Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Merge Telemachus + Castor

Merge Telemachus + Castor 1 year, 7 months ago #6249

• maokun
  • ( User )
  • Homie
Salutare,
Va rog pentru cei care joaca pe castor asmo size postati aici.Eu fac parte din legiunea Unreal impreuna cu Nigtlord.Postati aici orice informati privind situatia pe Castor,avem nevoie de cati mai multi asmo pe telemachus.
Last Edit: 1 year, 7 months ago by maokun.

Re: Merge Telemachus + Castor 1 year, 7 months ago #6250

• Morphu
  • ( User )
  • Aion - Gold Member
  • Life is short. Design more!
Eu am caracter pe Castor si prin iulie revin in joc. Abia astept merge-ul, pe Tele si Pe Cas sunt cele mai mari comunitati de romani

Re: Merge Telemachus + Castor 1 year, 7 months ago #6251

• Nubixx
  • ( User )
  • Homie
sa speram ca cei de pe Castor stiu sa-si pastreze AP si sa avem tranformari ...altfel cu tot merge-ul lor tot o sa ne-o luam ...in prezent Elyos Trasformation On Telemachus 50 fata de 15 Asmo, iar ely continua sa creasca ...
Mao asa ca mai bine incercati sa pastrati AP cat de multi puteti ca pe 07.07 ...iadul se va dezlantui...
parca vad de pe acum tot abysul verde..

Re: Merge Telemachus + Castor 1 year, 7 months ago #6252

• Morphu
  • ( User )
  • Aion - Gold Member
  • Life is short. Design more!
N-am mai jucat de prin ianuarie, din diverse motive, dar stiu ca cei care au ramas in Pulse au fost asimilati in Prime Wings care e prima legiune de pe Castor, asmo side. Acum nu mai stiu ce s-a intamplat, cati mai sunt activi. Wurdulak cred ca ne poate spune mai multe.
Revin pentru ca mai am 3 lvl de facut pana la 50 si vreau sa fiu pregatit pentru 2.0. Sper sa nu fie un mare fss.
Mi-e dor de fun-ul care l-am avut alaturi de cei din legiune, cu toate lucrurile bune si rele care au fost.

Re: Merge Telemachus + Castor 1 year, 7 months ago #6253

• Nubixx
  • ( User )
  • Homie
E buna ideea lui Maokun sa comunicam acum intre servere si sa stim cat de cat niste info unii despre ceilalti.
Eu propun ca in fiecare zi 1 de pe Tele si 1 de pe Castor sa aduca un update...ceva de genul ex:
Telemachus:
Elyos - 5 transformari
Asmo - 1 transformare

Astept oferta de colaborare de le Castor

PS: daca se face, va rog sa se editeze acelasi post in fiecare zi ...sa nu cautam in 12212 de pagini ulimele actualizari,

Re: Merge Telemachus + Castor 1 year, 7 months ago #6255

• Nubixx
  • ( User )
  • Homie
Telemachus Status
Elyos above 5 star officer - 43
Asmodian above 5 star offcer - 18

Re:Merge Telemachus + Castor 1 year, 7 months ago #6256

• catalin31
  • ( User )
  • Homie
Stati linistiti Boon Control vegheaza asupra voastra...
uk.aiononline.com/livestatus/character-l...1024&serverID=32

Re:Merge Telemachus + Castor 1 year, 7 months ago #6257

• catalin31
  • ( User )
  • Homie
Oricum au combinat bine Castor cu Telemacus.....asa sper ca or sa revigoreze siegurile...Apropo nu conteaza cate caractere sunt la rankul de transformation.....conteaza cati sunt disponibili sa se transforme....caci in general caracterele fara legiune(sau cu legiuni mici) nu se vor transforma.....Ca un secret,pe Telemachus doar membrii legiunilor Existence,Boon si Section IX se transforma.....restul...sunt doar leacheri...de AP,medalii...etc

Re:Merge Telemachus + Castor 1 year, 7 months ago #6258

• Nightlord
  • ( User )
  • Homie
da cataline tu vb in prisma unui jucator din boon control din cate am inteles...si da din pacate ati reusit datorita trasformarilor sa cuceriti abyss upper si nu numai ....inclusiv divine...dar asta ca ati avut uppper si ati facut in asa fel din ce in ce mai putini asmo sa vina la siege sau chiar mai mult sa se lase....din lipsa de activitati la high lvl sau din faptul ca sunteti over geard(zapiel,jesuchi si bollvig)!! Din cate stiu eu datorita trasformarilor ati ajuns ce ati ajuns....ptr ca asmo in loc sa iti tine puncetele leau pus in gear de a byss voi nu ati avut nevoie datorita in mare masura celor trei nume de mai sus!! din pacate atm telemacus e un server mort.....multi dintre noi asteptam pe cei de pe castor sa vedem ce se intampla ...dar tare imi ie ca boon si existence o sa ramana sa face pve singuri pe telemacus ptr ca mai toti vor face transfer...!

Re:Merge Telemachus + Castor 1 year, 7 months ago #6267

• catalin31
  • ( User )
  • Homie
Nightlord , prietene, este o aberatie sa spui ca zapiel,jesuchi si bollvig inseamna over gear...Am auzit de multe ori plangerile astea din partea factiunii asmo... si va contrazic:NICIODATA dropurile de la bosii nu vor putea echivala abyss gear la PvP,iar setul de miragen/fenir este net superior dropului de la bosi...Am sa fiu dur si am sa-ti spun ca sunt satul de asa-zisi jucatori care se plang ptr orice prostie....setul de miragen/fenir este la indemana oricui...dar unii se plang ca sunt batuti in duel 1-1 dand vina pe orice dar nu pe ei....Daca jucati CASUAL acest joc, nu puteti avea pretentii ca sa bateti un jucator HARDCORE . Corect?
Last Edit: 1 year, 7 months ago by catalin31.

Re:Merge Telemachus + Castor 1 year, 7 months ago #6268

• catalin31
  • ( User )
  • Homie
In legatura cu serverul Telemachus....hai sa-ti spun eu cum este adevarul....
Ati fost net superiori acum 4-5 luni in abis,ati fost mult mai numerosi dar.....nu ati stiut niciodata sa jucati la nivel de legiuni...Aveti multi jucatori buni,dar nu stiti la nivel de factiune deloc sa jucati....Eliosi au inclinat balanta prin coordonare si unitate,leaderii principalelor legiuni,in timpul siegurilor stau pe ventrilo folosit de Boon Control,discuta si i-au decizii pe care le respecta fiecare membru al oricarei legiuni...In momentul in care leaderul meu imi spune ceva,EU execut si la fel ca mine face toata legiunea.La noi in legiune primeaza doua aspecte:sa fii prezent la sieguri si sa executi ce ti se spune.
Am sa-ti spun o intamplare(ca sa te fac sa intelegi ca nu ai dreptate):acum vreo 1 luna a-ti cucerit intr-o singura ora toate fortaretele din upper,deoarece se certasera leaderii legiunilor elios si nu a venit nimeni sa ne sprijine.Fiind singuri nu am reusit sa va tinem piept si mi s-a cerut sa ma transform,ati intrat puhoi,majoritatea legiunii a cazut iar mie mi-a lagat foarte tare PC si am murit transformat.Am pierdut 62 800 de abis pointuri dar asta nu a insemnat ca la urmatorul siege nu m-am transformat iar....
E o aberatie sa spui ca eliosii pastreaza rankurile de transformat ptr ca nu au nevoie de gear de abiss , o mare aberatie....Pana si setul de miragen este zero fata de gearul de PvP....iar sa fii Army Greater Comander este un chin pentru ca iti este limitata mult libertatea....eu nu pot sa ies singur in abyss,nu pot sa fac rifturi,in timpul siegurilor stau in spate si ma uit cat timp nu sunt transformat...Dar fac acest efort din 3 motive: pentru legiune,pentru sentimentul pe care il traiesti cand te transformi si pentru ca legiunea imi plateste gearul,adica mi se da gratuit gold medalul ptr gearul de PvP.La voi nu a fost asa.....leaderii de legiuni vindeau medaliile la broker....corect?
Last Edit: 1 year, 7 months ago by catalin31.

Re:Merge Telemachus + Castor 1 year, 7 months ago #6269

• catalin31
  • ( User )
  • Homie
Legat de asmo-Telemachus cu exceptia primelor 5-6 legiuni restul sunt zero la siege-uri.E incredibil modul cum va puneti KISKURILE,unii in fortarete,unii pe artifacte ....Mi s-a intamplat de multe ori sa vad ca fiecare legiune asmo face ceva diferit de celalalte.....Am ramas stupefiat cand,la un siege la Miren(parca) ne-ati invins,a-ti intrat in camera bosului,noi am revenit si voi a-ti continuat sa da-ti in boss.Pur si simplu (la nivel de legiuni) nu a-ti reactionat cand noi dadeam in voi...toate legiunile nu incercau decat sa dea cat mai mult damage in boss,la concurenta cu celalalte legiuni..
Nu folositi scroluri individuale,nu folositi scrolurile de legiune ptr bufat bossi,nu sunteti uniti si sa reactionati unitar,majoritatea healerilor vostri sunt dps si la siegeruri ei nu au grija de legiune .....dar va plangeti ca eliosi sunt avantajati....
Jucati individual foarte bine(pana la nivel de party) dar sunteti zero la nivel de organizare....

Re:Merge Telemachus + Castor 1 year, 7 months ago #6270

• catalin31
  • ( User )
  • Homie
Maine am sa revin si am sa fac un postit cu avanjele/dezavantajele fiecarei factiuni....

Re:Merge Telemachus + Castor 1 year, 7 months ago #6271

• Nubixx
  • ( User )
  • Homie
catalin31 wrote:
[quote]
Am sa-ti spun o intamplare(ca sa te fac sa intelegi ca nu ai dreptate):acum vreo 1 luna a-ti cucerit intr-o singura ora toate fortaretele din upper,deoarece se certasera leaderii legiunilor elios si nu a venit nimeni sa ne sprijine.

Pe care le-ati curetit inapoi folosindu-va de bug cu trasformare .... si vis-a-vis de feris/miragent...jumatate din boon si existens aveau armele de la zaphile si jesuchi inainte sa aiba macar 1 piesa din miragent sau ferisa asa ca la capitolul asta eu zic sa pleci capul jos si ciocu mic.

Re:Merge Telemachus + Castor 1 year, 7 months ago #6274

• Tigros
  • ( User )
  • Homie
Nubixx esti haios din nou cu "bug-ul" legat de transformare .

Daca nu stiai, e un feature in jocul asta care iti permite sa dai logout iar cand revii in joc sa pastrezi buff-urile avute inainte de logout (acestea ne-expirand), pe cand cooldown-ul skill-urilor folosite expira.

Astfel, te poti transforma oricand vrei, dai logout, apoi cand e nevoie te reconectezi in joc si iti folosesti transform-ul, putand apoi sa te transformi din nou.

Si, daca nu stiai, elyos-ii au invatat despre "bug-ul" asta de la asmodieni care l-au folosit primii.
"From all the things I've lost, I miss my mind the most" [Mark Twain]

Re:Merge Telemachus + Castor 1 year, 7 months ago #6277

• Nubixx
  • ( User )
  • Homie
Da e un expliod de care banuiesc ca tie iti face placere sa joci cu el ....mie unu nu .. sunt multe lacune in jocul asta si tare mie frica ca o sa ajunga un nou AoC... oricum ...luna asta apare starcraft 2 asa ca nu o sa mai auziti de mine curand ...si sa vedem dupa mearge ce se intampla ..ca tare cred ca o sa ramaneti singrui pe server...

Re:Merge Telemachus + Castor 1 year, 7 months ago #6278

• Tigros
  • ( User )
  • Homie
Un "exploit" ca ala de azi din Dredgion, nu? Cred ca se numeste DPS (damage per second)
"From all the things I've lost, I miss my mind the most" [Mark Twain]

Re:Merge Telemachus + Castor 1 year, 7 months ago #6283

• inkky
  • ( User )
  • Aion - Gold Member
hai ba tigros că aveți gear de vă că***i pe voi să fim serioși, dacă legiunea numită Animus mai era în picioare nu mai mișcați voi în front nimic era invers, acu vedem ce o fi. Sper să se balanseze forțele și să fie cât de cât echilibrat după acest merge de servere. Idee e că ascmodienii trebuie să se unească, și să nu se pripească să se transfere de pe server, cei de la NCsoft au văzut că moare thelemacus și altele și de aceea au venit cu ideea merge-ului. Hai salut și ne vedem la toamnă în joc.

Cu toată sti(g)ma,
Asmodian Army General iNkkY (thelemacus)

P.S: Să nu uităm că sunteți plin de coduri (în special eXistence) și având în vedere că este video cu unul din membrii voștri prinși la ”furat” ar trebui să nu spuniți nimic
Last Edit: 1 year, 7 months ago by inkky.

Re:Merge Telemachus + Castor 1 year, 7 months ago #6286

• Wurdulak
  • ( User )
  • Aion - Gold Member
  • U mad brah ?
Salutare !!!

Referitor la viitorul merge Telemachus + Castor lucrurile tind sa devina interesante cel putin as putea spune

Nu neg valoarea si puterea de coordonare a elyosilor de pe Telemachus - toata stima , dar stati linistiti ca nu va mai fi la fel de usor dupa 14 iulie pentru ei

Dupa cum vedeti si voi daca aruncati un ochi pe harta de Abyss de pe Castor s-ar zice ca vin intariri puternice pentru asmodieni

uk.aiononline.com/livestatus/abyss/sub?serverID=33

As dori sa le transmit fratilor Asmodieni de pe Telemachus sa se reintoarca in joc si sa devina din nou activi deoarece balanta va fi mult mai echilibrata , vin baietii cu Abyss gear , coordonare , tactica si unitate - deci nu disperati si reveniti pe baricade avem nevoie de fiecare Asmodian ca sa declansam Jihadul albastru

Asmodian vision de la recentul siege cand am luat Divine :

Varianta elyos a aceluiasi siege :

Ce va fi , vom trai si vom vedea - un lucru e sigur , va fi distratie de ambele parti

Sanatate si sa ne vedem pe 14 iulie !!!
Last Edit: 1 year, 7 months ago by Wurdulak.

Re:Merge Telemachus + Castor 1 year, 7 months ago #6288

• catalin31
  • ( User )
  • Homie
In sfarsit un asmodian cu cap ......pacat ca va trebuii taiat ......Imi doresc din toata inima ca siege - warr-ul sa fie relansat.Ce va fi , vom trai si vom vedea - un lucru e sigur , va fi distratie de ambele parti
  • Page:
  • 1
  • 2
Moderators: Titanu
Time to create page: 1.02 seconds