|
Welcome,
Guest
|
Jocul este plin de boti
(1 viewing) (1) Guest
TOPIC: Jocul este plin de boti
Jocul este plin de boti 2 years, 4 months ago #5013
|
Iar pe cei de la NCSoft ii doare in fund.
search.uk.aiononline.com/aion/main.jsp?q...b&site=&etc= Am vazut personal trenulete de boti, i-am raportat si eu si cei care erau cu mine si nimic. 24 de ore mai tarziu farmau fericiti in acelasi loc nederanjati. Forumul oficial este plin de situatii similare. |
|
The topic has been locked.
|
Re:Jocul este plin de boti 2 years, 4 months ago #5018
|
asha si ... daca erau boti care sa te bata in PVP mai ziceam da asa ... farmeaza si vand si oamenii gold la hardcoristi sau puturosi oricum cu hardcorisiti nu te pui ca sunt obsedati si puturosii degeaba au tone de gold ca tot puturosi sunt
|
|
|
Re:Jocul este plin de boti 2 years, 4 months ago #5020
|
Nu botii ce farmeaza gold sunt problema principala (desi sunt o problema) ci "bulangii" aia ce arunca sute si uneori mii de euro pe gold-ul din joc cumparat de la botteri
Aia trebuie curatati prima data , fara cerere nu ar exista niciodata oferta Pun pariu ca ai cel putin 1 cunoscut in lista de buddy care cumpara gold asa cum pun pariu ca pe acest forum exista sau vor exista "bulangii" ce vor cumpara gold doar ca sa devina mai tari in gear decat altii; Eu pe aia vreau sa ii vad si banati si cu banii luati !!! |
|
Last Edit: 2 years, 4 months ago by Wurdulak.
|
Re:Jocul este plin de boti 2 years, 4 months ago #5021
|
Daca am inteles eu bine, tot gearul de end game se cumpara cu abyss points, deci gold buyers nu o sa aiba nu stiu ce avantaj. Desigur, pana ajungem acolo, mai dureaza putin
|
|
|
Re:Jocul este plin de boti 2 years, 4 months ago #5022
|
Pai bulangeala asta de AION e facuta sa devina un Kinah rape inca de la lvl mic, si pana se ajunge la lvl mare ramane foarte bazat pe Kinah, probabil nu stau toti sa farmeze de disperatii (avand in vedere ca grind seamana foarte bine cu cel din lineage2 cand ramai fara questuri and sh1t si farmezi de disperat nu'sh ce repetabil, prin abyss ofc ca ai nev si de puncte) ci prefera sa iasa la pvp asa ca vor exista tot timpul gold buyers, account buyers, etc. And yeah welcome in dah NCSoft world, mai dati-le timp
|
|
|
Re:Jocul este plin de boti 2 years, 4 months ago #5025
|
OH DA , "can`t beat them, join them"!
ma uitam aseara pe un site de hax-uri am gasit un bot , intradevar foarte bun ....face questuri , gather intre timp ce omoara, duce si vine in sat cand e bag full , cumpara pots, strange aether ...mortii masii lor pana la urma imi iau si eu unu ca prea le face pe toate si deja jocu s-a dus pe rapa , vazusem un bot in morheim ...cat am facut eu de la 20-26 el era deja 31 ..altu dupa ce m-am certat cu el pe aether am vazut ca avea la broker a doua zii peste 100 high purity crystal la lvl 13... PS----Tica , botu asta face si pvp si chiar mai bine decat playerul...daca vede vreun player din rasa opusa prin preajma se urca pe el. GO GO NCSoft. |
|
|
Re:Jocul este plin de boti 2 years, 4 months ago #5026
|
Toate MMO'urile sunt pline de asa ceva. Nu le mai dati atata importanta.
PS : Am cumparat cu o placere enorma 1k thick rawhide de la ah la 1/2 pretul normal de la boti probabil. |
|
|
Re:Jocul este plin de boti 2 years, 4 months ago #5030
|
Mdea, de ce imi era frica nu am scapat ...
|
|
|
Re:Jocul este plin de boti 2 years, 4 months ago #5034
|
Booti strica ecinimia sererului !!!
|
|
|
Re:Jocul este plin de boti 2 years, 4 months ago #5045
|
Apropo, am vorbit azi cu un chinez care joaca pe EU si zice ca s-a mutat aici ca pe Asia e atat de naspa incat toti boteaza si nu numai cu boti care automatizeaza lucrurile ci si cu programele care modifica attack speed si toate cele. Si a zis si ca stiu toti de astea (NCSoft si Sando, firma care a zis el ca se ocupa de Aion Asia) si nimeni nu face nimic.
|
|
|
Re:Jocul este plin de boti 2 years, 4 months ago #5046
|
Eh oricum in curand or sa apara servers private e unu pe care merg si skill-urile mai putin buffele deocamdata , dar e un avans destul de mare si in curand ne putem duce sa jucam pe unu din aceste servere daca pe oficial continua asa.
Din experienta stiu ca is mai putini bot-eri aici decat pe official si team de GM isi dau silinta sa mentina lucrurile OK. Oricum pacat de oficial , un joc superb care s-a dus pe apa sambetei ....ce atata frica de rusi sau turci , boteaza toate natiile nu numai respectivii. |
|
|
Re:Jocul este plin de boti 2 years, 4 months ago #5047
|
revlord wrote:
Eh oricum in curand or sa apara servers private e unu pe care merg si skill-urile mai putin buffele deocamdata , dar e un avans destul de mare si in curand ne putem duce sa jucam pe unu din aceste servere daca pe oficial continua asa. Din experienta stiu ca is mai putini bot-eri aici decat pe official si team de GM isi dau silinta sa mentina lucrurile OK. Oricum pacat de oficial , un joc superb care s-a dus pe apa sambetei ....ce atata frica de rusi sau turci , boteaza toate natiile nu numai respectivii. Cand am incercat eu sa va explic treaba asta, ati sarit toti cu gura pe mine. Uite ca acuma ati vazut pe pielea voastra cum sta treaba. |
|
|
Re:Jocul este plin de boti 2 years, 4 months ago #5063
|
aoleuuuu sunteti incredibili ... dai in mama lor de boti ... tu veziti de treburile tale si joaca fa lvl si gata, nu cred ca ca vor fi boti la mass pvp-urile care or sa fie la lvl 50 ... bani da te ajuta sa cresti,craftezi mai usor, dar exact ca in RL nu ai bani tragi mai tare si e satisfactia mai mare ... si daca botii pot face pvp sa faca ... nu cred ca ma va bate un bot ca totusi e un bot.
Gold sellerii cand ii vezi pe chat le dai block si gata, nu mai plangeti atata ca si voi daca ati avea bani cu caruta ati cumpara gold sa ai parte doar de distractie nu si de munca in joc ... |
|
|
Re:Jocul este plin de boti 2 years, 4 months ago #5066
|
revlord wrote:
Eh oricum in curand or sa apara servers private e unu pe care merg si skill-urile mai putin buffele deocamdata , dar e un avans destul de mare si in curand ne putem duce sa jucam pe unu din aceste servere daca pe oficial continua asa. Din experienta stiu ca is mai putini bot-eri aici decat pe official si team de GM isi dau silinta sa mentina lucrurile OK. Oricum pacat de oficial , un joc superb care s-a dus pe apa sambetei ....ce atata frica de rusi sau turci , boteaza toate natiile nu numai respectivii. Pe servere private poti boota cat vrei ca au regenerare HP /Mana mare si oricum in afara de grind pe private nu ai ce face ca sunt serverele praf . Dar pe oficial se schimba situatia : - la fiecare monstru va trebui sa iti dai heal ..si aici amice majoritatea monstrilor au agro si nu vine 1 ci 2 -3 sa vad eu robotul tau cum face fata la 3 cand abia reuseste sa bata pe unul de acelasi level cu el ... Si oricum unicele nu pica la mobi normali ci la Raid Bosi Privatele de acuma nu sunt bune decat sa te obisnuiesti cu tastatura si sa vezi ce frumos arata jocul ...in restul nu au implementant nici macar PvP ...abia merge Party sa faci ...Questurile majoritatea nu merg...Skilurile la fel...Monstri buguiti ...Drop buguit... Sa imi zici ce este asa misto la privat in acest moment... Iti zice baiatu care are aracas level 40 pe cel mai bun privat....Nu e nimica misto la privat.... Daca in viitor se va ajunge sa mearga toate pe privat atunci da prefer sa joc pe privat ..dar nu acuma |
|
Sa Traiti Bine
Last Edit: 2 years, 4 months ago by adrastus.
|
Re:Jocul este plin de boti 2 years, 4 months ago #5068
|
Tica wrote:
aoleuuuu sunteti incredibili ... dai in mama lor de boti ... tu veziti de treburile tale si joaca fa lvl si gata, nu cred ca ca vor fi boti la mass pvp-urile care or sa fie la lvl 50 ... bani da te ajuta sa cresti,craftezi mai usor, dar exact ca in RL nu ai bani tragi mai tare si e satisfactia mai mare ... si daca botii pot face pvp sa faca ... nu cred ca ma va bate un bot ca totusi e un bot. Gold sellerii cand ii vezi pe chat le dai block si gata, nu mai plangeti atata ca si voi daca ati avea bani cu caruta ati cumpara gold sa ai parte doar de distractie nu si de munca in joc ... Botii astia fac chars max lvl dupa care le vand (pe langa gold farm si alte alea) Tu bagi ca migu acuma sa stai in top alea alea, o sa iti placa cand vine un pripas care a cumparat contul lvl max si in maxim 1 luna isi cumpara si iteme end game si iti rupe fasu pe unde te prinde? Cat despre serverele private sunt cea mai proasta optiune, joci 1 luna 2, 3 si cand ti-e lumea mai draga inchide ala serveru'. Ce o sa faci? Ai pierdut timpul degeaba. |
|
Last Edit: 2 years, 4 months ago by Razvan.
|
Re:Jocul este plin de boti 2 years, 4 months ago #5069
|
Eu sincer nu inteleg de ce mai discutati despre lucruri de genul asta?
Sunt cumva noutati ? In majoritatea mmo`urilor e la fel ! Peste tot sunt boti, peste tot se vand caractere si nu e neaparat ca cel care cumpara acel caracter de lvl 50 sa rupa tot, daca nu stie sa joace cu clasa respectiva |
|
|
Re:Jocul este plin de boti 2 years, 4 months ago #5071
|
ViBy wrote:
Eu sincer nu inteleg de ce mai discutati despre lucruri de genul asta? Sunt cumva noutati ? In majoritatea mmo`urilor e la fel ! Peste tot sunt boti, peste tot se vand caractere si nu e neaparat ca cel care cumpara acel caracter de lvl 50 sa rupa tot, daca nu stie sa joace cu clasa respectiva Ai dreptate, in toate jocurile ne lovim de problema asta, insa de la Aion ne asteptam la mult mai multa securitate si masuri luate impotriva chestiilor de genul asta si acum suntem surprinsi ca pentru acest joc sunt boti mult mai performanti decat in alte jocuri. Adevarat nu este o regula ca acel noob account buyer sa ruleze fin insa poate invata destul de repede cum sta treaba. P.S : In curand vom vedea jocurile ca pleaca din start to program de bot inclus. |
|
|
Re:Jocul este plin de boti 2 years, 4 months ago #5072
|
Pana la lvl 50 imi invatz clasa ... invatz cum merge pvp-u si ii rup franele cu tot cu itemele lui ... daca iti dau un char de lvl 50 acuma nu sti sa joci pe el ... te bat si mobi de lvl 45 ... e nevoie de experienta in pvp sa vezi cum merge treaba nu poti lua un char lvl maxim si sa rulezi.
Razvane din cate imi aduc aminte nu esti un jucator hardcore (cum nici eu nu sunt) deci nu poti emite pretentii de a fi in top, nu stiu ce te deranjeaza asa mult ca sunt altii care ar face orice sa fie in top inclusiv sa cumpere charuri de lvl 50 direct ... cum zicea cineva in poker ... eu nu iau banii de la cei mai buni ca mine ... iau de la cei mai slabi ... Botii si gold selerii iti strica experienta de joc doar daca cumperi de la ei sau daca le dai atentie prea multa, deci lasatii in pace si gata ... am lvl 31 aproape si sa mor daca am realizat ca vreun char de pe langa mine e bot si precis am dat de ei ... da nu m-a deranjat |
|
|
Re:Jocul este plin de boti 2 years, 4 months ago #5073
|
Tica wrote:
Pana la lvl 50 imi invatz clasa ... invatz cum merge pvp-u si ii rup franele cu tot cu itemele lui ... daca iti dau un char de lvl 50 acuma nu sti sa joci pe el ... te bat si mobi de lvl 45 ... e nevoie de experienta in pvp sa vezi cum merge treaba nu poti lua un char lvl maxim si sa rulezi. Razvane din cate imi aduc aminte nu esti un jucator hardcore (cum nici eu nu sunt) deci nu poti emite pretentii de a fi in top, nu stiu ce te deranjeaza asa mult ca sunt altii care ar face orice sa fie in top inclusiv sa cumpere charuri de lvl 50 direct ... cum zicea cineva in poker ... eu nu iau banii de la cei mai buni ca mine ... iau de la cei mai slabi ... Botii si gold selerii iti strica experienta de joc doar daca cumperi de la ei sau daca le dai atentie prea multa, deci lasatii in pace si gata ... am lvl 31 aproape si sa mor daca am realizat ca vreun char de pe langa mine e bot si precis am dat de ei ... da nu m-a deranjat Eu vorbeam asa in general. Personal nu ma afecteaza deloc. Eu daca am un guild chat activ sa mai fac o glumita alea alea in timp ce bat vreo 2-3 mobi e totul perfect. Recunosc ca atunci cand ai cate un un quest kill x to obtain y si apar botii care fac ks in draci ma dispera rau rau de tot. As pune usp-ul pe ei |
|
|
Re:Jocul este plin de boti 2 years, 3 months ago #5090
|
Am adaugat pe prima pagina un articol legat de modul cum poti raporta direct din interfata cu doar 2 click-uri un jucator suspect de botting
Articolul este semnat de cei de la NCSOFT |
|
Last Edit: 2 years, 3 months ago by Wurdulak.
|
Moderators: Titanu
Time to create page: 5.34 seconds