|
Welcome,
Guest
|
|
TOPIC: Salutare :D
Salutare :D 2 years, 5 months ago #5726
|
Salut
Sunt un vizitator fidel al saitului Aion Romania 1.Din cate vad ca sa joci Aion trebuie sa dai bani pe joc si tot odata ca sa il poti juca trebuie o plata lunara de 12,99 euro si intrebarea mea este:de ex:daca eu cumpar jocu si mi se duc cele 30 de zile de joc si sa zicem ca nam bani sa imi pot pune pe card o luna de zile sau 2 luni sau 3 luni etc etc. pot platii lunile de joc cand vreu eu sau e obligatoriu in fiecare luna sa platesc ? 2.Nu inteleg ce e ala grafting ?eu am jucat silkroad 5 ani si puteai sa iti faci hainele mai bune adica +1,+2,+3.....pana la +10........aicea observ ca poti sa iti bagi in haine de ex hp sau mp e acelasi lucru ce faci la crafting ? 3.Am vazut ca se gasesc niste plante de ex e o planta pe nume Angelica cu ce te ajuta ? sau sunt niste roci sburatoare care le poti cultiva si pe acelea ce poti face cu ele ? 4.Cand imi voi cumpara jocu as dorii sa ma bag pe servarul Telemachus si vreu sa fiu Asmodian-mage-sorcerer.Dupa cum vad Sorcererul este o clasa puternica....am vazut ca da damage destul de mare fata de assassin care nu prea da.Asta e parerea mea OK cam atata daca mai e ceva o sa va spun sau daca o sa am vreo nelamurire. |
|
|
Re:Salutare :D 2 years, 5 months ago #5727
|
Salut
1. Daca dupa primele 30 de zile nu mai platesti, contul o sa-ti fie "inghetat", adica nu o sa mai poti intra in joc, iar daca de exemplu dupa 2 luni o sa platesti in nou, o sa continui de unde ai ramas 2. Crafting inseamna ca poti sa creezi iteme: armuri, arme, inele, coliere, potiuni, etc, in functie de ce profesie iti alegi. La fiecare profesie sunt sute de retete, sute de iteme pe care poti sa le creezi, fiecare avand diferite atribute. 3. Nu sunt doar plante, sunt si diferite tipuri de lemn, diferite metale, pietre pretioase, piei de animale, etc. Toate se folosesc in diferite retete in crafting. "Roca zburatoare" se numeste Aether, si se foloseste tot in crafting. 4. No comment |
|
Last Edit: 2 years, 5 months ago by crypto.
|
Re:Salutare :D 2 years, 5 months ago #5735
|
Daca toata lumea ar juca numai pe clasele care dau cel mai puternic damage, in mod sigur ca nu s-ar mai face nimic. Nici raizi, pvp-ul ar fi de doar cel care are cel mai mare dmg, fara a mai exista strategie sau alte elemente asemanatoare.
Noroc totusi ca mai exista players care gandesc putin diferit, si folosesc clasele de support desi de multe ori poate fi de-a dreptul plictisitor. Un templar iti poate spune cat de fain poate fi sa faci grind singur. Dar nah, fiecare dupa posibilitati. |
|
|
Re:Salutare :D 2 years, 5 months ago #5737
|
khusar wrote:
Daca toata lumea ar juca numai pe clasele care dau cel mai puternic damage, in mod sigur ca nu s-ar mai face nimic. Nici raizi, pvp-ul ar fi de doar cel care are cel mai mare dmg, fara a mai exista strategie sau alte elemente asemanatoare. Noroc totusi ca mai exista players care gandesc putin diferit, si folosesc clasele de support desi de multe ori poate fi de-a dreptul plictisitor. Un templar iti poate spune cat de fain poate fi sa faci grind singur. Dar nah, fiecare dupa posibilitati. Uita-te la levelul meu si la numarul de kill-uri ; nu e nevoie sa fii sorcerer sau assasin ca sa levelezi destul de rpd si sa omori pe banda rulanta |
|
|
Re:Salutare :D 2 years, 5 months ago #5748
|
Stiu cum este si ce inseamna. Eu unul imi iubesc clasa. Este greu de crescut, cate-odata este plictisitor in draci, dar la raid sau la mass pvp...hehehe. Atunci incepe distractia.
|
|
|
|
Time to create page: 0.46 seconds