|
Welcome,
Guest
|
|
TOPIC: plz help me :D
plz help me :D 1 year, 10 months ago #6367
|
salut as avea si eu o problema si nusht ce sa ii mai fac :| am cautat peste tot in google... si ... nimic : am luat jocul de pe un torrent... Aion v1.9.0.1 ... si cand am instalat NCsoft si am facut pasii care trebuiau ... cand sa dau click pe NCsoftLuncher nu imi intra in el astept imi arata clepsidra ca se invarte si nimic.. cand intru in fisierul NCsoft apar o multime de popuri.copy + ca am inchis si firewall, antivirus etc.. uite.. poza: img193.imageshack.us/img193/3215/ffffffftj.jpg ajutati-ma si pe mn va rog
multumesc anticipat. |
|
|
Re: plz help me :D 1 year, 10 months ago #6368
|
ehm....ia-ti jocul original si nu te mai complica cu porcarii de servere private....much easier!
|
|
|
Re: plz help me :D 1 year, 10 months ago #6369
|
nu se complica cu servere private.nu cred ca are nici o legatura cu vreun server privat.
NCsoft pune la dispozitie clientu si sub forma de torrent. nu stiu ce-i cu copy-urile alea ca am jocu original, dar fa in felul urmator. fa-ti backup la folderu cu aion (in caz ca "strici ceva") si incearca sa rulezi fie vreun executabil de pe acolo sau o copie dinaia. ma gandesc ca e ca la filme cand unele dintre ele iti vin rar-uite sau zip-uite si tre sa dai double-click pe o arhiva si ti se dezarhiveaza in totalitate |
|
Last Edit: 1 year, 10 months ago by MaliceWish.
|
Re: plz help me :D 1 year, 10 months ago #6377
|
AionONLINE.ro este o comunitate oficiala de Aion.
Nu incurajam versiunile downloadate. Toti membrii acestei comunitati detin jocul in original. Pentru problema ta, intreaba pe alte siteuri ce au servere private si au intampinat probleme de genul. |
|
Regulile AionONLINE.ro !
Being a winning player isn't only about playing good cards - it's also about making good decisions. |
Re: plz help me :D 1 year, 10 months ago #6378
|
Daca iti place jocul AION cumpara-l si joaca-l pe original satisfactia este mult prea mare in comparatie cu serv private, optiuni sunt 1000 la nr nu le pot scrie sa nu obosesc lumea dar atata iti spun daca iubesti AION cumpara-l si joaca pe original.
|
|
|
Re: plz help me :D 1 year, 10 months ago #6380
|
cunosc personal 2 indivizi care detin jocul original dar nu il pot juca din cauza ca exista la momentul de fata 2 erori de instalare (nesolutionabile din pct de vedere tehnic) a patchurilor prin intermediul launcherului oficial.
NCsoft afirma de 1 luna incoace ca incearca sa-si dea seama ce anume cauzeaza cele 2 erori. Inca nu si-a dat seama. E plin aionsource de plangeri. so yea.. |
|
Last Edit: 1 year, 10 months ago by MaliceWish.
|
Re: plz help me :D 1 year, 10 months ago #6381
|
MaliceWish wrote:
cunosc personal 2 indivizi care detin jocul original dar nu il pot juca din cauza ca exista la momentul de fata 2 erori de instalare (nesolutionabile din pct de vedere tehnic) a patchurilor prin intermediul launcherului oficial. NCsoft afirma de 1 luna incoace ca incearca sa-si dea seama ce anume cauzeaza cele 2 erori. Inca nu si-a dat seama. E plin aionsource de plangeri. so yea.. Domnisoara wish trebuie sa intelegi odata pt totdeauna ca NCSOFT nu este BLIZZARD, unt praf la suport si la buguri sunt campioni si idioti pe deasupra,tine minte bine: NCOSFT nu este BLIZZARD!!! P.S:Prin absurd vb daca NCSOFT ar fi fost Blizzard ar fi avut 30mil de jucatori in AION. |
|
|
Re: plz help me :D 1 year, 9 months ago #6383
|
Hehe...daca ar fi fost blizzard ai fi facut level 50 in 3 zile =)) Eu m-am lasat de wow pt ca blizzard nu este NCsoft
Si...sunt deacord cu tine cand vine vorba de suport si alea alea...dar asta e...sper sa se rezolve totul cu timpul |
|
|
Re: plz help me :D 1 year, 9 months ago #6386
|
Inkyy eu am jucat wow din beta pana in momentul in care aion a aparut si am renuntat din acelasi motiv ca si tine:Simplitatea mult prea accentuata cu timpul, dar WoW crede-ma a fost un MMORPG la viata lui cum poate nu o sa mai ai zile sa prinzi unul ca el, singurul mmo care ma facut addicted in vanilla singurul joc care il jucam peste 24+ h tocmai de aia lau simplificat multi oameni au ramas fara slujbe prea multi scolarii corigenti si tocmai de asta SUA la dat in judecata si a trebuit sa aplatizeze cumva chestiile astea, app au si murit oameni din chestia asta(un chinez jucand peste 3 zile fara oprire a murit deshidratat),deci wow ramane pe vecii ca fiind cel mai agresiv mmo la timpul lui si inca este cel mai agresiv ca este cel mai bine vandut din cate tin minte a avut vre-o 2mil de copii vandute in 24ore de la lansarea lui WOTLK.
P.S: Imi cer scuze fata de moderatori ca nu am vb scurt si la subiect strict despre acest thread am vrut sa ii dau parerea mea lui inkkyy despre un veteran adevarat din WoW. |
|
|
Re: plz help me :D 1 year, 9 months ago #6387
|
OFF topic:nu's domnisoara;) sunt domnisor eventual.
nu are ce sa se rezolve cu timpul, pentru ca si cu Lineage au facut si inca fac la fel |
|
Last Edit: 1 year, 9 months ago by MaliceWish.
|
Re: plz help me :D 1 year, 9 months ago #6391
|
Uite au avut o idee super buna cu hardModeurile pt ca oamenii cu skill se vor baga intr-o guilda buna si vor face hardmodeuri dar totusi...pt un pushti ca mine care are de invatat destul de mult si care nu poate sta la PC mai mult de ora 22:30-23:00 GMT +2....e imposibil sa intru intr-o guilda HARDCORE!
|
|
|
|
Time to create page: 0.68 seconds