Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Pentru cei ce vor sa cumpere Aion
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Pentru cei ce vor sa cumpere Aion

Pentru cei ce vor sa cumpere Aion 2 years, 4 months ago #4381

• ken7hin
  • ( User )
  • Aion Victim
Pentru cei ce nu au cumparat inca Aion dar vor sa o faca, mai am o alternativa la softcom.ro. Din pacate varianta preorder nu mai este disponibila la softcom (incepand de azi), ci doar varianta retail, deci cei care vor itemele din joc de la preorder nu le pot obtine asa.

Eu am cumparat varianta box de la gamemarket.ro/jocuri-video-aion-tower-of-eternity-pc unde inca se poate face precomanda. Pe site scrie preorder 50 ron iar restul platii cand vine jocul (Preţ total: 139,90 ron), insa baietii sunt de treaba si mi-au trimis direct preorder key in cateva minute fara nici un avans, livrarea urmand sa se faca pe 25, prin curier (fara costuri suplimentare de livrare), cu plata (pretul intreg) ramburs.

Chiar si dupa perioada de preorder merita sa il luati de aici pentru ca nu platiti decat jocul, nu si livrarea.

Nu sunt afiliat cu site-ul mentionat. Am postat doar ca sa ii ajut pe cei ce au nevoie pentru ca mi s-a parut cea mai buna optiune.

Re: Pentru cei ce vor sa cumpere Aion 2 years, 4 months ago #4383

• Razvan
  • ( User )
  • Aion Addict
Dupa lansare pretul jocului se va duce in jos, in concluzie cei care nu au luat jocul inca mai pot astepta putin.

Re: Pentru cei ce vor sa cumpere Aion 2 years, 4 months ago #4636

• varol
  • ( User )
  • Warned
Razvan wrote:
Dupa lansare pretul jocului se va duce in jos, in concluzie cei care nu au luat jocul inca mai pot astepta putin.

se vede ca ai jucat multe jocuri online . de fapt totdeauna pretul mai mic e inainte de lansare dar niciodata dupa. jocul propriu zis se ieftineste doar cand apare vreun expansion asta daca vrei sa cumperi cd-urile originale cat despre ncsoft care vand si cd key-uri pe site-ul lor nu o sa vezi. spre exemplu lineage2 nu a scazut pretul niciodata .... din contra.
Last Edit: 2 years, 4 months ago by varol.

Re: Pentru cei ce vor sa cumpere Aion 2 years, 4 months ago #4638

• Razvan
  • ( User )
  • Aion Addict
Deja a scazut. Ai vorbit cand trebuia sa taci. Nu stiu daca am jucat multe sau putine jocuri insa am peste 8 mmo la activ si am inceput sa joc online de prin 1999-2000.

Re: Pentru cei ce vor sa cumpere Aion 2 years, 4 months ago #4670

• varol
  • ( User )
  • Warned
Razvan wrote:
Deja a scazut. Ai vorbit cand trebuia sa taci. Nu stiu daca am jucat multe sau putine jocuri insa am peste 8 mmo la activ si am inceput sa joc online de prin 1999-2000.

ce a scazut mah ca pretul e acelasi de la lansare. pretul pachetului si abonamentului lunar e influentat de cursul dolarului cand e scos de ncsoft pe piata daca creste dolarul in fata eurolui pretul in europa se mareste daca scade dolarul pe cursul international in fata eurolui in europa pretul scade. asa e si la noi cand iti comanzi jocul sau platesti taxa lunara cand creste euro platesti mai mult cand scade platesti mai putin. apropo ma intereseaza maxim cate mmo ai jucat! cred ca erau pe privat toate din moment ce nu sti un lucru banal. nici nu te obosii sa-mi mai raspunzi doar urmareste cand iti platesti taxa uita-te la cursul valutar sa vezi cand platesti mai mult sau mai putin

Re: Pentru cei ce vor sa cumpere Aion 2 years, 4 months ago #4673

• Razvan
  • ( User )
  • Aion Addict
varol wrote:
Razvan wrote:

ce a scazut mah ca pretul e acelasi de la lansare. pretul pachetului si abonamentului lunar e influentat de cursul dolarului cand e scos de ncsoft pe piata daca creste dolarul in fata eurolui pretul in europa se mareste daca scade dolarul pe cursul international in fata eurolui in europa pretul scade. asa e si la noi cand iti comanzi jocul sau platesti taxa lunara cand creste euro platesti mai mult cand scade platesti mai putin. apropo ma intereseaza maxim cate mmo ai jucat! cred ca erau pe privat toate din moment ce nu sti un lucru banal. nici nu te obosii sa-mi mai raspunzi doar urmareste cand iti platesti taxa uita-te la cursul valutar sa vezi cand platesti mai mult sau mai putin

Simti nevoia sa faci flame? Nu ma refeream la taxa lunara. Invata sa citesti.

Re: Pentru cei ce vor sa cumpere Aion 2 years, 4 months ago #4679

• varol
  • ( User )
  • Warned
Razvan wrote:

ti-am explicat mura-n gura ca la prostutii carora le curg balele din gura care e sistemul de incasare. nu era vb doar despre taxa lunara era vorba despre tot ce cumperi de la ncsoft. cand vad idioti care se trezesc vorbind da simt nevoie sa fac flame. si zi-mi alea 8 mmouri care le-ai jucat joc/server/nume/char/lvl/guilda sau clan, sa te fac putin de ras mincinos mic. cum poti sa ii dai omului explicatii cand tu te certi ca bou cu aia de la softcom ca nu esti in stare si habar nu ai cum se achizitioneaza si cum se intretine un cont pentru un mmo online?
Last Edit: 2 years, 4 months ago by varol.

Re: Pentru cei ce vor sa cumpere Aion 2 years, 4 months ago #4680

• Razvan
  • ( User )
  • Aion Addict
varol wrote:
Razvan wrote:

ti-am explicat mura-n gura ca la prostutii carora le curg balele din gura care e sistemul de incasare. nu era vb doar despre taxa lunara era vorba despre tot ce cumperi de la ncsoft. cand vad idioti care se trezesc vorbind da simt nevoie sa fac flame. si zi-mi alea 8 mmouri care le-ai jucat joc/server/nume/char/lvl/guilda sau clan, sa te fac putin de ras mincinos mic. cum poti sa ii dai omului explicatii cand tu te certi ca bou cu aia de la softcom ca nu esti in stare si habar nu ai cum se achizitioneaza si cum se intretine un cont pentru un mmo online?

Ai inceput si sa injuri? Frumos ... asta arata nivelul la care esti.
Relax baiete nu mai fi asa frustrat, ai probleme irl? Te-a parasit prietena? Te molesteaza parintii?

P.S : Dupa ce reactii ai tind sa cred ca asculti manele.

Re: Pentru cei ce vor sa cumpere Aion 2 years, 4 months ago #4681

• varol
  • ( User )
  • Warned
Razvan wrote:

Relax baiete nu mai fi asa frustrat, ai probleme irl? Te-a parasit prietena? Te molesteaza parintii?

nu te-am injurat, te-am descris doar. ti-am desenat sistemul de plata si achizitionare a unui produs ncsoft. recunoaste ca te-ai trezit vorbind ca boul si habar nu aveai ce ziceai si lasa vrajeala cu frustarile si real lifeul meu

Re: Pentru cei ce vor sa cumpere Aion 2 years, 4 months ago #4682

• Dr.High
  • ( Admin )
  • Administrator
Daca nu incetati va dau disable la amandoi.
Regulile AionONLINE.ro !
Being a winning player isn't only about playing good cards - it's also about making good decisions.

Re: Pentru cei ce vor sa cumpere Aion 2 years, 4 months ago #4683

• Razvan
  • ( User )
  • Aion Addict
varol wrote:
Razvan wrote:

nu te-am injurat, te-am descris doar. ti-am desenat sistemul de plata si achizitionare a unui produs ncsoft. recunoaste ca te-ai trezit vorbind ca boul si habar nu aveai ce ziceai si lasa vrajeala cu frustarile si real lifeul meu

Daca te-ai obosi sa cauti pe forum ai observa si un topic unde s-a anuntat reducerea pretului. Dupa ce gasesti topicul ala se va schimba boul

P.S : Se pare ca ai nevoie de un psiholog sau poate ceva terapie in grup.

Dr.High wrote:
Daca nu incetati va dau disable la amandoi.

Eu? Sa incetez cu ce? Eu doar incerc sa imblanzesc animalul intr-un mod cat de cat decent zic eu. Cu ce sunt eu vinovat ca omu' are probleme?
Last Edit: 2 years, 4 months ago by Razvan.
  • Page:
  • 1
Moderators: Titanu
Time to create page: 0.73 seconds