Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Go to bottomPage: 1
TOPIC: Aion= dominat de elyosi !
inkky
Aion - Gold Member
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male inkky.cd Codrin21's bLoG of dReAmS inkky_cd Location: Oradea Birthday: 08/11
Aion= dominat de elyosi ! 1 Month, 2 Weeks ago Karma: 0
Daca va uitati pe siteul oficial aion, pe america 4 servere sunt dominate de elyosi ( sau mai bine zis detinute de elyosi ), asmodienii find varzaaaaaaaa da varza rau de tot....un singur server e dominat de asmodieni...si tot asa rau de tot....concluzia e ca niciunul nu e balansat dar toate sunt dominate in general de elyosi (10-20% maxim de asmodieni)...ehm...care e solutia ca multi oameni se cam satura...

Acum cu stoparea free server transfer au pus capac...multi si-au cumparat potiuni de AP, au cheltuit sute de mii de AP sa se poata transfera si hopa, fara nicio avertizare, fara sa zica: maine sau in 2 zile le oprim, le opreste: (sau ma rog le suspenda, pt ca au observat si ei dupa vreo 9 luni de dominatie elyoasă, și după o măsură de merge adică de balansare care este egală cu 0 tot asa e situatia)...big FAIL NC SOFT

Ar fi bine să vină cu o masură de balansare calumea ca....se duce jocu de râpăăăăă.....alte păreri ?

The administrator has disabled public write access.
Nubixx
Homie
graphgraph
Re: Aion= dominat de elyosi ! 1 Month, 2 Weeks ago Karma: 0
da .. cancel payment .. and play Starcraft 2

inkky
Aion - Gold Member
graphgraph
Gender: Male inkky.cd Codrin21's bLoG of dReAmS inkky_cd Location: Oradea Birthday: 08/11
Re: Aion= dominat de elyosi ! 1 Month, 2 Weeks ago Karma: 0
good idea =)) vedem acu cu ce solutie vin geniile NCsoft :PP

MaliceWish
Homie
graphgraph
Re: Aion= dominat de elyosi ! 1 Month, 1 Week ago Karma: 0
singura solutie e sa blocheze creerea de elyosi timp de cateva saptamani.

joc de relativ putin timp Aion, cam de 3 saptamani,dar am observat o chestie-si anume un foarte pronuntat negativism din partea jucatorilor. Nu cred ca e intotdeauna indreptatit. Lumea se plange din orice. Din cate am inteles jocu a rulat cateva luni pe la asiatici, nu? Ei bine a fost deci supus unui beta, a atins targetul specific de gameri si a interactionat cu el. Sau cum, la asiatici era balanced totul? Ei nu au avut probleme de genu? Si chiar daca au, e cel mai popular joc in partea aia a lumii cica.

La urma urmei e o optiune personala ce factiune alegi si in mod cert nu e drept ca un asmodian sa ma arate cu degetu sau sa se planga ca "fratii" din rasa mea ii indoaie in Abyss. Eu nu aveam idee ca rasa mea va domina cand am ales elyos, am ales pur si simplu di reflex, care "a fost primu" cum ar veni.

Poate vorbesc prostii, dar datorita faptului ca sunt mai putini, nu inseamna ca ar trebui sa fie mai uniti? Plus ca e mai putina competitie in randul lor, le e mai usor sa creasca. Sau ma rog asta e perspectiva mea de noob.

Last Edit: 2010/07/28 23:02 By MaliceWish.

Uploaded with ImageShack.us
inkky
Aion - Gold Member
graphgraph
Re: Aion= dominat de elyosi ! 1 Month, 1 Week ago Karma: 0
Malice hai sa iti spun avantajele de a fi un elyos:

-> cresti mai repede
-> ai niste bosi de level 45-50 in elysea care dau iteme galbene de 47-50 super bune (cred ai sunt 2 sau 3), asmodienii au un boss de 40 atat...pe care te poti p*sha
-> acum, au un avans la gear de nu iti poti imagina...intr-o luna daca ai cum au avut ei toate middle forturile faci 200-300k in iteme MINIM deci MINIM....altii cu noroc au facut poate si 500k, si fara boost, sa iei numai tu itemele...ei au avut fortaretele timp de 6 luni minim....ma refer pe thelemacus dar si pe altele cred...deci daca stai sa faci un calcul, fiecare elyos care joaca de 6-7 luni in fiecare zi si face forturile si e si bunicel, ar trebui sa aiba full level 50 abyss set
-> concluzia e ca retarzii de la NCsoft vin cu masurile astea chiar foarte tarziu

P.S: poti sa imi faci si mie un avatar cum ai tu ? adica o semnatura ? sa fie acolo o poza draguta cu un cleric ( o clericutza daca se poate, si sa fie si asmo daca se poate), si sa scrie ca la tine... in loc de NefariusSP iNkkY.....si in loc de templar sa scrie cLeric mersi !

Apophis
Homie
graphgraph
Re:Aion= dominat de elyosi ! 1 Month, 1 Week ago Karma: 0
Cam asa e cum spune MaliceWish. In plus, comunitatea din Aion e mai matura decat alte MMO'uri si copii nu mai vor sa'si faca caractere cu ochii rosii si aripi negre ca sa fie "the evil guys"

inkky
Aion - Gold Member
graphgraph
Mda, copii nu mai vor sa aiba caractere cu ochii rosii...pentru ca vor sa castige.Mai degraba asta e o mentalitate de copil, sa castige el, sa nu piarda niciodata.

Apropo de asta, era o poveste, ca, copii evreilor invatau prima oara sa piarda, asta era prima lectie. Mergeau la targ cu ceva, scoteau profit, si cand veneau fericiti acasa primeau o mama de bataie si parintii le spuneau ca prima oara trebuie sa inveti sa pierzi ), ei bine asmodienii au pierdut cam mult

MaliceWish
Homie
graphgraph
da inkky pot. iti fac maine. problema e sa gasesc o imagine de calitate buna sa o pot edita. nu prea are jocu asta foarte mult concept art pe internet de care sa ma pot folosi, sau nu prea gasesc eu.

cat despre bossi, nu stiam. credeam ca lumile sunt simetrice. adica daca la eliosi e bossu X la asmo e bossu X prim, sau ceva de genu. vad ca nu e asa.

aiurea:| hai pe bune, chiar iti ia 6-7 luni sa ai end-game gear?
Pe Spatalosu nou e mai balanced oricum. Sau asa pare daca ar fi sa ma iau dupa harta din abyss si "influence". Atata ca la asmo au ceva mai putin AP primii 100.

Last Edit: 2010/07/30 01:37 By MaliceWish.

MaliceWish
Homie
graphgraph
mna uite, nu am gasit female asmo, numa male. sper ca e ok.

Last Edit: 2010/07/30 15:02 By MaliceWish.

inkky
Aion - Gold Member
graphgraph
lumile sunt simetrice cand e vorba de instante si regiuni ( instantele fiind alea cu cooldown ), cand e vorba world bosi,care ii gasesti pe harta, adica in elysea, beluslan, etc...elyosii sunt mult mai avantajati

OMG super tare mersiii mult de tot :D:D daca ai nevoie de ceva sa imi dai un PM

Last Edit: 2010/07/30 18:56 By inkky.
Go to topPage: 1
Moderators: Wurdulak