|
Welcome,
Guest
|
|
TOPIC: Salut tutor
Salut tutor 1 year, 9 months ago #6465
|
Salut,
Ma bate gandul sa incerc Aion, vin dupa 2 ani de jucat Lotro (lord of the rings online) si as dori sa va las cateva intrebari, pt cei care au timp,chef,rabdare sa imi raspunda 1.Cum e comunitatea? gasesti usor ajutor atunci cand ai nevoie, sau de ex se uita la tine cand tu te chinui sa omori un mob si rade ... 2.Ce server ati recomanda? care are cea mai mare populatie, cea mai scazuta ... nu vreau nici un server unde ai un lag de abia te misti 3.Si ultima, sa nu va plictisesc, sunteti multumiti de Aion? quest,story,gameplay etc, si sa nu uit, va apare ceva in chineza,japoneza in joc? ma refer la quest, dmg numbers, mai stiu eu ce Multumesc anticipat |
|
|
Re: Salut tutor 1 year, 9 months ago #6466
|
Salut,
1. Depinde de multe aspecte, in general te ajuta lumea daca esti pe moarte..am mai patit sa primesc healuri in timp ce fugeam de mob 2. Cei mai multi romani ii gasesti pe Telemachus. A fost facut un merge intre servere acum o luna si sunt destul de populate serverele. 3. Are partile lui bune si rele. La grafica de exemplu e de nota 10. In schimb endgameul in momentul de fata e cam slabut, multi asteapta versiunea 2.0 (ce apare pe 7 sept. - o sa fie free updateul). In mare jocul isi merita banii daca ai timp sa joci. Are mai multe versiuni: US,EU,JP,SK deci nu o sa dai de questuri in chineza etc. |
|
Regulile AionONLINE.ro !
Being a winning player isn't only about playing good cards - it's also about making good decisions.
Last Edit: 1 year, 9 months ago by Dr.High.
|
Re:Salut tutor 1 year, 9 months ago #6468
|
Ok, ms mult, atunci sa ii dam un instal
|
|
|
Re:Salut tutor 1 year, 9 months ago #6469
|
Hehe, instal si cumparat
|
|