|
Welcome,
Guest
|
|
TOPIC: 2 intrebari
2 intrebari 1 year, 10 months ago #6303
|
Salutare stimabililor.
Mentionez ca stiu sa folosesc butonu "Search" si am citit regulile. Nu prea am jucam mmorpg-uri, so bear with me. Cu atat mai putin alea cu monthly subscription-uri. De 3 zile am inceput. Joc pe serverele Europene, am un mic Templar de lvl 18, nick: Nefarius. Cam atat. Doua intrebari am deocamdata: In functie de cat sunt(eti) de receptivi cei(voi) care sunteti in masura sa imi raspundeti, pot avea mai multe sau mai putine(intrebari,that is) 1)cum imi fac cont aici, pe forumul lor: uk.aiononline.com/ ,mai exact la board-ul asta ma refer:forums.aiononline.com/eu/ Oi fi orb si nu vad 'register' sau 'create account' button. Ma gandesc ca tre sa folosesc niste login details pe care deja le posed, dar nu imi dau seama care. Care anume dintre ele? Ca game account si password nu ii convine.. 2)ca si gameplay si ma rog eventual pvp imi place templaru', cu toate ca imi dau seama ca va fi foarte complicat si greu de jucat charul. Jena mea e ca arata ca naiba (subiectiv vorbind) end game gear-ul(ma refer la Plate) precum elite archon tribunu's set. Si in general cam tot ce am vazut peste lvl 40( elite guardian centurion: www.aionarmory.com/screenshot.aspx?id=4608#4608 ). Chiar nu imi imaginam ca o sa ajung sa fiu frate cu Optimus(Prime, ala din Transformers) Acum revening la intrebare. Am inteles ca exista asa numita "armor remodel" feature available beyond lvl 30. Se poate face remodelu' ala si pe astea end-game, sau pe Abyss items? Sursa: www.aionarmory.com/screenshot.aspx?id=4600#4600 |
|
Last Edit: 1 year, 10 months ago by MaliceWish.
|
Re:2 intrebari 1 year, 10 months ago #6306
|
Sorry, registration has been disabled by the administrator.
Cam asta ar fi raspunsul la prima intrebare. Cat despre remodel nu mai tin minte , dar iti va raspunde cineva pe aici cat de curand. |
|
|
Re:2 intrebari 1 year, 10 months ago #6307
|
multam fain man.
aiurea totusi faza cu registration disabled :| ma uitam pe aici aion.mmosite.com/guide/suit.shtml si toate seturile arata bestial, "natural". Fix ultimele plate-uri is taiate in tabla ca si daciile 1310. kinda like a friggin robocop care simte nevoia unei confirmari vocale cu strigate razboinice de fiecare data cand initiezi chain skill-urile(si nu numai). |
|
|
Re:2 intrebari 1 year, 10 months ago #6308
|
Daca iti place templarul feelingul jocului va depasi la un momemt dat look'ul caracterului asa ca tine'te de el, parerea mea.
Pe ce server joci apropo? |
|
|
Re: 2 intrebari 1 year, 10 months ago #6310
|
Salut !!! iti pot raspunde eu la ambele intrebari
1. pe forumul oficial , cel postat de tine in link te loghezi folosind exact username-ul si parola cu care te loghezi in joc 2. toate tipurile de armuri pot fi reskinuite inclusiv cele de Abyss (30 , 40 , 50) si mai nou - din 1.9 si setul devonian (de lv 50) parerea mea pesonala , si eu am un templar Mi-am reskinuit si setul devonian de 50 cu skinul de la setul de abyss de lv 30 Nu pot fi reskinuite momentan - armele extendable din motive logice |
|
Last Edit: 1 year, 10 months ago by Wurdulak.
|
Re: 2 intrebari 1 year, 10 months ago #6312
|
Wurdulak wrote:
Salut !!! iti pot raspunde eu la ambele intrebari 1. pe forumul oficial , cel postat de tine in link te loghezi folosind exact username-ul si parola cu care te loghezi in joc 2. toate tipurile de armuri pot fi reskinuite inclusiv cele de Abyss (30 , 40 , 50) si mai nou - din 1.9 si setul devonian (de lv 50) parerea mea pesonala , si eu am un templar Mi-am reskinuit si setul devonian de 50 cu skinul de la setul de abyss de lv 30 Nu pot fi reskinuite momentan - armele extendable din motive logice Poi eu nu ma pot loga cu useru si parola cu care ma loghez in joc. asta e nedumerirea mea. Funny eu ziceam ca plate Abyss de 50 arata cel mai prost dpdv vizual. De astea zic eu ca arata ca si Robocop, plus ca ai niste picioare de Transformer. Nu stiam daca pot sa reskinuiesc plate Abyss de 50 cu plate Abyss de 40 sau 30. Pe mine ma intereseaza fix procesul invers, sa fac cumva sa nu mai arate plate Abyss de 50 cum arata. Eu imi exprimam frustrarea in legatura cu felul in care arata plate Abyss de 50, nu admiratia. Poate nu s-a inteles, sorry. Poti sa pui un print sau link catre templaru tau reskinuit? Apophis wrote: Daca iti place templarul feelingul jocului va depasi la un momemt dat look'ul caracterului asa ca tine'te de el, parerea mea. Pe ce server joci apropo? mai...nu cred. I mean fiind eu insami un individ cu puternice valente artistice-ma pasioneaza grafica 3d-nu pot sa trec cu vederea atrocitatile de lvl 50 playe abyss armors. Pe Spatalos joc. Deci practic daca am un item PLATE Abyss 50-sa zicem armura, pot sa o reskinuiesc sa arate ca si oricare alta Amura PLATE Abyss <SAU> ca si oricare alta amura PLATE. Corect? in legatura cu templaru'...ii ok charu? I mean, daca poti, fara texte"fiecare clasa are pros and cons" etc etc. Am garantia ca atat timp cat nu sunt efectiv tampitel si sa am gear decent, in pvp, poate templaru sa bata sa zicem jumate din restul claselor? Sau daca are vreun dezavantaj mare templaru sau il trage ceva in jos...etc etc. orice consideri(considerati) ca ar trebui sa stiu despre el, va rog sa-mi spuneti cand si daca puteti. |
|
|
|
Time to create page: 0.57 seconds