|
Welcome,
Guest
|
Concurs AionONLINE.ro in colaborare cu softcom.ro
(1 viewing) (1) Guest
|
TOPIC: Concurs AionONLINE.ro in colaborare cu softcom.ro
Concurs AionONLINE.ro in colaborare cu softcom.ro 2 years, 6 months ago #322
|
|
|
Regulile AionONLINE.ro !
Being a winning player isn't only about playing good cards - it's also about making good decisions.
Last Edit: 2 years, 6 months ago by Sita.
|
Re:Concurs AionONLINE.ro 2 years, 6 months ago #323
|
Poate fii si de mana (sau numai de mana)?
Ori photoshop (sau numai photoshop)? Cine alege castigatorul? 1 Persoana poate posta mai mult de un artwork? Daca da ma gandesc nu putem face mai multe conturi Trebuie sa fac inscriere inainte sau postez cu contu de pe forum? |
|
Last Edit: 2 years, 6 months ago by MPaul.
|
Re:Concurs AionONLINE.ro 2 years, 6 months ago #324
|
Nu inteleg care este concursul ... :|
|
|
|
Re:Concurs AionONLINE.ro 2 years, 6 months ago #325
|
1. Poate fi si de mana si in photoshop si alte programe de desenat, ArtWork despre lumea Aion sa fie.
2. Se accepta doar un desen per utilizator. Te semnezi cu user-ul de pe forum pe desen. 3. Nu exista inscriere, trimiti desenul de pe email-ul cu care te-ai inregistrat pe site la contact@aiononline.ro - nu uita sa te semnezi in desen cu user-ul de pe forum/site. 4. Pentru concurs, vezi prima pagina a site-ului sau aici 5. Fiecare utilizator ce doreste sa participe trebuie sa aibe minim un post pe forum. Folositi rubrica Hi there... |
|
Regulile AionONLINE.ro !
Being a winning player isn't only about playing good cards - it's also about making good decisions.
Last Edit: 2 years, 6 months ago by Dr.High.
|
Re:Concurs AionONLINE.ro 2 years, 6 months ago #326
|
Titanu wrote:
Nu inteleg care este concursul ... :| aiononline.ro/component/content/article/43-news/98-concurs.html Later Edit: Locul 2 si 3 iau ceva? |
|
|
Re:Concurs AionONLINE.ro 2 years, 6 months ago #327
|
6. Doar locul 1 este premiat. Locurile 2 si 3 se vor mandri cu desenele lor la sectiunea ArtWork de pe site.
7. Castigatorul este prin tragere la sorti. |
|
Regulile AionONLINE.ro !
Last Edit: 2 years, 6 months ago by Dr.High.
|
Re:Concurs AionONLINE.ro 2 years, 6 months ago #328
|
8. Nu incercati sa faceti mai multe conturi, ca veti fi descalificati si banati.
9. Desenul trebuie sa fie cat mai original |
|
Regulile AionONLINE.ro !
Last Edit: 2 years, 6 months ago by Wurdulak.
|
Re:Concurs AionONLINE.ro 2 years, 6 months ago #329
|
Concursul e foarte fain ... dar mi se pare foarte greu sa desenezi ceva cu mousu ... iti trebe scula ... si sa ai talent ... !!! o sa apara multe desene cu chestii facute "cut" si modificate din alte poze originale ... !!! succes participantilor ... eu nu ma bag pentru ca ma depaseste nici nu are rost sa incerc !!!
|
|
|
Re:Concurs AionONLINE.ro 2 years, 6 months ago #330
|
Foarte interesant concursul, dar pare o idee excelenta, le urez succes celor care au talent sa realizeze asa ceva
A si chestia cu tragere la sort nu mi se pare corect, poate uni se chinuie zile sa realizeze ceva super cool, iar altul sta 2 ore face o chestie simpla si castiga el ca a avut noroc... Eu zic ca cel mai bine ar fi ca toate "operele" ArtWork sa fie afisate pe site(dupa ce se incheie concursul si sa fie votate de catre useri... E doar opinia mea(daca credeti ca e o idee buna o aplicati daca nu, NU Oricum cel mai bun sa castige |
|
|
Re:Concurs AionONLINE.ro 2 years, 6 months ago #333
|
10. Tragerea la sorti se face intre cele 3 desene cele mai interesante. Nu ne-am gandit inca daca lasam membri sa voteze care o sa fie acelea 3 sau nu. (ne mai gandim)
|
|
Regulile AionONLINE.ro !
Being a winning player isn't only about playing good cards - it's also about making good decisions. |
Re:Concurs AionONLINE.ro 2 years, 6 months ago #337
|
|
|
|
Re:Concurs AionONLINE.ro 2 years, 6 months ago #338
|
Succes tuturor! De abia astept sa va vad capodoperele
|
|
Mai bine un razboi bun decat o pace rea !!
|
Re:Concurs AionONLINE.ro in colaborare cu softcom.ro 2 years, 6 months ago #387
|
Eu spun ca cel mai bine e ca utilizatorii sa voteze care dintre cele 3 desene e mai bun.
O alta varianta mai buna decat tragerea la sorti e ca "juriul" sa decida care este cel mai bine realizat artwork. Oricum e mai bine decat sa se traga la sorti. |
|
Last Edit: 2 years, 6 months ago by Chibinaru.
|
Re:Concurs AionONLINE.ro in colaborare cu softcom.ro 2 years, 6 months ago #388
|
Da se vor alege cele mai bune 3 ArtWork(apoi ramane de vazut daca ne lasa pe noi sa votam care e mai bun din cele 3 sau aleg ei unu din cele 3 prin tragere la sort, inca nu sa decis Dr.High cum sa procedeze
|
|
|
Re:Concurs AionONLINE.ro in colaborare cu softcom.ro 2 years, 6 months ago #390
|
Poll si noi votam ce ne place cel mai mult dar fara a sti cui ii apartine lucrarea.
|
|
|
Re:Concurs AionONLINE.ro in colaborare cu softcom.ro 2 years, 6 months ago #397
|
Empower wrote:
Poll si noi votam ce ne place cel mai mult dar fara a sti cui ii apartine lucrarea. cam naspa ca mai participa lume si care nui de pe forum ...del mai simplu sa dea o nota 1/10 Dr.High Cineva De la Softcom si un alt membru din staff aion.ro sau media notelor userilor de pe forum ^^ si the highest score wins ca la scoala |
|
|
Re:Concurs AionONLINE.ro in colaborare cu softcom.ro 2 years, 6 months ago #417
|
Ce ziceti sa participati si pe urma vedem cum jurizam
Daca participa si lume care nu e de pe forum e ok, atragem lume noua, nu? Juriul daca o sa fie asa, va fi format din mine, High si un membru SoftCom |
|
Chuck Norris can kill two stones with one bird!
|
Re:Concurs AionONLINE.ro in colaborare cu softcom.ro 2 years, 6 months ago #436
|
yo astept sa vad la altii ca pe mine nu ma duce mana sa fac ceva de genu ... bafta la toti si respect pentru cine se implica cu adevarat
|
|
|
Re:Concurs AionONLINE.ro in colaborare cu softcom.ro 2 years, 6 months ago #820
|
ce tare
|
|
|
Re:Concurs AionONLINE.ro in colaborare cu softcom.ro 2 years, 6 months ago #965
|
hmmm yo am niste probleme cu mailu (nu stiu cum sal dau