|
Welcome,
Guest
|
|
TOPIC: Salut
Salut 1 year, 9 months ago #6439
|
Salutare tuturor
As vrea in viitorul apropiat sa imi achizitionez si eu AION-ul , pana acum am jucat pe un privat dar chiar vreau sa incerc oficialul Daca imi poate da si mie cineva informatiile necesare..un site de unde il pot lua , pret , cat costa time cardul etc. dau o bere |
|
|
Re:Salut 1 year, 9 months ago #6440
|
il gasesti la orice magazin diverta sau dp net aiononline.com (CRED) jocu cu primul serial care creaza contul si iti da 30 zile gratis e 145 lei si time card 30 zile 77 lei 15 zile vreo40 - 45 lei si cel de 2 luni e 90 - 100 lei ( si alti nau ce manca )
|
|
|
Re:Salut 1 year, 9 months ago #6443
|
cel mai bine te sfatuies sa-ti faci un card bancar care sa-ti faciliteze tranzactiile on-line ..si vei simtii diferenta in buzunarul tau .... 30 zile = 13 euro ( in cel mai rau caz 55 ron ).. trage singur concluziile ..
|
|
Last Edit: 1 year, 9 months ago by Nubixx.
|
Re:Salut 1 year, 9 months ago #6481
|
are dreptate nubixx.daca ai salarul pe card e si mai bine, nu mai trebuie sa cheltuiesti energie,benzina,bilete de autobuz/metrou etc, doar bagi datele pe site si te joci. Un taxi in Oradea costa dus intors 15 lei pana la mall (de unde stau eu), biletele de autobuz 7 lei, pe jos o ora dus-intors, deci vorba lu' Nubixx, trage singur concluziile
|
|
|
Re:Salut 1 year, 9 months ago #6490
|
e greu
|
|
|
Re:Salut 1 year, 9 months ago #6492
|
ce e greu malice? viata?