|
Welcome,
Guest
|
|
TOPIC: intrebare pertinenta
intrebare pertinenta 1 year, 6 months ago #6324
|
ce anume trebuie sa se intample pentru ca un player sa ajung intr-o legiune? sunt doar lvl 20.
e pe baza de quest sau recrutare efectiva aderarea la o legiune? ma gandesc ca al' ce-i sef in legiunea X, sau ma rog oricine poate recruta, nu te va lua decat daca ai gear ok si lvl mare, nu? |
|
Last Edit: 1 year, 6 months ago by MaliceWish.
|
Re: intrebare pertinenta 1 year, 6 months ago #6325
|
totul depine de standardele legiunii in care vrei sa intrii. Legiunile de top ale fiecarui server recruteaza doar de level 50 cu gear cel putin decent, sau nu. Inca odata totul depinde de legiune. Iti dau un exemplu.Am jucat aion pana acu o luna, m-am lasat doar pentru vacanta de vara ca nu prea sunt in oras. Cea mai "tare" legiune de pe serverul Thelemacus Asmosians adica VoTF, avea siteul ei personal unde aplicai sa intri, sau cred ca puteai sa intrebi si centurionii legiunii. Daca nu le convenea gearu si levelu ( doar 50 ) iti spuneau ca nu te iau si gata. Pentru levelul tau vezi uitate in top 50 ale legiunilor de pe serveru tau si da whisper vreunui centurion stiu si eu...Anyway nici nu prea are rost sa iti bati capul cu asta inca. succes prietene cu legiunea
Asmodian Army General iNkkY |
|
|
Re: intrebare pertinenta 1 year, 6 months ago #6331
|
ahm da..I was afraid of that.
multam. |
|
|
Re: intrebare pertinenta 1 year, 6 months ago #6337
|
Nu iti face probleme, nu prea ai nevoie de o legiune la levelul tau numai daca iti doresti sa vorbesti cu lumea...daca joci pe Thelemacus iti pot eu recomanda cateva legiuni bune
|
|
|
|
Moderators: Titanu
Time to create page: 0.44 seconds