Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Need help...

Need help... 1 year, 9 months ago #6444

• PRS-ONE
  • ( User )
  • Homie
Salut. Mi sa expirat gametime ul al Aion si dupa o saptamana cand merg si eu sa im iau unul nou vad ca Diverta (de unde luam si pina acum) in orasul nostru sa incihis (

Are cineva vreo idee ce sa fac sa achizitionez Timecarduri din nou ?!!
Stau aproape de Brasov dar din cate stiu acolo la Diverta nu are Carduri, am fost de mai multe ori p-acolo. Va rog sa-mi scrieti niste idei, magazine de unde pot achizitiona Timecard platind CASH. Nu am posibilitatea sa cumpar online !!!

Thx ..mult...

Peace...

Re:Need help... 1 year, 9 months ago #6445

• PRS-ONE
  • ( User )
  • Homie
...Inca o intrebare ma cam uit pe net dupa solutii si am gasit DLgamer.uk Ce parere aveti despre site si cum funcioneaza ca acolo nu scrie nimic serios decat: "fati un cont, downlodeaza, joaca" right...si unde e "plateste" ???

Peace...

Re:Need help... 1 year, 9 months ago #6449

• PRS-ONE
  • ( User )
  • Homie
nimeni nu are vreo iddee cum sa imi reinnoiesc accountu !??

Ok mam hotarit sa fac comanda pe net.....nu stiti cumva pe homepage ul acestui site a fost maidemult un link de unde se putea comanda Aion si chestii...nu Amazon, un site rominesc. Mai exista ala ?~!

PS. ce parere aveti despre Emag.ro...e timecerd Lineage2 acolo care merge cu toate NCsoft games. dar eu zic ca e cam scump 76 RON

Peace...
Last Edit: 1 year, 9 months ago by PRS-ONE.

Re:Need help... 1 year, 9 months ago #6453

• Nubixx
  • ( User )
  • Homie
sigurul mod prin care iti poti platii avantajos jocul este prin card bancar .... e cu 20% mai ieftin ....
daca nu am inteles ca se poate platii si prin telefon ....nu mai stiu unde dar parca pe la gameshop.ro era asa ceva ...dar iara o sa dai cam 75 - 80 ron/luna fata da 55 ron ..

Sfatul meu e fugi pana la o banca ..fa-ti un card ( nu te costa nimic )...incarca cardul si stai linistit....orium astia de la NCfaild sunt magari ....nu te lasa sa joci nici macar 1 minut in plus ...fata da blizzard unde poti juca chiar si in ziua cand acountul ti-a expirat ...sa nu mai vorbim de faza cu luna feb. ..... unde sunt 28 zile ....iar tu platesti 30 dar defapt te joci doar 28 .

Re:Need help... 1 year, 9 months ago #6454

• PRS-ONE
  • ( User )
  • Homie
Mersi mult. Am fost mai demult la BCR cred, dar vorbeau numa prosti si vroiau sa imi faca tot felul de carduri ...Am auzit ca ING si Raifeisen sunt mai detreaba acuma...

Thx...

Re:Need help... 1 year, 9 months ago #6455

• sillentkill
  • ( User )
  • Homie
cum zice si Nubixx iti poti cumpara si prin sms shop.computergames.ro/ncsoft/
Last Edit: 1 year, 9 months ago by sillentkill.

Re:Need help... 1 year, 9 months ago #6456

• inkky
  • ( User )
  • Aion - Gold Member
mda, cardul e cea mai buna solutie Vorba lu Alex (Nubixx)

Re:Need help... 1 year, 9 months ago #6459

• PRS-ONE
  • ( User )
  • Homie
Prin SMS ?? wtf...si de unde imi ia bani ?? sau trimit datele prin sms si platesc la livrare ????

Hmmm..site frumos dar nu inteleg cum se livraza dac comand prin sms

A comandat cineva timecard de la ei, sa imi explice cum functioneaza !?!

Thx...
Last Edit: 1 year, 9 months ago by PRS-ONE.

Re:Need help... 1 year, 9 months ago #6460

• sillentkill
  • ( User )
  • Homie
PRS-ONE wrote:
Prin SMS ?? wtf...si de unde imi ia bani ?? sau trimit datele prin sms si platesc la livrare ????

Hmmm..site frumos dar nu inteleg cum se livraza dac comand prin sms

A comandat cineva timecard de la ei, sa imi explice cum functioneaza !?!

Thx...

eu am cumparat cateva jocuri cu cd-key pentru steam. Apesi pe butonul cumpara prin sms completezi formularul dupa ce ai terminat apesi pe lanseaza comanda vei fi taxat cu 15 euro iar in cateva minute vei primi pe email cd-keyul

Re:Need help... 1 year, 9 months ago #6464

• PRS-ONE
  • ( User )
  • Homie
Mersi mult !!! Inca o intrebare si nu va mai deranjez Cumpararea prin SMS functioneaza si cu telefoane fara abonament ?? Dac am tel incarcat cu mai putin euro decat 15 ei vad asta ??? Dac incarc telefonul cu 15Euro, fac comanda si iei il goleste ?? sau numa dac am abonament ?!?

Peace...

Re:Need help... 1 year, 9 months ago #6467

• Dr.High
  • ( Admin )
  • Administrator
Nu cred ca are importanta ca este cartela sau abonament. Daca ai suma respectiva nu o sa fie probleme.
Cel mai bine faci o cautare pe google, ca sa fii sigur.
Regulile AionONLINE.ro !
Being a winning player isn't only about playing good cards - it's also about making good decisions.
Last Edit: 1 year, 9 months ago by Dr.High.

Re:Need help... 1 year, 9 months ago #6470

• inkky
  • ( User )
  • Aion - Gold Member
Cel mai bine e sa iti faci un card bancar...te costa 5 lei pe an intretinerea cardului si gata...nu te mai tot complici. punct.

Re:Need help... 1 year, 9 months ago #6475

• sillentkill
  • ( User )
  • Homie
merge si pe cartela si pe abonament dar trebuie sa ai suma necesara daca mai ai intrebari, nelamuriri contacteaza un administrator sau postezi pe forumul lor

Re:Need help... 1 year, 9 months ago #6482

• PRS-ONE
  • ( User )
  • Homie
Thx baieti !! As vrea sa stiu la ce banca sa merg ptr un card !!
Eu ma gandesc la Raiffeisen sau ING !! Ma uit aici pe net dar nu stiu ce card ar fi potrivit ptr Aion !! Un VISA sau un MASTERCARD in Euro ?? Ultimul cere 50 Euro minimal ptr deschiderea cartelei !!!

Suggestiii ?!

Thx !!!

Re:Need help... 1 year, 8 months ago #6505

• Nubixx
  • ( User )
  • Homie
visa electron - orice banca ...cu cat e mai aproape de tine cu atat mai bine ...

Re:Need help... 1 year, 8 months ago #6506

• PRS-ONE
  • ( User )
  • Homie
Thx alot. Ieri mi-am facut un Visa Electron si de abia astept sa incarc accountul Aion !!

Sper sa nu am probleme din cauza ca cardu e in LEI si pe site cere Euroi Banca transfera cat trebuie nu ??!

Peace...

Re:Need help... 1 year, 8 months ago #6511

• inkky
  • ( User )
  • Aion - Gold Member
da, nu iti fa probleme, iti schimba leii la cursul bancii in euro asa ca...succes!
  • Page:
  • 1
Moderators: MPaul, Titanu
Time to create page: 0.82 seconds