Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Go to bottomPage: 12
TOPIC: Merge Telemachus + Castor
Wurdulak
U mad brah ?
Moderator
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male kinaacristina marius.carpati lilian_stancioi Location: Bucharest Birthday: 12/22
Re:Merge Telemachus + Castor 2 Months ago Karma: 11
catalin31 wrote:
In sfarsit un asmodian cu cap ......pacat ca va trebuii taiat ......Imi doresc din toata inima ca siege - warr-ul sa fie relansat.Ce va fi , vom trai si vom vedea - un lucru e sigur , va fi distratie de ambele parti

Intrebarea e cine il va taia - e destul de tare sa stii si nu cade usor

The administrator has disabled public write access.
Tigros
Homie
graphgraph
Re:Merge Telemachus + Castor 1 Month, 2 Weeks ago Karma: -1
No cum e viata dupa merge .

Cred ca asmodienii ar trebui sa se uneasca si sa nu mai fie atat de egoisti, fiecare legiune pentru ei, ca nu o sa le mearga bine. Daca pe Castor nu aveau opozitie, pe Telemachus si-o cam iau dupa ceafa.

La nicio sapt dupa merge si deja avem Divine-ul...

Dl general Inkky acuzatiile de cheat sunt peste tot (si de-o parte, si de celalata), dar nicaieri nu e nimic palpabil care sa duca la ban-ul celor acuzati (cel putin cei din eXistence) de catre NCSoft.

Ptr Nubbix, jocul corect si fair nu e sa faceti choo-choo in Dredgion .

In rest, toata stima pentru asmodienii de pe Castor ca e plin abyss-ul de ei si viata a redevenit interesanta pe aici.

Oricum, orgoliile sunt mari peste tot, dar parca la asmodienii de pe Castor mai mari ca oriunde si imi aduc aminte de "I am Bastor from Castor and I will own you all."

LOOOL!

Stai ca nu m-am semnat:

Elysean Army General Tigros

Last Edit: 2010/07/19 16:43 By Tigros.
"From all the things I've lost, I miss my mind the most" [Mark Twain]
inkky
Aion - Gold Member
graphgraph
Gender: Male inkky.cd Codrin21's bLoG of dReAmS inkky_cd Location: Oradea Birthday: 08/11
Re:Merge Telemachus + Castor 1 Month, 2 Weeks ago Karma: 0
Imi pare rau sa iti spun, dar a fost o dovada cat se poate de palpabila impotriva rangerului Sierra sau Sierras domnule General ) Anyway, fu NCsoft pt ca nu iau nicio masura. Si apropo de Choo-Choo ) ehm regret sa te anunt dar am vazut multi din eXi practicand Choo-Choo-ul asa ca...shhhttt Succes pe viitor, eu nu am de gand sa stau pe un server unde juma de asmodieni sunt in DP la siege Ne auzimmmmmm!

P.S: Nu prea pot sa raspund pe forum ca sunt plecat la tzara unde nu am net (numa daca merg la cineva)

Tigros
Homie
graphgraph
E plin qq-source-ul (aionsource.com) de screenshot-uri si video-uri de asa zise cheat-uri. Pana acum eu nu stiu sa fi fost vreuna din chestiile astea banate ca e cheat, desi recunosc, unele sunt chiar dubioase.

Cele mai multe insa sunt cauzate de lag si alte cauze "normale" pentru jocul celor de la NCSoft (adica bug-uri ce sunt de fapt features).

Dar, mai sunt niste romani (din partea elyos din pacate) care isi dau cu firma in cap si raporteaza "cheat-uri" care doar dovedesc ca nu cunosc jocul... (gen locuri de kisk in "aer" din cauza de eroare de textura sau alte d'astea) unde se mai pitesc asmodieni, romani si ei (am dat peste ei la un moment dat).

Oricum distractie placuta la tara, nu pierzi decat lupte misto in abyss (asedii, azi ne-am batut intre noi pentru Menotios, alianta vs alianta in abyss in afara asediilor, transformari in afara asediilor, etc).

Alcapone
Homie
graphgraph
Tigros treaba e foarte frumoasa dupa emrge eliosi cacalau in abyss ai ce omori pt voi jocu asta e numai zerg nu vad nici unu singur si daca bati un party vine alliance, din punct de vedere al skillului sunteti la pamant in 1v1 sunteti daramati si stati foarte prost inclusiv noob control si existence care aia nu au nici o treaba cu skillu si unde cleric cu imba gear e ownat de templar, ce sa mai zic pana sa vin aici la voi era trist nu eliosi nu nimic, acuma eliosi la greu ai ce sa omori chiar ii alegi dupa rankuri si chestia e ca nu le e frica sa moara ofiteri si generali la greu de omorat detinem abyssu si va campam la orice pas chestia e cat mai rezistati sa stati la rank mare cand pierdeti abyss points dublu decat noi, dar ce sa zic sa traim si sa mai povestim. Bafta multa

MaliceWish
Homie
graphgraph
nici pe spatalos nu e mai roza situatia,

Last Edit: 2010/07/21 15:35 By MaliceWish.

Uploaded with ImageShack.us
catalin31
Homie
graphgraph
Alcapone esti un zeu .......da-mi voi sa te ating !!!
Cat despre abyss ca este al vostru....da poate,cand o sa iesim noi la pensie....si apropo statistic sunteti mult mai multi asmo pe Telemachus dar la fel de prost organizati ca si inainte....

Alcapone
Homie
graphgraph
catalin31 wrote:
Alcapone esti un zeu .......da-mi voi sa te ating !!!
Cat despre abyss ca este al vostru....da poate,cand o sa iesim noi la pensie....si apropo statistic sunteti mult mai multi asmo pe Telemachus dar la fel de prost organizati ca si inainte....

Da-mi voie sa ti-o-nping si eu la randul meu si intreaba tu pe cine vrei ca omor nubi eliosi in abyss cat e ziua de lunga si voi nu detineti nimic numai atunci cand va suparati pe un party de asmo care va kilareste oameni si veniti cu 3 aliante si 100 de transformari, crede-ma eu stiu ce vb, cat despre organizare intr-adevar sunteti mult peste noi la toate capitolele asta doar din cauza ca asmo tele sunt foarte fricosi si incercam sa ii trezim la realitate.

P.S: 90% din asmo care ii vezi in abyss sunt castor asmo, nu fatalai de tele asmo.

Linguritza
Aion - Gold Member
graphgraph
Alcapone wrote:nu fatalai de tele asmo.

Deci din chestia asta e clar cum sta situatia pe Telemachus, pe partea asmodiana...

E trist... O sa fim uniti la p...rimavara.

"Forgive me if I stare, I knew you were young, but even then I was expecting someone a little more... well, MORE." - Durza "Eragon"
Tigros
Homie
graphgraph
Deci si Alcapone joaca solo un MMORPG .

Bai fratilor, cand va prindeti si voi ca Massive Multiplayer Online Role Playing Game se joaca in mai multi ?

Dar sa fiti voi sanatosi 1v1 ca noi avem fortaretele si la asedii voi sunteti free AP pentru noi.

Si cum sunteti cei mai buni 1v1, sa va puneti diplomele pe pereti, sa va uitati la ele zilnic sa nu uitati lucrul asta .

Go to topPage: 12
Moderators: Wurdulak