Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Aion Pre-Order: Collector's Edition, Standard Edit
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: Aion Pre-Order: Collector's Edition, Standard Edit

Aion Pre-Order: Collector's Edition, Standard Edit 2 years, 6 months ago #27

• Dr.High
  • ( Admin )
  • Administrator
Pentru cei ce doresc sa faca pre-order pentru Aion Europe exista acum un re-seller oficial in ROMANIA. Acestia vand variantele BOX, NU cele digitale

SoftCom.ro:

1. AION Standard BOX
2. AION Collector's Edition BOX

Pentru a accesa paginile de pre-comanda, aveti link-urile pe prima pagina www.aiononline.ro in partea STANGA!

= = = = = = = = = = = =
Regulile AionONLINE.ro !
Being a winning player isn't only about playing good cards - it's also about making good decisions.
Last Edit: 2 years, 5 months ago by Wurdulak.

Re: Aion Pre-Order: Collector's Edition, Standard Edit 2 years, 6 months ago #902

• Warden
  • ( User )
  • Homie

Re: Aion Pre-Order: Collector's Edition, Standard Edit 2 years, 6 months ago #1117

• Yami
  • ( User )
  • Homie
  • Yami - Assassin
O intrebare am.
Daca dau preorder de pe NCSoft la varianta cu 60 de euro, primesc doar CDKeyul right?
Adica e varianta digitala.

It wasn't me who was wrong. It was the world!

Re: Aion Pre-Order: Collector's Edition, Standard Edit 2 years, 6 months ago #1122

• silviu
  • ( User )
  • Warned
  • Black Man
CDKeyul pentru beta event si acces la download client.
Asta am primit eu la varianta de 50 euro.
Si inca 30 +7 de zile in aceeasi bani incepand cu lansarea acestuia!

Ai aici toate informatile: secure.ncsoft.com/cgi-bin/Store.pl?dnv=3...Item&item_id=138

Diferenta intre 50 si 60 de euro este acel pachet de iteme care le primesti la lansare "In-game items exclusive to the Collector's Edition".
Last Edit: 2 years, 6 months ago by silviu.

Re: Aion Pre-Order: Collector's Edition, Standard Edit 2 years, 6 months ago #1144

• whimp
  • ( User )
  • Homie
dc pe amazon.co.uk costa 25E ?
si pe celelalte dublu.. ?

Re:Aion Pre-Order: Collector's Edition, Standard Edit 2 years, 6 months ago #1149

• evilro
  • ( User )
  • Homie
mi se pare mie sau nu merge situ softcom.ro sa dau preorder la joc cu 170 ron ca apare ceva cu site suspendat sau asa ceva, a da si parca ii cam mare diferenta intre 170ron si 50de euro

Re:Aion Pre-Order: Collector's Edition, Standard Edit 2 years, 6 months ago #1150

• onizuka_ffx
  • ( User )
  • Homie
hmmm in leg cu site-ul de la softcom.ro nu stiu, insa asa este la noi e 170 lei preorder-ul dar in euro la ei e 40 (Aion™ (Europe) Prepurchase) si nu 50...

EUR 49,99 = Aion™ (Europe) Prepurchase
EUR 59,99 = Aion™ (Europe) Collector's Edition Prepurchase

P.S. hmmm nu prea mi se pare convenabila sa dau 170 ron pt a juca cu 5 zile inainte (20 septembrie) decat sa dau in jur la 50 ron pt a incepe de pe 25 septembrie... dar la Aion™ (Europe) Collector's Edition Prepurchase fiecare este in castig cu cele ce se dau ca bonus...
IGN: Ayami

Re:Aion Pre-Order: Collector's Edition, Standard Edit 2 years, 6 months ago #1151

• Sita
  • ( Admin )
  • Administrator
  • In-Game Name: Crossbone
Am modificat post-ul lui Dr.High cu ultimile nautati legate de achizitionarea AION in Romania. Exista un Re-seller oficial in Romania. SoftCom.ro aduce atat varianta Standard cat si Collector's Edition ambele varianta BOX, nu digital, ce e in mana nu e minciuna

Eu deja mi-am facut precomanda la el, am primit serialul de beta in mai putin de 15 minute de la confirmarea platii. Este o firma cu vechime, deci se poate avea incredere deplina in ei (ca sa ii raspund intrebarii lui Warden).

Daca nu ar fi fost de incredere, nu i-am fi pus pe pagina oficiala in nici un caz

Cumparati cu incredere!
Chuck Norris can kill two stones with one bird!
Last Edit: 2 years, 6 months ago by Sita.

Re:Aion Pre-Order: Collector's Edition, Standard Edit 2 years, 6 months ago #1153

• doobrox
  • ( User )
  • Aion Addict
  • Look behind and you will see a shadow
ce vroiam eu sa va intreb ... daca mi-am facut pre-order la varianta standard digitala si acum vreau sa imi iau un BOX standard, pot sa imi adaug cele 30 zile peste primul cont standard digital ? ( ca presupun ca merge ca in box am serialul si pot adauga in continuare la cont ) sau trebuie sa astept sa inceapa jocul si pay-mentul ca sa pot adauga ?

Re:Aion Pre-Order: Collector's Edition, Standard E 2 years, 5 months ago #1574

• l2extasy
  • ( User )
  • Aion Victim
  • The sunrise is just an optical illusion
doobrox wrote:
ce vroiam eu sa va intreb ... daca mi-am facut pre-order la varianta standard digitala si acum vreau sa imi iau un BOX standard, pot sa imi adaug cele 30 zile peste primul cont standard digital ? ( ca presupun ca merge ca in box am serialul si pot adauga in continuare la cont ) sau trebuie sa astept sa inceapa jocul si pay-mentul ca sa pot adauga ?

Din cate imi dau eu seama nu poti adauga timpul de joc de la box la digital, fiecare cont nou creat aduce cu sine acele 30 de zile gratuite, ele fiind practic incluse in cd-key-ul cu care iti faci contul, se activeaza automat, nu sunt separate intr-un gamecard de exemplu. Si inca un lucru, cu siguranta nu o sa se comporte cd key-ul cu care iti faci contul, ca un cod de gamecard, asta niciodata .

Re: Aion Pre-Order: Collector's Edition, Standard Edit 2 years, 5 months ago #1615

• softcom.ro
  • ( User )
  • Homie
Warden wrote:

Salut Warden, atata timp cat poti avea incredere in cuvantul unui reprezentat al magazinului de care vorbesti DA. Pentru orice detalii iti stam la dispozitie pe contact@softcom.ro.

Re:Aion Pre-Order: Collector's Edition, Standard Edit 2 years, 5 months ago #1617

• softcom.ro
  • ( User )
  • Homie
evilro wrote:
mi se pare mie sau nu merge situ softcom.ro sa dau preorder la joc cu 170 ron ca apare ceva cu site suspendat sau asa ceva, a da si parca ii cam mare diferenta intre 170ron si 50de euro

Te salutam evilro, ai vazut site suspendat? sa fi fost vreo eroare? sau vii dintr-o zona concurentiala ?

Re:Aion Pre-Order: Collector's Edition, Standard Edit 2 years, 5 months ago #1620

• MPaul
  • ( User )
  • Aion - Gold Member
  • Naesse - Aion China
evilro wrote:
pretul este 50 USD nu euro asa mai ies calculele

You are hypnotized do as I say!

Re:Aion Pre-Order: Collector's Edition, Standard Edit 2 years, 5 months ago #1938

• Apophis
  • ( User )
  • Homie
As avea si eu cateva intrebari (nelamurir):
1. Dupa ce fac pre order la versiunea de 1.70 si primesc primul cd-key (contra 50 lei cost) il mai pot folosi undeva ? (din moment ce eventurile beta s-au terminat)
2. Ca sa pot juca pe 20 septembrie voi folosi primul cd key sau urmeaza sa il astept pe cel nou (daca necesita unul nou cand va veni acesta?)
3. Versiunea box (cea care necesita si costurile livrarii) va ajunge la destinatar inainte de 20 septembrie?

Re:Aion Pre-Order: Collector's Edition, Standard Edit 2 years, 5 months ago #1939

• silviu
  • ( User )
  • Warned
  • Black Man
1. Mai este un open beta cu care vei participa cu acel cd key;
2. Cumpartand preorder vei participa din start la deschiderea jocului pe 20 septembrie;
3. Asta depinde de cei de unde vei comanda acesta varianta.

Re:Aion Pre-Order: Collector's Edition, Standard Edit 2 years, 5 months ago #1940

• Apophis
  • ( User )
  • Homie
Comanda o voi face pe site'ul romanesc

Re:Aion Pre-Order: Collector's Edition, Standard Edit 2 years, 5 months ago #1942

• silviu
  • ( User )
  • Warned
  • Black Man
Care din ele?

Re:Aion Pre-Order: Collector's Edition, Standard Edit 2 years, 5 months ago #1944

• Apophis
  • ( User )
  • Homie
Pai cea la 1.70 (ca a doua e prea scumpa). Comanda o voi face luni cred. Deci cu cd keyul primit in prima faza ma joc dupa data de 20 nu ?

Re:Aion Pre-Order: Collector's Edition, Standard Edit 2 years, 5 months ago #1946

• Empower
  • ( User )
  • Aion - Gold Member
Apophis wrote:
Pai cea la 1.70 (ca a doua e prea scumpa). Comanda o voi face luni cred. Deci cu cd keyul primit in prima faza ma joc dupa data de 20 nu ?

Nu!

Produsul nu este un joc propriu-zis ci ofera acces la Aion Beta si reprezinta precomanda pentru jocul final. La achitarea versiunii finale va fi dedusa valoarea acestui preorder.
Dupa lansare vei fi contactat telefonic si vei putea opta pentru primirea acestuia in format box [prin curier-ramburs, situatie in care se adauga costul livrarii] sau CD Key [prin e-mail-se achita prin card/banca].

Prognoza de lansare a versiunii finale: 25 septembrie 2009
Beneficiile pre-comenzii vor fi disponibile în versiunea full a AION
Ok si eu as avea nevoie de cateva lamuriri in legatura cu ceea ce scrie aici pentru ca dupa ce am citit mai bine mi-am dat seama ca mai bine fac pre-order pe NCstore dar poate ma insel si o pozitie oficiala a softcom.ro ar limpezi lucrurile.

Re:Aion Pre-Order: Collector's Edition, Standard Edit 2 years, 5 months ago #1947

• silviu
  • ( User )
  • Warned
  • Black Man
Nu citesti ce scrie aici?
Vezi sectiunea colorata cu albastru e raspunsul la intrebarea ta!

softcom.com wrote:

Aion: Tower of Eternity [PC]

Produsul nu este un joc propriu-zis ci ofera acces la Aion Beta si reprezinta precomanda pentru jocul final. La achitarea versiunii finale va fi dedusa valoarea acestui preorder.

Pretul final este de 175 lei.
Pentru precomenzile efectuate pana pe 27.07 (inclusiv) pretul final ramane cel comunicat inaintea acestei date.

Dupa lansare vei fi contactat telefonic si vei putea opta pentru primirea acestuia in format box [prin curier-ramburs, situatie in care se adauga costul livrarii] sau CD Key [prin e-mail-se achita prin card/banca].

Prognoza de lansare a versiunii finale: 25 septembrie 2009.

Comunitatea AION Online din Romania: este aici

Ghidul incepatorului (lb. romana): vizualizare

Acest cod iti ofera acces la evenimentele din beta-ul AION si ai o serie de beneficii:
*Accces la toate weekend-urile AION Beta
*Acces la pre-selectia de server si personaj
*Acces inaintea celorlalti jucatori pe servere, inainte de lansarea oficiala
*Obiecte digitale exclusive:
1) Talisman of Lodas (1 ora XP +20%)
2) Dark Cloud Hat (booster pentru atribute)
3) Ancient Ring elemental effects

Instructiuni pentru utilizarea contului AION:
1. Mergi la www.AionOnline.com/playbeta
2. Urmeazã instructiunile pentru crearea unui cont Ncsoft Master (sau autentifica-te dacã ai deja un astfel de cont)
3. Introdu codul de 20 de caractere (codul poate fi utilizat o singura data)
4. Când este creat contul, vei primi un e-mail cu instructiuni privind descãrcarea si instalarea jocului
5. Dacã ai nevoie de ajutor în orice moment, mergi la uk.support.ncsoft.com
Ai de asemenea la dispozitie urmãtorul articol plin de informatii utile
help.ncsoft.com/cgi-bin/ncsoft.cfg/php/e...p_created=1083816844

Vei putea juca AION beta în timpul tuturor weekend-urilor disponibile. Viziteaza www.aiononline.com si forumul oficial pentru beta pentru mai multe informatii.

Beneficiile pre-comenzii vor fi disponibile în versiunea full a AION.

Feedback-ul este apreciat. Viziteaza si scrie sugestiile pe forumul AION Beta. Acesta este disponibil la betaboards.aiononline.com/. Aceste forumuri exista pentru ca jucatorii sa intalneasca alti jucatori si pentru a oferi feedback util echipei care dezvolta jocul.
Mergi la betaboards.aiononline.com/ si apasa pe Register pentru a-ti crea un cont pe forum. (Nu vei avea acces la forumuri pana cand nu ti-ai activat contul AION).
Pentru mai multe informatii privind AION viziteaza www.aiononline.com

!!! Pentru a intra in posesia versiunii finale (box)te vom contacta telefonic in momentul sosirii.
Last Edit: 2 years, 5 months ago by silviu.
Moderators: Titanu
Time to create page: 1.02 seconds