Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Problema Client Europe
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Problema Client Europe

Problema Client Europe 2 years, 5 months ago #3001

• Robel
  • ( User )
  • Homie
Salut,

Am o problema foarte ciudata cu clientul de Aion Europe downloadat de pe linkul care il gasim pe site (cel de pe computergames). Care e situatia mai exact: am 2 PC`uri. Am downloadat clientul pe unul si l`am copiat pe celalalt. Cand am instalat pe primul s`a instalat bine merci. Cand instalez pe al doilea PC, aparent imi instaleaza versiunea de North America, sau cel putin asa scrie. Cum se poate ca din clientul de Europe sa iasa 2 versiuni? Am incercat sa copiez clientul instalat de pe celalalt PC si tot NA imi apare. Sa fie ceva de Windows, o problema de cum vede clientul, sau chiar am clientul de North America?

Merci anticipat.

Re:Problema Client Europe 2 years, 5 months ago #3002

• Gunner
  • ( User )
  • Aion Victim
  • Legiunea Romana Thelemacus-Asmodian
Nu pot sa zic k ma pricep dar,man,incearca sa downloadezi si pe pc 2 clientul tot de pe oficial chiar daca ai din nou de asteptat.Astta ,mai mult k sigur,te va scuti de aceste intrebari.Oare dc nu ai descarcat in paralel clientul!? oricum pana la release este timp

Re:Problema Client Europe 2 years, 5 months ago #3004

• Neiu
  • ( User )
  • Homie
  • Broken Broken Broken
Nu aveam de ce sa descarcam in paralel clientu, suntem pe aceeasi banda...normal daca descarci un client si il copiezi pe alt pc ar trebui sa fie ACELASI nu? E ca si cum ai face un CD cu windows si ti-ar boota un Linux cand il bagi
You break it, you buy it.

Re:Problema Client Europe 2 years, 5 months ago #3005

• Robel
  • ( User )
  • Homie
Nu imi este de release, eu vreau sa joc pe beta diseara. In fine, nu stiu care e problema dar clientul ar trebui sa fie acelasi cu cel de pe oficial. Mai astept reply`uri, poate ii vine cuiva o idee sau poate a mai patit cineva chestia asta si a fost mai apt sa o rezolve.

Re:Problema Client Europe 2 years, 5 months ago #3006

• Demonoid
  • ( User )
  • Aion Addict
  • Hated for what I am.
E acelasi client chiar daca scrie North America acolo. E putin cam aiurea facut pentru ca daca selectezi din setting "Europe" iti va scrie North America, si daca selectezi North America apare AION simplu. Da' nu tre sa iti bati capul. Vei putea juca de pe amandoua pc-urile.

L.E. Eu am renuntat sa imi bat capul Pentru ca si serverele de update EU au fost mai tot timpul down.
Last Edit: 2 years, 5 months ago by Demonoid.

Re:Problema Client Europe 2 years, 5 months ago #3017

• wizardelo
  • ( User )
  • Homie
Demonoid wrote:
E acelasi client chiar daca scrie North America acolo. E putin cam aiurea facut pentru ca daca selectezi din setting "Europe" iti va scrie North America, si daca selectezi North America apare AION simplu. Da' nu tre sa iti bati capul. Vei putea juca de pe amandoua pc-urile.

L.E. Eu am renuntat sa imi bat capul Pentru ca si serverele de update EU au fost mai tot timpul down.

asta am observat si eu, dar e totusi curios de ce nu au facut pe launcher sa apara Europe, sper ca atunci cand dau drumu la login servers, sa vad serverele EU , nu NA

oricum mai avem un pic de asteptat, si nu arde asa tare, intrucat e beta:) si tot ce facem aici, se va sterge dupa ce se termina beta

Re:Problema Client Europe 2 years, 5 months ago #3022

• Wurdulak
  • ( User )
  • Aion - Gold Member
  • U mad brah ?
Robel wrote:
Salut,

Am o problema foarte ciudata cu clientul de Aion Europe downloadat de pe linkul care il gasim pe site (cel de pe computergames). Care e situatia mai exact: am 2 PC`uri. Am downloadat clientul pe unul si l`am copiat pe celalalt. Cand am instalat pe primul s`a instalat bine merci. Cand instalez pe al doilea PC, aparent imi instaleaza versiunea de North America, sau cel putin asa scrie. Cum se poate ca din clientul de Europe sa iasa 2 versiuni? Am incercat sa copiez clientul instalat de pe celalalt PC si tot NA imi apare. Sa fie ceva de Windows, o problema de cum vede clientul, sau chiar am clientul de North America?

Merci anticipat.

E posibil ca pe un PC sa ai setat in launcher la Settings : Europe si pe celalalt sa ai setat North America ; verifica ambele launchere sa aiba setat Europe

Deasemenea e posibil ca sa nu ai acelesi setari in Control Panel/Regional Settings pe ambele PC-uri si de aceea iti apar 2 versiuni dieferite de AION din acelai client
Last Edit: 2 years, 4 months ago by Wurdulak.

Re:Problema Client Europe 2 years, 5 months ago #3024

• Neiu
  • ( User )
  • Homie
  • Broken Broken Broken
Am verificat eu ...ideea e : pe pc I daca setez Europe se vede titlul jocului Aion , daca setez North America, se vede Aion Europe, asa cum e normal. Pe PC II in schimb...daca pun Europe la setari jocul imi apare ca Aion North America, iar daca punem NA apare Aion ( simplu). Deci nu asta ar fi issue...inclin sa cred ca e ceva de la windows...

Oricum, multumim de raspunsuri, ramane sa vedem ce si cum cand dau baietii drumu' la beta. Have fun everyone!
You break it, you buy it.

Re:Problema Client Europe 2 years, 5 months ago #3027

• Dr.High
  • ( Admin )
  • Administrator
Neiu wrote:
Am verificat eu ...ideea e : pe pc I daca setez Europe se vede titlul jocului Aion , daca setez North America, se vede Aion Europe, asa cum e normal. Pe PC II in schimb...daca pun Europe la setari jocul imi apare ca Aion North America, iar daca punem NA apare Aion ( simplu). Deci nu asta ar fi issue...inclin sa cred ca e ceva de la windows...

Oricum, multumim de raspunsuri, ramane sa vedem ce si cum cand dau baietii drumu' la beta. Have fun everyone!

Man, nu te intereseaza ce scrie... ca scrie Aion, Aion Eu, Aion NA nu conteaza tu trebuie sa ai setat la settings Region EUROPE !!

Faza ca arata diferit, e la regiunea din windows (ai putea zice un mic bug).
Tu ai cont european deci treubie selectata Regiunea EUROPE, restul nu conteaza.
Regulile AionONLINE.ro !
Being a winning player isn't only about playing good cards - it's also about making good decisions.

Re:Problema Client Europe 2 years, 5 months ago #3041

• wizardelo
  • ( User )
  • Homie
ms asa am si facut

Re:Problema Client Europe 2 years, 5 months ago #3298

• aza81
  • ( User )
  • Homie
Salut
Se pare ca am si eu aceeasi problema.
Am downloadat clientu de pe linku de torrent de pe aiononline.com am instalat,
am schimbat in launcher la settings region pe europe si tot imi zice ca "ID or password does not match"

Mai aveti si alte sugestii?

Merci

Re:Problema Client Europe 2 years, 4 months ago #3699

• Ovidius
  • ( User )
  • Homie
Daca apare chestia asta tre sa intri pe NC launcher dai acolo la acount management si dai change pasw. asa se upgradeaza pasu pe server.

Re:Problema Client Europe 2 years, 4 months ago #4266

• Ovidius
  • ( User )
  • Homie
Mah eu nu pricep ceva , am incercat sa intru pe server pt head start dar cudat, a-mi apare totul scris in coreeana , doar la mine sau si la voi ? si daca da cum ati rezolvat?

Re:Problema Client Europe 2 years, 4 months ago #4272

• Oldie
  • ( User )
  • Aion Victim
  • Fallen Angel

Re:Problema Client Europe 2 years, 4 months ago #4299

• picicu
  • ( User )
  • Homie
Am observat si eu o chestie aseara. Am intrat pe la 10 jumate in joc, pe Telemachus si desi jocul mergea super, cu doar un picut de lag, nu puteam sa-l vad pe unu cu care eram in party. Vorbeam cu el pe whisper, pe Party channel, dar nu il vedeam. Ne duceam amandoi in exact acelasi loc si nu ne gaseam. Era ca un fel de split la Mirc . A mai vazut cineva asa ceva?

Re:Problema Client Europe 2 years, 4 months ago #4301

• Phoenix
  • ( User )
  • Homie
  • Benu
picicu wrote:
Am observat si eu o chestie aseara. Am intrat pe la 10 jumate in joc, pe Telemachus si desi jocul mergea super, cu doar un picut de lag, nu puteam sa-l vad pe unu cu care eram in party. Vorbeam cu el pe whisper, pe Party channel, dar nu il vedeam. Ne duceam amandoi in exact acelasi loc si nu ne gaseam. Era ca un fel de split la Mirc . A mai vazut cineva asa ceva?

erati pe canale diferite (tii mouse deasupra iconitei lui sa vezi in ce canal e si dai din system menu / comunity parca / change chanel)
Last Edit: 2 years, 4 months ago by Phoenix.

Re:Problema Client Europe 2 years, 4 months ago #4637

• varol
  • ( User )
  • Warned
normal nici nu iti merge daca il copiezi de pe un calculator pe altul pentru ca el isi face un root in windows. spre exemplu eu a trebuit sa-l dowloadez si pe pc si pe laptop chiar daca am acelasi ip. e vorba de ce is face el prin windows.
cat pentru trecerea de la NA la EUROPE aza81 e putin mai complex nu merge doar daca schimbi din setings. daca urmaresti ghidul asta nu ar trebuii sa ai probleme sa treci de pe NA pe EUROPE A guide to turning Aion(US) into Aion(EU) - AionSource.com
Last Edit: 2 years, 4 months ago by varol.

Re:Problema Client Europe 2 years, 4 months ago #4655

• Zunea
  • ( User )
  • Homie
am schimbat parola de 10 ori crek..si tot nu merge
cei drept mailu nu mia venit ca am schimbat passu. daca ma poate ajuta cineva prin team viewer sau altfel raman recunoscator:)

Re:Problema Client Europe 2 years, 4 months ago #4721

• pG!-kid
  • ( User )
  • Homie
aceiasi problema o am si eu, cand deschid jocu imi zice this program is not avaible in your country ... si imi deschide pagini de net unde imi explica sai dau unistal ...

dati`mi aion client care sa mearga in romania pls, un link sau ceva

Re:Problema Client Europe 2 years, 4 months ago #4745

• adrastus
  • ( User )
  • Homie
  • O singura viata ai
Zunea wrote:
am schimbat parola de 10 ori crek..si tot nu merge
cei drept mailu nu mia venit ca am schimbat passu. daca ma poate ajuta cineva prin team viewer sau altfel raman recunoscator:)

Login / Password mismatch

Make sure to update your Aion game password in the NCsoft user controls, logging in at us.ncsoft.com/en/.

This error can come up if you are connecting to the wrong game region as well.

Within the NCsoft Launcher you should go to File > Settings, then go to the Advanced tab and ensure that “Region” drop-down menu is appropriate for your account – “North America” or “Europe”
Sa Traiti Bine
  • Page:
  • 1
  • 2
Moderators: Titanu
Time to create page: 0.98 seconds