Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Salutare fratilor ! Vreti aion pe skype?
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Salutare fratilor ! Vreti aion pe skype?

Salutare fratilor ! Vreti aion pe skype? 2 years, 1 month ago #5881

• entarro
  • ( User )
  • Warned
Caut oameni cu care sa joc aion pentru extra fun. D-asta ma gandeam la skype/IM.
skype id : leyzaar
yahoo messenger id: sorgens_razyel

Baga-ti idiurile astea daca vreti sa skype-ăm jucand aion.
Caut vro min 3-4 oameni cu care joc aion constant. ORICE E MUUULT MAI FUN IN COLECTIV. In grupuri. Si Aion parca pentru asta e facut. Deci care vreti stiti ce aveti de facut. Eventual lasati reply aici pentru altii cu iduri, daca vreti ceea ce vreau si eu. E misto rau sa vorbesti pe skype la orice joc. E mult mai fun si mult mai bun teamplay.
+ ca ti se ia draq sa tot joci singur. Poate facem s-un guild sau poate ne bagam intr-un guild. Sant destul de activ si de treaba . Am 19 ani. Deci nu cred ca jucati cu copii.

: PS sant pe serveru Kahrun.

Re: Salutare fratilor ! Vreti aion pe skype? 2 years, 1 month ago #5882

• Dr.High
  • ( Admin )
  • Administrator
Bine ai venit,
Vad ca nu iti place sa citesti regulile inainte de a face un post.
4 Posturi cu acelas subiect nu isi au rostul pe acest site, WARN !
Regulile AionONLINE.ro !
Being a winning player isn't only about playing good cards - it's also about making good decisions.
Last Edit: 2 years, 1 month ago by Dr.High.

Re:Salutare fratilor ! Vreti aion pe skype? 2 years, 1 month ago #5884

• iulian
  • ( User )
  • Homie
entarro wrote:
Caut oameni cu care sa joc aion pentru extra fun. D-asta ma gandeam la skype/IM.
skype id : leyzaar
yahoo messenger id: sorgens_razyel

Baga-ti idiurile astea daca vreti sa skype-ăm jucand aion.
Caut vro min 3-4 oameni cu care joc aion constant. ORICE E MUUULT MAI FUN IN COLECTIV. In grupuri. Si Aion parca pentru asta e facut. Deci care vreti stiti ce aveti de facut. Eventual lasati reply aici pentru altii cu iduri, daca vreti ceea ce vreau si eu. E misto rau sa vorbesti pe skype la orice joc. E mult mai fun si mult mai bun teamplay.
+ ca ti se ia draq sa tot joci singur. Poate facem s-un guild sau poate ne bagam intr-un guild. Sant destul de activ si de treaba . Am 19 ani. Deci nu cred ca jucati cu copii.

: PS sant pe serveru Kahrun.

Dupa cum se vede ai 19 ani si 2 clase, eu zic sa lasi Aion si sa te duci la scoala!
  • Page:
  • 1
Moderators: Titanu
Time to create page: 0.44 seconds