Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Patch 1.9 in pregatire

Patch 1.9 in pregatire 1 year, 9 months ago #6158

• Dr.High
  • ( Admin )
  • Administrator
Mult asteptata versiunea 1.9 de Aion va fi lansat la sfarsitul acestei luni in Europa si pe plan global pana la sfarsitul lunii iulie/august.

NCSoft West a comunicat tuturor comunitatilor europene de Aion ca tinteste ca versiunea 1.9 de Aion sa fie lansata la sfarsitul lunii mai sau inceputul lunii iunie.

Aion patch 1.9:

* 15 new skills
* Reduced travel, soul binding and soul healing costs
* Increased experience and drop rates (including instance bosses, Noschana Training Camp General, I'm lookin' at you!)
* Improved mission rewards
* Daily Quests
* Improvements to Dredgion
* A new Looking for Group (LFG) system
* A two handed weapon combination system
* A weapon rental shop
* New stats including: Heal amount increase, Magic Crit, Magic and Physical Crit Defense, and Magic and Physical Crit Resistance.
* Numerous balance changes, ex. Spiritmaster pets, Ranger traps, and other summoned entities now inherit item and manastone bonuses from their owners.
Regulile AionONLINE.ro !
Being a winning player isn't only about playing good cards - it's also about making good decisions.
Last Edit: 1 year, 9 months ago by Dr.High.

Re:Patch 1.9 in pregatire 1 year, 9 months ago #6161

• Titanu
  • ( Moderator )
  • Moderator
  • In-Game Name: GuessWho
Eu nu sunt incantat de 1.9 pt ca nu au venit nici macar cu 2-3 lvls in plus !! o sa fie o dezamagire pt multi !! trebuia sa bage 2 lvls in plus care sa le faci in 5 luni, macar ne dadea de lucru inca o perioada !
Last Edit: 1 year, 9 months ago by Titanu.

Re:Patch 1.9 in pregatire 1 year, 9 months ago #6162

• Dr.High
  • ( Admin )
  • Administrator
Acum depinde, daca luam exemplul de la Blizzard in care la fiecare expansion marea high lvl-ul, strica farmecul jocului.
Ideal ar fi sa dezvolte noi provocari pentru playerii de level 50 decat sa-i puna sa leveleze din nou.
Regulile AionONLINE.ro !
Being a winning player isn't only about playing good cards - it's also about making good decisions.

Re:Patch 1.9 in pregatire 1 year, 9 months ago #6163

• Titanu
  • ( Moderator )
  • Moderator
Si atsa e drept, sunt foarte de acord cu ce zici !! nu m-am gandit !

Re:Patch 1.9 in pregatire 1 year, 9 months ago #6165

• inkky
  • ( User )
  • Aion - Gold Member
Am auzit multe zvonuri ca [Boiling Balaur Blood Stains]-urile vor dropa cu sansa mai mare, si vor dropa deasemenea la balaurii din Beluslan, ehm este adevarat? am auzit ca in Koreea asa a fost.Singurul lucru clar din patchnotes era ca vor reduce numarul necesar pentru craftul [Heart of Magic] pt fenris's fang set. Inca o chestie...ce parere aveti se vor ieftini boilingurile daca nu vor baga chestia de mai sus la patch ?? Mersi mult

Re:Patch 1.9 in pregatire 1 year, 8 months ago #6182

• Wurdulak
  • ( User )
  • Aion - Gold Member
  • U mad brah ?
inkky wrote:
Am auzit multe zvonuri ca [Boiling Balaur Blood Stains]-urile vor dropa cu sansa mai mare, si vor dropa deasemenea la balaurii din Beluslan, ehm este adevarat? am auzit ca in Koreea asa a fost.Singurul lucru clar din patchnotes era ca vor reduce numarul necesar pentru craftul [Heart of Magic] pt fenris's fang set. Inca o chestie...ce parere aveti se vor ieftini boilingurile daca nu vor baga chestia de mai sus la patch ?? Mersi mult

Din cate am citit si am inteles Blods-urile vor dropa in 1.9 in Bakarma area de la elitele de acolo , deasemenea in toate instantele din upper in locul blod-urilor de level 40 (cele rosii) care pica momentan in acele instante

Pretul va cadea cu siguranta , seturile Fenris/Miragent vor fi tot mai accesibile unei majoritati de jucatori ; pe serverele koreene preturile au scazut de la 300 k - la 60 k /piece dupa introducerea patchului 1.9

Daca ai de vanzare eu zic sa le vinzi acum cat e pretul ridicat
Last Edit: 1 year, 8 months ago by Wurdulak.

Re:Patch 1.9 in pregatire 1 year, 8 months ago #6206

• Wurdulak
  • ( User )
  • Aion - Gold Member
  • U mad brah ?
Continutul (complet) al noului patch 1.9 aflat deja pe serverul de test Eu/NA :

powerwiki.uk.aiononline.com/aion/Patch+Notes%3A+1.9.0.1

Re:Patch 1.9 in pregatire 1 year, 8 months ago #6210

• MPaul
  • ( User )
  • Aion - Gold Member
  • Naesse - Aion China
templarul si assasinul isi cam pierd din avantaje in 1.9
Sorcul si Sm o sa fie OP rau cu chestia asta cu imunitatea 30sec la stun

Stai linistit ca-ti gasesti de lucru in 1.9
Am lestins Banned book si hirmildens pus deoparte pt sorce meu pt armfusion

La Sm am o presimtire ca o sa fie o clasa op pana la 2.0 nu ca nu ar fii deja

You are hypnotized do as I say!

Re:Patch 1.9 in pregatire 1 year, 7 months ago #6281

• Titanu
  • ( Moderator )
  • Moderator
Poate sa ma lamureasca cineva de ce unii asmodieni (in cazul meu) au numele roz si unii au nume rosuu culoarea normala ? ... asta am observat dupa 1.9 ... Noroc
  • Page:
  • 1
Moderators: Titanu
Time to create page: 0.65 seconds