Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Aion Database - Aion Armory
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Aion Database - Aion Armory

Aion Database - Aion Armory 2 years, 6 months ago #28

• Dr.High
  • ( Admin )
  • Administrator
Ce mob dropeaza itemul x ? Unde termin questul y ? Ce drop dropeaza mobul z ? Cine dropeaza materialul t ?
Toate aceste intrebari au un raspuns: AionArmory.com

+ In momentul de fata nu este singura baza de date Aion, dar este cea mai "user friendly" dintre toate.
+ Este intr-o continua crestere si faptul ca apartine CURSE.com spune ceva ... spune ca o sa ajunga printre cele mai mari baze de date.
+ Un alt plus este ca poti chiar tu sa ajuti la cresterea continutului (in mod pasiv), prin instalarea unui program ce trimite informatii la ei.

Regulile AionONLINE.ro !
Being a winning player isn't only about playing good cards - it's also about making good decisions.

Re: Aion Database - Aion Armory 2 years, 6 months ago #49

• Sita
  • ( Admin )
  • Administrator
  • In-Game Name: Crossbone
Marfa rau, daca e legat de curse o sa ajunge mare.

Al doilea lucru marfa e ca daca s-a bagat curse-ul in treaba asta, inseamna in proportie de 99% ..addon-uri misto pt joc, gen de pvp etc etc. Jucatorii de WoW si Warhammer stiu la ce ma refer.
Chuck Norris can kill two stones with one bird!

Re:Aion Database - Aion Armory 2 years, 6 months ago #241

• BloodGem
  • ( User )
  • Aion Victim
ma indoiesc ca or sa faca addonuri, cel putin momentan, pt ca din cate au zis oficialii, nu vor accepta addonuri.

Re:Aion Database - Aion Armory 2 years, 6 months ago #359

• Cosmin
  • ( User )
  • Homie
Ar fi pacat daca nu s-ar face addon-uri, asa a fost si cu Lineage-ul, exploit-uri si buti peste tot dar addon-uri nu accepta... sper sa se evite chestii de genu....

Re:Aion Database - Aion Armory 2 years, 6 months ago #383

• DarkManole
  • ( User )
  • Homie
Nu vad nicaieri un tag de Armoury. Ar fi fain sa il puneti pentru ca sunt 2 linii de cod .
De ex in phpbb e cam asha
Tag
[Armory]{NUMBER}[/Armory]

HTML replacement
<a class="aiondb-item-full-medium" href="http://www.aionarmory.com/item.aspx?id={NUMBER}"></a>
<script type="text/javascript" src="http://www.aionarmory.com/js/extooltips.js"></script>

Rezultatul e : ygdra.ro/forum/viewtopic.php?f=24&t=206

Ajuta mult. Sau macar Syndication tool de la ei de pe site www.aionarmory.com/syndication.aspx

Re:Aion Database - Aion Armory 2 years, 6 months ago #455

• mosharuy
  • ( User )
  • Aion Victim
  • No Light Without Darkness
mie unu' mi-ar fi folositor ceva gen Quest Helper (addon de wow), in rest HUD-ul e chiar ok

Re:Aion Database - Aion Armory 2 years, 6 months ago #539

• doobrox
  • ( User )
  • Aion Addict
  • Look behind and you will see a shadow
sincer sa fiu daca o sa bage addon-uri in genul la quest helper din wow yo unu 95% ma las de joc pentru ca dupaia or sa apara toti astia care citesc ca robotii si fac ce scrie acolo si toti sunt level maxim si dupaia nu mai e nici o diferenta si o sa mi se para ca si wow o tampenie de joc ... si acum stiu ca o sa imi sariti toti care jucati wow in cap dar sincer toti bididii de 10 ani il joaca si toti sunt mari si imbracati ... a si sa nu uit grafica zici ca sunt legume saltarete ...

Re:Aion Database - Aion Armory 2 years, 6 months ago #570

• mosharuy
  • ( User )
  • Aion Victim
eu as fi vrut QH pt k (poate e doar impresia mea) questurile sunt... vagi. adica citesc q-ul si nu raman cu o idee clara pe unde sa ma duc. da'... ma descurc cumva

Re:Aion Database - Aion Armory 2 years, 6 months ago #576

• Morphu
  • ( User )
  • Aion - Gold Member
  • Life is short. Design more!
E foarte simplu de realizat un quest in Aion. Mura in gura. Iti scrie la descrierea questului respectiv ce si cum, unde trebuie sa mergi ce mobi dropeaza itemul x, ai si locate care iti arata exact pe harta in ce zona sunt. Mai simplu de atat nu stiu ce poate fi. Probabil ar fi trebuit sa puna niste questuri gen Tomb Raider sau Soul Reaver. ) sa vezi atunci drama.
Last Edit: 2 years, 6 months ago by Morphu.

Re:Aion Database - Aion Armory 2 years, 6 months ago #577

• mosharuy
  • ( User )
  • Aion Victim
mda, oricum imi este foarte folositor armory-ul. azi noapte cel putin aveam pe-un monitor jocu' si pe celalalt armory>quests (dual-view) so... it's ok

Re:Aion Database - Aion Armory 2 years, 6 months ago #615

• doobrox
  • ( User )
  • Aion Addict
  • Look behind and you will see a shadow
mama daca erau ca in Soul Reaver chiar ca iti bateai singur pc-ul si te lasai de joc si iar te apucai dupa ce te linisteai si iara si iara ...

Re:Aion Database - Aion Armory 2 years, 3 months ago #5540

• Bulangiu
  • ( User )
  • Homie
  • Be Afraid !
Prea tare situ mia fost de folos cu multe
  • Page:
  • 1
Moderators: Titanu
Time to create page: 1.28 seconds