 month ago #5829
|
nu stiu, cred ca trag de timp sau cei care se ocupa de ticket'uri, nu trimit mai departe si doar ne aburesc cu teste etc. sunt curios, ei nu comunica intre ei acolo ? cred ca au fost trimise 10.000 de ticket'uri de la 10.000 de oameni, poate si mai multe. chiar asa nu'si dau seama ca e de la ei, da'o naiba.
|
|
Last Edit: 2 years, 1 month ago by aionsvortex.
|
Re:Telemachus Offline 2 years, 1 month ago #5830
|
Habar nu am cu ce se ocupa. Dar daca nu se rezolva curand am impresia ca vor pierde cam multi clienti.
Am mai avut aceeasi problema saptamana trecuta (pentru prima data), dar a doua zi dimineata a mers. Nu stiu ce i-au facut sau daca i-au facut ceva, dar a mers totul ok. Acum vad ca tzine. In fine. O sa mai postez daca mai primesc vreun raspuns de la Support. In caz ca-mi ofera o solutie care si functioneaza o s-o postez si pe aia. Oricum, atata timp cat nu pot accesa nici macar site-ul, iese din discutie reinstalarea jocului. |
|
|
Re:Telemachus Offline 2 years, 1 month ago #5831
|
Singurul lucru care s-a putut obtine momentan de la "oficialitati" este asta:
twitter.com/aion_arathaur Sau cel putin e singurul raspuns la care am avut acces, dat fiind ca nu pot accesa site-urile oficiale. |
|
|
|
Moderators: Titanu
Time to create page: 0.56 seconds