Welcome, Guest
Username Password: Remember me

TOPIC: Bataie de Joc !

Bataie de Joc ! 2 years, 4 months ago #4490

• revlord
  • ( User )
  • Warned
Parerea mea e ca NCSoft a dat-o rau de tot in bara cu management-ul la servere, in privinta intrarii in joc. Mai ales acu ca au pus si gap si au scos timpu acela de 5-10 minute de te salvau in caz de disc sau crash.
Adika sa fiu nevoit sa stau 3 ore ca sa intru si dupa aceea sa iau un crash si sa mai stau iar 3 ore , e jale rau. Pe Gorgos stateam bine dar m-am bagat pe Spatalos (niste prieteni aici deja)de vreo 3 zile si aici o duc rau de tot.
Din cate am auzit or sa ofere schimbarea pe alte servere a characterelor. Cineva poate confirma asta?

Re: Bataie de Joc ! 2 years, 4 months ago #4492

• ken7hin
  • ( User )
  • Aion Victim
Eu sunt pe Gorgos si o duc bine, daca iau in calcul ca stau in joc in sesiuni de 18+ ore. Cand nu joc, inclusiv cand dorm, il las la shop sa nu ma dea afara

Da, NCSoft sunt cam nesimtiti la faza cu serverele. Toti clientii si-au platit locul si nu e corect sa stea la cozi ca sa intre.

Re: Bataie de Joc ! 2 years, 4 months ago #4493

• krystos
  • ( User )
  • Homie
si la voi jocul in limba koreana?

Re: Bataie de Joc ! 2 years, 4 months ago #4494

• inkky
  • ( User )
  • Aion - Gold Member
frate sper sa nu fie offtopic dar au dat-o in bara si din urmatorul punct de vedere: azi ora 3, am luat disconect ca cica e maitenance. Bon si dupa 2 ore daca scriu Id si pass corect zice ca do not match.Daca intru pe site la my account dureaza 10 minute pana te loghezi dar totul merge ok.Nu e vorba de hack pt ca am schimbat passu, deci wtf? scrie aici pe site ca serverele sunt on

Re: Bataie de Joc ! 2 years, 4 months ago #4495

• revlord
  • ( User )
  • Warned
Pe gorgos nu e ingramadeala de aici , cel putin nu era cand jucam eu....si acu shops is pentru 30 min ....si cum spuneam nici timpu ala de te salva nu mai e.
Speram sa ma mai joc si eu putin in pauza de masa in weekend-uri dar de unde, azi am luat 1 disc din cauza la LAG spikes nemaipomenit si am intrat rpd ....NO qeue , dupa am omorat doi mobi si am luat un crash dupa care am intrat iar foarte rpd ....10 min qeue ........in sfarsit am mai luat un disc ca sa fie treaba treaba si deja am 1 ora si putin de cand stau cu un mesaj de 13 min qeue.

Re: Bataie de Joc ! 2 years, 4 months ago #4496

• krystos
  • ( User )
  • Homie
eu am intrat in joc da totul e in limba koreana sau japoneza ((

Re: Bataie de Joc ! 2 years, 4 months ago #4497

• magelis
  • ( User )
  • Homie
si eu am in limba koreana si am dezinstalat si am instalat din nou joku am dat reair tot da tot asa e

Re: Bataie de Joc ! 2 years, 4 months ago #4498

• inkky
  • ( User )
  • Aion - Gold Member
frate dami Id de mes ca sunt disperat

Re: Bataie de Joc ! 2 years, 4 months ago #4500

• inkky
  • ( User )
  • Aion - Gold Member
ai incercat sa intri la launcher files settings advanced si sa schimbi limba si regiunea ?

Re: Bataie de Joc ! 2 years, 4 months ago #4504

• krystos
  • ( User )
  • Homie
da am dat la settings si am dat engleza si tot in koreana scrie

Re: Bataie de Joc ! 2 years, 4 months ago #4505

• Razvan
  • ( User )
  • Aion Addict
krystos wrote:
da am dat la settings si am dat engleza si tot in koreana scrie

Ai spamat in draci cu limba ta, chiar asa de greu iti e sa folosesti search?

Re: Bataie de Joc ! 2 years, 4 months ago #4506

• daemien
  • ( User )
  • Homie
  • Telemachus / Daemien (Chanter)
ken7hin wrote:
Eu sunt pe Gorgos si o duc bine, daca iau in calcul ca stau in joc in sesiuni de 18+ ore. Cand nu joc, inclusiv cand dorm, il las la shop sa nu ma dea afara

Da, NCSoft sunt cam nesimtiti la faza cu serverele. Toti clientii si-au platit locul si nu e corect sa stea la cozi ca sa intre.

pai din cauza voastra nu putem sa intram in joc... ca lasati cate 100 de insi pe shop in spanac si plecati... pai laso naibii de treaba - pune itemele la auction house si iesi din joc ca sa putem toti intra calumea... ocupati locu ca spartii...

LASA ca v-a tras-o NCSoftu - acuma aveti limita de 30 de minute la afk in private store... sa vedeti ce D/C-uri o sa luati !

deh...
Daemien - Chanter / Telemachus
Last Edit: 2 years, 4 months ago by daemien.

Re: Bataie de Joc ! 2 years, 4 months ago #4507

• revlord
  • ( User )
  • Warned
daemien wrote:
ken7hin wrote:

pai din cauza voastra nu putem sa intram in joc... ca lasati cate 100 de insi pe shop in spanac si plecati... pai laso naibii de treaba - pune itemele la auction house si iesi din joc ca sa putem toti intra calumea... ocupati locu ca spartii...

LASA ca v-a tras-o NCSoftu - acuma aveti limita de 30 de minute la afk in private store... sa vedeti ce D/C-uri o sa luati !

deh...

lol nu e nevoie sa te agiti asa:)
Si eu fac la fel , chiar o rog si pe sotia mea sa se mai uite sa nu iau crash cand is la munca sau plecat si sa ma logeze si sa puna shop iar ...
E vina la NCSoft ca nu au pregatit serverele pentru o supra populatie , dupa ce au facut atata reclama si toata lumea s-a agitat sa ia pre-order , trebuiau sa fie in stare de mai bine.

Parca ar fi vreun f2p ....nici in alea nu am intalnit asa ceva.Sincer e prima data cand vad qeue.

Re: Bataie de Joc ! 2 years, 4 months ago #4514

• ken7hin
  • ( User )
  • Aion Victim
daemien wrote:
ken7hin wrote:

deh...

Lol, pai nu pun shop ca sa vand ceva ci ca sa nu stau la coada ca altii... ca tine.
Vorba lui revlord, nu e vina mea sau a altora ca NCsoft face mai putin decat se lauda ca face.

Re: Bataie de Joc ! 2 years, 4 months ago #4515

• Dr.High
  • ( Admin )
  • Administrator
mda... nu am timp acuma, ma ocup de WARNuri maine.

Astea cu limba folositi butonul search de pe site, exista o rezolvare chiar pe acest forum.
Regulile AionONLINE.ro !
Being a winning player isn't only about playing good cards - it's also about making good decisions.
Last Edit: 2 years, 4 months ago by Dr.High.

Re: Bataie de Joc ! 2 years, 4 months ago #4519

• aza81
  • ( User )
  • Homie
Totul a fost bine pana in seara asta dupa ultimu update stau deja de 20 min in coada ca sa intru .....
Sincer sunt foarte dejamagit de aceasta faza , am platit un joc ca sa-l joc nu sa astept sa intru in el cine stie cat apoi Doamne fereste de un discconect ca iar sa mai astept .
Daca o tine tot asa mult timp am o presimtire ca o sa piarda multi playeri ....

Doar parerea ...

PS : se poate face ceva in privinta asta ? o cerere din partea comitatii romane ceva de genul.... sa mareasca banda la server etc cine stie ce solutie....

Re: Bataie de Joc ! 2 years, 4 months ago #4523

• ken7hin
  • ( User )
  • Aion Victim
Acum si pe Gorgos care era server lejer se asteapta 2 ore in queue. Platim ca sa ne uitam la cutie >_<

Re: Bataie de Joc ! 2 years, 4 months ago #4527

• revlord
  • ( User )
  • Warned
Tu ai la ce te uita , eu nu am nici cutia.. xD

Is curios , stie cineva cand se vor adauga noile servere...?

Re: Bataie de Joc ! 2 years, 4 months ago #4567

• wizardelo
  • ( User )
  • Homie
mda, seara e cel mai rau, ti-ai luat DC, poti sa iti iei adio de la joc pt 2=3 ore lejer,

...acu vad ca nu le merge nici pagina uk.aionline.com si nici nu ma autentifica pe login server

Re: Bataie de Joc ! 2 years, 4 months ago #4569

• ken7hin
  • ( User )
  • Aion Victim
Nu e chiar atat de rau precum spuneti. Ca intri pe server si e coada e adevarat, dar ca iti iei disconnect si nu te mai poti conecta nu e adevarat. Ai un timp de cateva minute in care te poti reconecta pe server fara sa stai la coada chiar daca e plin, am testat personal asta. Chiar si daca dai tu quit game si intri apoi in joc tot poti sari peste queue.
Moderators: Titanu
Time to create page: 0.97 seconds