|
Welcome,
Guest
|
|
TOPIC: Salutari la toti, help
Salutari la toti, help 2 years, 1 month ago #5852
|
Salut la toti ma numesc Sorin am 20 de ani sunt din Constanta, acum ceva timp am auzit de jocul Aion si vroiam sa il incerc, am auzit ca este super dar nu reusesc, daca puteti sa imi spuneti de unde il pot downloada, sau singura solutie este de al cumpara? Multumesc
|
|
|
Re: Salutari la toti, help 2 years, 1 month ago #5856
|
salut
jocul trebuie cumparat ca sa il poti juca.....trebuie sa platesti in fiecare luna cate 12,99 euro cam 50 si ceva de lei depinde cum e euro in acea zi cand cumperi jocul il poti instala de pe cd-ul care iti va ajunge |
|
|
Re: Salutari la toti, help 2 years, 1 month ago #5857
|
download de aici : computergames.ro/ro/downloads/viewitem/i...on-v1509-client.html ... gratis
|
|
|
Re: Salutari la toti, help 2 years, 1 month ago #5858
|
Multumesc frumos Caudu, sper ca dupa ce il downloadez sa mearga, dar care e faza altii zic ca trebuie cumparat ca sa il poti juca si pe site care mi l-ai dat tu este gratuit, e o smecherie ceva? eu am gasit pe un alt site Aion gratuit are cam 7 GB dar la sfarist imi da un fel de eroare ca ar lipsi nu stiu ce URL, o sa downloadez de pe site'ul care mi l-ai dat sa vedem ce iese, multumesc din nou. Salutari
|
|
|
Re: Salutari la toti, help 2 years, 1 month ago #5859
|
u trebe sa cumperi jocu pentru codul care til da.Cu,Codul acela activezi acc.
|
|
|
Re: Salutari la toti, help 2 years, 1 month ago #5860
|
pentru a putea juca
|
|
|
Re: Salutari la toti, help 2 years, 1 month ago #5861
|
s0rin wrote:
Multumesc frumos Caudu, sper ca dupa ce il downloadez sa mearga, dar care e faza altii zic ca trebuie cumparat ca sa il poti juca si pe site care mi l-ai dat tu este gratuit, e o smecherie ceva? eu am gasit pe un alt site Aion gratuit are cam 7 GB dar la sfarist imi da un fel de eroare ca ar lipsi nu stiu ce URL, o sa downloadez de pe site'ul care mi l-ai dat sa vedem ce iese, multumesc din nou. Salutari deci jocul se downloadeaza gratis de unde vrei (din linkul meu e mai rapid asta e tot), ca sa-l joci insa necesita subscribtie lunara cum s-a mai spus. mergi aici secure.ncsoft.com/cgi-bin/playncCreate.pl si iti faci cont pe NCSoft de AION (necesita un card bancar)unde o sa bagi key-ul cumparat de ex. de aici shop.computergames.ro/distributie-digita...ion-format-digital/. Deci te costa 140 roni jocul(key-ul) si apoi echivalentul a 11-13 Euro lunar. |
|
|
Re: Salutari la toti, help 2 years, 1 month ago #5865
|
Am inteles, multumesc tuturor pt ajutor ! Salut
|
|
|
|
Moderators: Titanu
Time to create page: 0.54 seconds