Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Un mic ajutor se poate ??? multumesc
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Un mic ajutor se poate ??? multumesc

Un mic ajutor se poate ??? multumesc 2 years, 4 months ago #4700

• Wulfy
  • ( User )
  • Homie
Am si eu o rugaminte la voi .. rog sa postatzi doar cei care stiu ...
Azi 29 septembrie am cumparat Aion-ul de la gamemarket ... baietzi de acolo mi-au zis ca in suma jocului este inclusa si 1 luna de play pe off ... intradevar am gasit un card , am aflat acel cod din 20 de caractere , mi-am creat cont valid la cei de la ncsoft ... de aici ma incurc ... va rog postatzi-mi si mie ce tre sa fac cu acel cod de cand ma loghez in cont ..... multzumesc anticipat!!!!

Re:Un mic ajutor se poate ??? multumesc 2 years, 4 months ago #4701

• slice
  • ( User )
  • Aion Victim
Use a Serial Code

Re:Un mic ajutor se poate ??? multumesc 2 years, 4 months ago #4703

• Wulfy
  • ( User )
  • Homie
dau la use serial code , inttroduc acel cod si imi apare doua casute .. sa folosesc accountul meu sau sa creez altul mai jos zice (Account Name Tip: Game account names cannot be the same as board usernames. If you have an account name you'd like to use on the boards, make sure your game account name is different) asha ca am dat la ceate new acount ... am pus acolo user-ul si parola si am dat create game acount.Dupa care ma directioneaza pe o pagina unde ma pune sa aleg durata de utilizare si am optziuni 1,3,6,12 luni cu sumele de plata in dreptul fiecaruia si 3 moduri de a plati prin card VISA,MasterCard,Americanexpres .... Game Time Card si PayPal ... io aici nu intzeleg .. dc trebuie sa platesc inca o data daca io am deja un card de activare pentru 30 de zile

Re:Un mic ajutor se poate ??? multumesc 2 years, 4 months ago #4707

• lks1986
  • ( User )
  • Warned
doamne cat m am invartit si eu. eu am facut tot ce ai zis tu mai sus, mi am facut un cont pe pay pal, am selectat o luna, banii nu au fost retrasi de pe card urmad decat sa ii retraga dupa ce trec cele 30 de zile free. in nc soft luncher, in partea stnga sus a ferestri ai file dupa care settings, advanced - region europe si ok. il lasi sa si faca treaba o sa constati ca te poti loga dar meniul va fi in jkaponeza orice ai face. in aceeiasi fereastra de la nc la not instaled o sa vezi un aion - click dreapta - properties - browse - si te duci la folderul unde ai instalat jocul - bin32 - aion bin 32, o alta serie de ok uri si iar il lasi sa si faca treaba. de aici nu o sa te mai lupti decat cu queue timu pana intri intr un server
  • Page:
  • 1
Moderators: Titanu
Time to create page: 0.43 seconds