|
Welcome,
Guest
|
Aion - Time Card (activare)
(1 viewing) (1) Guest
|
TOPIC: Aion - Time Card (activare)
Aion - Time Card (activare) 2 years, 4 months ago #3714
|
daca activezi azi un time card pana cand va fi valabil ? adica de azi pana pe 15 luna viitoare ? sau din momentul lansarii oficiale (22sept) pana pe 22 oct ?
p.s: INTREBARE - am mai postat aceasta intrebare in urma cu 10 min, de ce a fost sters topicul meu ? |
|
"The important thing is not to stop questioning. Curiosity has its own reason for existing."
Albert Einstein
Last Edit: 2 years, 4 months ago by Dr.High.
|
Re:intrebare TIME CARD ( nu mai sterge !!! ) 2 years, 4 months ago #3715
|
in mod normal ar trebui sa ti se adauge la timpul ramas dar cum jocul nu a fost lansat. ti se va adauga de pe 25 ... apropo poti trimite intrebarea asta si la ncsoft ei iti pot da mai multe detalii
|
|
|
Re:intrebare TIME CARD ( nu mai sterge !!! ) 2 years, 4 months ago #3716
|
simplu nu ai citit regulile, si nici acuma nu imi place titlul tau
P.S il schimb eu imediat |
|
Regulile AionONLINE.ro !
Being a winning player isn't only about playing good cards - it's also about making good decisions.
Last Edit: 2 years, 4 months ago by Dr.High.
|
Re:intrebare TIME CARD ( nu mai sterge !!! ) 1 year, 10 months ago #6117
|
Salut !
Am o intrebare legata de time carduri. Ma gandesc sa incerc Aion, insa am unele nelamuriri in privinta time cardurilor: - Daca platesc un time card de 60 zile, dar joc doar 30 zile, timpul ramas se va raporta pentru luna viitoare ? Stiu ca este un joc cu un astfel de mecanism, dar nu-l mai tin minte. Mersi, Florin |
|
|
Re:intrebare TIME CARD 1 year, 10 months ago #6118
|
Salut,
Din ziua in care ai activat time cardul respectiv poti sa joci 60 de zile. Nu se raporteaza nimic. Daca stii ca o perioada de 2 saptamani esti inactiv (mergi in vacanta, la mare etc.) iti iei time carduri mai mici. |
|
Regulile AionONLINE.ro !
Being a winning player isn't only about playing good cards - it's also about making good decisions.
Last Edit: 1 year, 9 months ago by Wurdulak.
|
Re:intrebare TIME CARD 1 year, 5 months ago #6524
|
e adevarat ce scrie aici, ca time card-urile pot fi folosite si pentru alte jocuri produse de NCSOFT ?
|
|
|
Re:intrebare TIME CARD 1 year, 5 months ago #6526
|
da este adevarat, sunt pentru Linage si City of Heroes cred si poate si pentru Guildwars (daca ala necesita fee)
|
|
|
|
Moderators: Titanu
Time to create page: 0.53 seconds