|
Welcome,
Guest
|
Black Heaven - Asmodian - Telemachus Server
(1 viewing) (1) Guest
|
TOPIC: Black Heaven - Asmodian - Telemachus Server
Black Heaven - Asmodian - Telemachus Server 2 years, 5 months ago #2239
|
Site Guild: Black Heaven Regiune: Europa Server: Telemachus Factiune: Asmodian Stil de joc: Casual/Semi Hardcore Despre noi Suntem un guild ai carui membri au varste de la 16 la 30 de ani, unii au slujbe, altii merg la scoala. Acceptam pe oricine, indiferent de varsta/sex/nationalitate, atata timp cat se comporta in mod matur si civilizat. Toti membrii sunt egali in Black Heaven, indiferent de rangul pe care l-ar putea obtine. Ne place sa jucam impreuna, dar intelegem ca uneori membrii doresc sa joace si solo. Aion, fiind un joc orientat pe grup, ne va ajuta sa ne cunoastem mai bine si mai repede. Membrii centrali ai guildului joaca impreuna de peste 2 ani, jocuri ca 2Moons, Rohan, Requiem: Bloodymare, Cabal etc. De asemenea, am jucat Aion pe serverele din China si cunoastem cam tot ce se poate din joc pana la nivelul 30, pe partea Asmodiana. Toate informatiile pe care le avem vor fi postate pe forumul nostru, pentru ca oricine sa poata beneficia de ele. Black Heaven este un guild international (european mai precis), asadar limba de comunicare scrisa si vorbita este engleza. Iata cateva imagini din Aion si din alte jocuri. Acesta este canalul meu pe Youtube unde puteti gasi videouri despre Aion. Distractia Ne place sa facem timpul de joc cat mai distractiv, asa ca vom avea evenimente de guild, acestea putand fi sugerate de orice membru, fie evenimente in joc sau pe forum. De asemenea, vom inregistra videouri, fie ale evenimentelor, fie batalii, secrete, PVP sau altele si le vom posta pe forumul nostru. Cerinte Cititi regulile pentru comportamentul in joc si pe site pe forum. Nu acceptam hackuri sau boti. Ventrilo si un microfon functional sunt obligatorii pentru raiduri, asedii sau PVP in Abyss. (Cerintele in detaliu referitoare la asteptarile noastre pentru membri pot fi gasite pe forumul nostru) Contact Daca aveti intrebari, mi le puteti adresa mie aici sau prin mesaj privat. Daca doriti sa aplicati la guild, accesati site-ul nostru (postat la inceputul topicului) si apasati butonul „Apply to Guild”. |
|
Last Edit: 2 years, 3 months ago by Wurdulak.
|
Re: Black Heaven - guild international recruta 2 years, 5 months ago #2246
|
Have fun si la cat mai multa lume
|
|
|
Re: Black Heaven - guild international recruta 2 years, 5 months ago #2248
|
succes la recrutari si spor la joc
|
|
-=[ ONLY THE WEAK ARE CRUEL.GENTLENESS CAN ONLY BE EXPECTED FROM THE STRONG ]=-
..............................::::::::::::::::::...................... -=[ SEMPER IDEM : DUBITO,ERGO COGITO.COGITO,ERGO SUM ! ]=- ..............................::::::::::::::::::...................... -=[ BEREA ESTE DOVADA CA DUMNEZEU VREA SA FIU FERICIT ]=- |
Re: Black Heaven - guild international recruta 2 years, 5 months ago #2249
|
Misto pus la punct anuntul, sincer imi place logo-ul ala cu aripi
Mult succes cu guilda, sa va vedem crescand! |
|
Chuck Norris can kill two stones with one bird!
|
Re:Black Heaven - guild international recruta 2 years, 5 months ago #2250
|
wooot moar romanian devils!!
succes la recrutari si bafta in joc! |
|
|
Re:Black Heaven - guild international recruta 2 years, 5 months ago #2258
|
Mersi frumos !
Si voua la fel, daca jucam pe acelasi server o sa ne vedem prin joc |
|
|
Re:Black Heaven - guild international recruta 2 years, 5 months ago #2267
|
mult succes si la mai mare. poate ne nimerim p'acelasi server.. o alianta ceva... nu strica:D
multa bafta |
|
|
Re:Black Heaven - guild international recruta 2 years, 5 months ago #2279
|
Bravo BloodGem! Frumoasa atitudine, sper sa poti invata si pe altii prin exemplul tau (se simt ei care), spiritul jocului, al fair-play'ului.. la urma urmei suntem toti romani, manati de acelasi scop / hobby. Cya in game, spor la cati mai multi membri!
Stima! |
|
|
Re:Black Heaven - guild international recruta 2 years, 5 months ago #2294
|
Oldie wrote:
Bravo BloodGem! Frumoasa atitudine, sper sa poti invata si pe altii prin exemplul tau (se simt ei care), spiritul jocului, al fair-play'ului.. la urma urmei suntem toti romani, manati de acelasi scop / hobby. Cya in game, spor la cati mai multi membri! Stima! Chiar ca, asta da atitudine corecta si demna de laudat, fara QQ-uri ca in alte cazuri (nu dau nume). Spor la recrutari! |
|
|
Re:Black Heaven - guild international recruta 2 years, 5 months ago #2337
|
Multumesc pt urarile de bine, sa aveti si voi parte de ele.
Cat despre QQ, avem si noi niste QQ-uri ca orice guilda, se numesc reguli |
|
|
Re:Black Heaven - guild international recruta 2 years, 5 months ago #2344
|
Multa bafta cu guilda, faci o treaba buna.
Apropos, am intrat de curiozitate pe YT channel.... mi-a placut foarte mult AVM-ul, are sync si feeling |
|
|
Re:Black Heaven - guild international recruta 2 years, 5 months ago #2374
|
manusha wrote:
Apropos, am intrat de curiozitate pe YT channel.... mi-a placut foarte mult AVM-ul, are sync si feeling Mersi, or sa mai fie pe masura ce apar lucruri interesante, |
|
|
Re:Black Heaven - guild international recruta 2 years, 4 months ago #4001
|
|
|
|
Re:Black Heaven - guild international recruta 2 years, 4 months ago #4004
|
Daca tot ati ales si voi Telemachus si sunteti tot Asmodians, poate pe viitor facem o alianta, pentru abyss/rift in special...sa mergem in numar mare in cautare de ingerasi;)
Bafta |
|
|
Re:Black Heaven - guild international Asmodian 2 years, 4 months ago #4179
|
O sa vedem cum decurg lucrurile. Trebuie sa tineti cont totusi ca noi suntem guilda internationala.... daca ne aliem, discutiile vor fi in eng. Dar mai e pana atunci oricum.
|
|
Last Edit: 2 years, 4 months ago by BloodGem.
|
Re:Black Heaven - guild international Asmodian 2 years, 4 months ago #4894
|
In sfarsit am reusit sa editez filmele facute de noi cand am fost la kElyosi asa ca vizionare placuta :
Cine vrea sa se alature distractiei si eventual sa apara in filmuletele noastre sa ma contacteze aici sau in-game: Server: Telemachus Char: Lumielle Rasa: Asmodian |
|
Last Edit: 2 years, 4 months ago by BloodGem.
|
Re:Black Heaven - guild international recruta 2 years, 4 months ago #4896
|
succes sper sa ai noroc , cat despre regulii nush nu stiu ce sa zic ,unii cam uita sau nu stiu ce inseamna sau ce sunt si ptr cine sunt acele regulii. SA AUZIM de bine
|
|
|
Re:Black Heaven - guild international Asmodian 2 years, 4 months ago #4906
|
Woot Woot! Filmuletul!
Maaamaaa, ce lag am avut in seara aia |
|
"Forgive me if I stare, I knew you were young, but even then I was expecting someone a little more... well, MORE." - Durza "Eragon"
|
Re:Black Heaven - guild international Asmodian 2 years, 1 month ago #5847
|
Stiu ca filmuletul e cam vechi da sincer vazandu`l m`a binedispus la maxim...a fost super tare ce ati facut...cinste voua...Se u ingame pe Telemacus
|
|
|
Re:Black Heaven - Asmodian - Telemachus Server 2 years, 1 month ago #5863
|
Mersi frumos, la fel si tie !
|
|
|
|
Moderators: Titanu
Time to create page: 1.01 seconds