|
Welcome,
Guest
|
|
TOPIC: Niste intrebari :|
Niste intrebari :| 2 years ago #6024
|
Salut,nu stiu daca este locul potrivit unde sa postez dar sectiunea help mi sa parut cea mai buna...deci am Templar (Castor,Asmodian) si multi mi-au zis "tu nu muncesti?" "tu nu ai skill la craft" ... si nu prea am inteles prea multe despre craft
Tot ce am inteles este ca tre sa ma duc undeva in Pandemonium si sa platesc ca sa fac skill expert... Cam la cat fac skill expert? Ce este indicat pentru Templar? Ce este indicat pentru mine nu neaparat pe templar ce este mai bun:P ? Si am inteles ca doar la 2 ma pot face expert dar si dupa ce ma fac am inteles ceva de retete...de unde le cumpar? unde gasesc materialele pt ele? daca am retata si materialele cum fac itemu? --------------------------------- Si cum este mai bine sa cresc? sa fac q? sa farmez? sa fac party? sa ma ajute alti mai mari sa fac q de lvl mult mai mare decat mine? sau cum? Ce iteme sunt mai bune pt templar? am inteles ca plate si care e cea mai buna culoare? (portocaliu nu?) si cam ce fel de manastone sa bag pt templar? (HP si Block? Dar parry e bun?) --------------------------------- Eu am comp-u cam varza...si in orase imi merge cam intepat dar la mobi e foarte ok nu are nici o treaba Am: -procesor Intel 4 CPU 2.66Ghz -1 GB ram -placa video ati radeon x1650 512mb -hardu 40gb (cam vechi trebuie schimbat URGENT) si cam atat nu stiu ce ar mai fi trebuit...cu ce imi sugerati sa imi imbunatatesc compu? si cam cat mar ajunge? sau sa imi iau altu nou? Multumesc ! P.S.: Caut legiune ! Castor,Asmodian,Templar,Level 22 ; name: Bulangiu |
|
Last Edit: 2 years ago by Bulangiu.
|
Re: Niste intrebari :| 1 year, 6 months ago #6344
|
Nu iti voi raspunde la toate intrebarile dar uite aici niste raspunsuri.
In primul rand decat sa dai aprox 50 de lei pe luna pe un joc mai bine iti strangi bani de un nou calculator.Daca vrei sa faci mass pvp chiar ai nevoie de macar 2 GB ram, infine ce recomanda ei (vezi pe spatele cutiei).Gandeste-te ca eu am mult mai bune chestii decat recomanda ei si ca sa imi mearga bine la siege unde se strang pana in 1000 de oameni trebuie sa imi pun setarile grafice la minim, efectiv tot la minim...Despre iteme, prietene exista doar cateva iteme portocalii in tot aionu EU / NA, mi se pare ca un scut, un bow si o sabie. Daca tu ajungi sa ai iteme sa bati bosu ala de la care pica itemele portocalii esti bun, dar sa mai il si bati ( necesita skill + inca 5 oameni buni care sa stie etc etc), +te lovesti de o mica problema...drop rateu din aion....quite lowwwww. Oricum nu te gandi la gear pana la 50. Despre level...cat ai questuri fa questuri, instante, grupuri de batut eliti, etc, etc |
|
|
Re: Niste intrebari :| 1 year, 6 months ago #6348
|
wtf...intrebarile alea sunt de acum 5 luni
|
|
Regulile AionONLINE.ro !
Being a winning player isn't only about playing good cards - it's also about making good decisions. |
Re: Niste intrebari :| 1 year, 6 months ago #6349
|
hihi
|
|
|
|
Moderators: Titanu
Time to create page: 0.55 seconds