Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Go to bottomPage: 1
TOPIC: Aion Vision Trailer
Dr.High
Administrator
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male AionONLINE.ro Location: Bucharest Birthday: 10/11
Aion Vision Trailer 9 Months, 2 Weeks ago Karma: 14
The best video i ever seen.
Trebuie sa-l vedeti in HD mode aici

Last Edit: 2009/11/24 10:57 By Dr.High.
Regulile AionONLINE.ro !
Being a winning player isn't only about playing good cards - it's also about making good decisions.
The administrator has disabled public write access.
Wurdulak
U mad brah ?
Moderator
graphgraph
Gender: Male kinaacristina marius.carpati lilian_stancioi Location: Bucharest Birthday: 12/22
Re: Aion Vision Trailer 9 Months, 2 Weeks ago Karma: 11
Interesant videoclip !!! Se pare ca developerii Koreeni nu dorm cu burta pe tastatura !!!

Sa speram ca vom primi cat de curand noile feature-uri din acest clip - poate imi mai iau o placa video ca am vazut ca au umblat serios la grafica si efecte

Twiterul oficial ----> aici

Se vorbeste pe forumuri ca ceea ce vedem in acest clip constituie viitoarele (viitorul) update masiv al jocului ; se vorbeste despre versiunea Aion 3.0

Deocamdata nu se stiu prea multe chestii concrete legate de contentul ce va fi disponibil in aceaasta versiune si ce schimbari de system requirements va implica aducerea ei pe piata

Un lucru este sigur : pregatiti-va computerele serios - diferentele grafice sunt imense intre ce este acum si ce va fi atunci

Last Edit: 2009/11/24 14:30 By Wurdulak.
MightOfGoD
Aion - Gold Member
graphgraph
Re:Aion Vision Trailer 9 Months, 2 Weeks ago Karma: 1
DECI OMG !!! cand o sa intre Aion-ul in patchu asta o sa fie clar cel mai tare MMO care sa facut vreodata pana acuma din punct de vedere grapfic si nu numai ms de post ...nu am cuvinte -_-

aionsvortex
Homie
graphgraph
vad ca se poate inota acum (yay) si au bagat si mount.
au bagat niste skill'uri care nu'mi convin pt mine ca ranger, dar asta e.. o sa ma obisnuiesc
arata bine overall.

ken7hin
Aion Victim
graphgraph
UNBELIVABLE! Sper ca robotul ala mare sa fie skill de Spiritmaster

Titanu
In-Game Name: GuessWho
Aion - Gold Member
graphgraph
Gender: Male substitut_titanu_bv@yahoo.com Location: Brasov Birthday: 07/30
Re:Aion Vision Trailer 9 Months, 2 Weeks ago Karma: 2
Exceptional !!! anunt:vand placa video !

Doxxxy
Tecktonik Dancer
Homie
graphgraph
Gender: Male yo_doxy92 lolex_design@yahoo.com yo_doxy92@hotmail.com Location: Bucuresti Birthday: 01/08
Re:Aion Vision Trailer 9 Months, 1 Week ago Karma: 0
Deci cemai nu am cuvinte ..... Cei de la NC au depasit toate limitele posibile .... cu siguranta acest joc va fi in top muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult timp abia astept sa apara acest patch ,nu cred ca o sa ma mai deslipesc de PC daca apare asa ceva

Astept cu nerabdare acest patch si cemai ... jos palaria in fata lor .. nam ce zice

They are the BEST :>;

lLeo
Homie
graphgraph
leonardd_marian
Re:Aion Vision Trailer 9 Months, 1 Week ago Karma: 0
deci fara cuvinte !!! cal mai tare joc care lam jucat vreodata

da cred o sati trebuiasca somai placa video eu am placa de 521 si joc cu toate obtiunile la slow

Doxxxy
Tecktonik Dancer
Homie
graphgraph
Gender: Male yo_doxy92 lolex_design@yahoo.com yo_doxy92@hotmail.com Location: Bucuresti Birthday: 01/08
Re:Aion Vision Trailer 9 Months ago Karma: 0
ce ar mai fi frumos ... sa poti sa te bati cu bulgari de zapada si sa faci oameni de zapada cand ninge :> asta ar fi chiar super..... sa vezi un brad in orase .. sal vezi pe mos craciun cum zboara deasupra oraselor si sa iti pui un bradulet chiar si in casa care o faci deci asta ar aduce jocului un farmec extraordinar ... nu ca nu ar avea si ca nu va avea.. da am dat o idee oricum respect oameni acestia chiar au facut si fac si cred ca vor face o treaba super buna

Peace ^_^

Last Edit: 2009/12/07 16:18 By Doxxxy.
Sita
In-Game Name: Crossbone
Admin
graphgraph
Gender: Male AionONLINE.ro nadrian3k Location: Bucharest Birthday: 09/29
Re:Aion Vision Trailer 9 Months ago Karma: 6
Da, si Mosh Craciun sa fie Army Star Rank, sa il fugareasca o rasa intreaga ca sa il omoram pentru AP =)). Si cand moare ai sansa sa dropeze un cadou (portocalie in cutie de craciun). Iar renii trag lasere din ochi ca Dredgion.

Mentionez ca Mosh Craciun ar trebui sa dea summon la ultimul sfert de viata (ca totusi are status Legendary), la marmote intergalactice cu propulsoare spatiale =D

Sau mai bine, inlocuim dredgionu din abyss, de craciun, cu mosh craciun si sania lui. Cand trece deasupra unui castel e cucerit de oameni de zapada care scuipa foc. Cand auzi in timpul unui siege, sa auzi in background zurgalai si un "Ho Ho Ho"...e clar..eliberati perimetru ca vine Moshu'

Last Edit: 2009/12/08 09:30 By Sita.
Chuck Norris can kill two stones with one bird!
revlord
Warned
graphgraph
Re:Aion Vision Trailer 9 Months ago Karma: 0
Sita wrote:
Da, si Mosh Craciun sa fie Army Star Rank, sa il fugareasca o rasa intreaga ca sa il omoram pentru AP =)). Si cand moare ai sansa sa dropeze un cadou (portocalie in cutie de craciun). Iar renii trag lasere din ochi ca Dredgion.

Mentionez ca Mosh Craciun ar trebui sa dea summon la ultimul sfert de viata (ca totusi are status Legendary), la marmote intergalactice cu propulsoare spatiale =D

Sau mai bine, inlocuim dredgionu din abyss, de craciun, cu mosh craciun si sania lui. Cand trece deasupra unui castel e cucerit de oameni de zapada care scuipa foc. Cand auzi in timpul unui siege, sa auzi in background zurgalai si un "Ho Ho Ho"...e clar..eliberati perimetru ca vine Moshu'

LoooooLz =))

Yoggi
<< d(*_*)b >>
Homie
graphgraph
Gender: Male xyoggi@hotmail.com Location: Timisoara Birthday: 02/08
Re:Aion Vision Trailer 8 Months, 4 Weeks ago Karma: 0
Acest trailer este doar o smecherie de marketing pentru a mai atrage din clientii care au renuntat la Aion in mase.
Nu stiu cum e pe serverele EU dar pe cele din NA populatia scade alarmant de repede.

Silver
Homie
graphgraph
Re:Aion Vision Trailer 8 Months, 4 Weeks ago Karma: 1
Sunt tare curios de unde scoateti "stirile" astea cum ca se golesc serverele. Am tot auzit de la mai multi treaba asta, nu ati vrea voi ne si aratati unde ati citit? sau este doar o constatare proprie?

P.S. Cumpar procesor (gluma)

Last Edit: 2009/12/12 19:19 By Silver.
Doxxxy
Tecktonik Dancer
Homie
graphgraph
Re:Aion Vision Trailer 8 Months, 2 Weeks ago Karma: 0
da deci nu am ce zice =)))) is pe jos de rass =))) deaja ajungem sa anihilam mosi =)) chiar asa ? deci official is pe jooooos de ras ) bv ai o imaginatie super mia placut asta ) lol =))) sa sti ca nu ar fi rau sa se intample si asta:))

saruman
Homie
graphgraph
Re:Aion Vision Trailer 5 Months, 2 Weeks ago Karma: 0
Ceea ce este aratat in trailer este aproape imposibil de realizat in urmatorii 2 ani, deoarece, sincer, cati dintre voi aveti i7?) Problema e ca pentru un mmo sa aiba cerinte asa de mari nu este profitabil, wow a supravietuit atata deoarece arata aproape la fel indiferent de rezolutie si merge si pe "pentium 4".

MightOfGoD
Aion - Gold Member
graphgraph
Re:Aion Vision Trailer 5 Months, 2 Weeks ago Karma: 1
tot ce ii in vision arata cam ce ganduri au koreeni cu jocu in viitor ff apropiat o sa gaseasca ei o solutie intre cerintele pc si cerintele jocului patience.
mai pe scurt arata potentialul jocului in future

Titanu
In-Game Name: GuessWho
Aion - Gold Member
graphgraph
Gender: Male substitut_titanu_bv@yahoo.com Location: Brasov Birthday: 07/30
Re:Aion Vision Trailer 5 Months, 2 Weeks ago Karma: 2
Decat sa lucreze cu grafica mai bine lucreaza la ceva lvl's in plus !!!

Apophis
Homie
graphgraph
Re:Aion Vision Trailer 1 Month, 4 Weeks ago Karma: 0
@Silver De ce crezi ca s-au hotarat sa faca merge la servere ?

Ontopic: O fi ea doar o solutie de marketing dar va avvea efect. Vb din punctul de vedere al unui jucator care a asteptat acest joc timp de 2 ani, a participat la betaurile de pe china dar cand a avut ocazia sa-l joace in toata splendoarea lui s-a lasat dupa 2 luni de zile fiind dezamagit.

Dupa acest trailer m-am hotarat sa-i mai dau o sansa desi stiu ca va mai dura un an pe putin pana il vor implementa. Ideea cu anotimpurile este geniala si dovedeste ca NCSOFT inca mai incearca sa aduca ceva nou in lumea MMO.

O intrebare ptr cei care au idee sau lucreaza in domeniu: Credeti ca se va schimba tot engine'ul jocului sau doar visual improvments ?

Dr.High
Administrator
graph
Gender: Male AionONLINE.ro Location: Bucharest Birthday: 10/11
Re:Aion Vision Trailer 1 Month, 4 Weeks ago Karma: 14
I: Credeti ca se va schimba tot engine'ul jocului sau doar visual improvments ?
Cu siguranta nu schimba engine'ul. Engine'ul suporta grafica care o vezi in filmulet si acuma nu trebuie mare lucru schimbat. CryEngine este un engine foarte bun si cu multe facilitati neexploatate de developeri.
De ce nu l-au lansat asa de la inceput, pentru ca cresteau considerabil cerintele la PC, si cred ca nu atingea nici succesul pe care il are acuma.

Regulile AionONLINE.ro !
Being a winning player isn't only about playing good cards - it's also about making good decisions.
Go to topPage: 1
Moderators: Wurdulak