Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

Ma poate informa cineva despre Prime Wings ?
(1 viewing) (1) Guest
Go to bottomPage: 1
TOPIC: Ma poate informa cineva despre Prime Wings ?
inkky
Aion - Gold Member
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male inkky.cd Codrin21's bLoG of dReAmS inkky_cd Location: Oradea Birthday: 08/11
Ma poate informa cineva despre Prime Wings ? 1 Month, 3 Weeks ago Karma: 0
Sa fiu mai exact, din cate am inteles Prime Wings a fost cea mai buna legiune de pe Castor inainte de merge, si vreau sa aflu mai multe detalii de la vreun membru in sine.Ce ma intereseaza:

-standardele legiunii
-numarul de medalii si distribuirea lor in special
-cu ce motivati jucatorii sa isi stranga AP sa se transforme (de exemplu in boon control jucatorii transformati primeau 75 de boilinguri la fiecare try de fenris, putand da un try pe saptamana sau daca garantau ca stau transformati primeau boilinguri de n tryuri, sau cel putin asa stiu eu)
-si orice alte informatii in plus cum ar fi numarul de romani, etc

Eu vreau sa ma reintorc sa joc peste o luna, o luna jumate si chiar mi-ar fi de folos aceste informatii mai ales ca sunt Asmodian Army General.

Mersi de ajutor!

The administrator has disabled public write access.
Dr.High
Administrator
graph
Gender: Male AionONLINE.ro Location: Bucharest Birthday: 10/11
Re: Ma poate informa cineva despre Prime Wings ? 1 Month, 3 Weeks ago Karma: 14
posteaza corect...topic mutat

Regulile AionONLINE.ro !
Being a winning player isn't only about playing good cards - it's also about making good decisions.
Tigros
Homie
graphgraph
Re:Ma poate informa cineva despre Prime Wings ? 1 Month, 3 Weeks ago Karma: -1
Wurdulak cred ca te poate ajuta cu raspunsul asta, el parca a fost in Prime Wings la un moment dat.

"From all the things I've lost, I miss my mind the most" [Mark Twain]
Alcapone
Homie
graphgraph
Re:Ma poate informa cineva despre Prime Wings ? 1 Month, 3 Weeks ago Karma: 0
inkky wrote:
Sa fiu mai exact, din cate am inteles Prime Wings a fost cea mai buna legiune de pe Castor inainte de merge, si vreau sa aflu mai multe detalii de la vreun membru in sine.Ce ma intereseaza:

-standardele legiunii
-numarul de medalii si distribuirea lor in special
-cu ce motivati jucatorii sa isi stranga AP sa se transforme (de exemplu in boon control jucatorii transformati primeau 75 de boilinguri la fiecare try de fenris, putand da un try pe saptamana sau daca garantau ca stau transformati primeau boilinguri de n tryuri, sau cel putin asa stiu eu)
-si orice alte informatii in plus cum ar fi numarul de romani, etc

Eu vreau sa ma reintorc sa joc peste o luna, o luna jumate si chiar mi-ar fi de folos aceste informatii mai ales ca sunt Asmodian Army General.

Mersi de ajutor!

Eu sunt in primewings de ceva vreme, de cand a facut pulse merge cu ei prin februarie-martie c-am asa, sa iti raspund la intrebare.

-Intr-adevar este cea mai instarita legiune acuma dupa server cu foarte multi useri online la orice ora, si se fac 3-4 app noi pe zi, pe site locurile se umplu repede, oricum nu erau multe cand am venit aici, bg e o pizdica din germania aura, e de treaba numai sa sti sa vb cu ea.

Cerinte:
-Sa fi activ la fiecare siege.
-Se campeaza bosi ca meno, alukina etc.
-Noi veniti dupa 1 luna in legiune incep sa primeasca medalii(cand vrei sa cumperi ceva ceri medalii la aura ti se da medalii numai cand esti foarte aproape de a lua itemu sau ai deja AP necesar) medalii sunt puzderie si primesti cat ai nevoie de fiecare data, AP sa ai.
-Nu e nimeni obligat sa i-si pastreze Ap sa se transforme.
-Primesti canci daca te poti transforma, adica nici un fel de reward o maslina, o atentie ceva, NOTHING, deci i-ati gandul.
-Romani am fost cativa mai sunt in continuare sa zic cam 10-12, momentan am avut si romani care si-au vandut acc dar stiu numai 2, nu dau nume.

Mai multe informatii referitoare la aceasta legiune cu ce sa te ajut in afara ca e cea mai activa pvp dupa serveru vostru de rahat care in partea asmodiana parea daramat totul,conteaza sa fii activ la siege, daca nu primesti ciu-ciu medalii si activ pvp(toata ziua cand joci stai numai in abyss numai in pvp cat mai mult posibil).

Eu unul personal te pot ajuta cu multe chestii numai sa cunosti Legea lui Om: esti Om cu mine sunt Om cu tine.

-Sunt Veteran in PrimeWings deci cunosc toate afacerile undreground toti oamenii ce le poate capul stiu pe cine ma bot baza si pe cine nu,am si oameni de incredere pe care tii pot mentiona DACA vreodata o s-a dai JOin in legiune.

-Imi permit cu dreptu de autor a-l acetui topic ca fac o adaugare si anume ca atata timp cat esti in joc trebuie sa fii active pe teamSpeak 3 sa nu fii idiot si sa intelegi engleaza cat de cat, daca poti sa si vb e perfect daca e seara tarziu si ploua afara si nu poti vb ca mata cu tactu fac lucruri necurate iti pui castile nu e necesar sa vb deci poti fii receptor nu si emitator.

Bafta in continuare si daca mai ai nevoie de informatii posteaza aici sau ma gasesti in joc cu numele de Mortality.
Romanii din legiune cu care mai poti lua legatura sunt: Aerrow, Triss, Becca, Sergiutarga si mai sunt dar iti spun cu care am avut tangente si cei pe care i-am mentionat joc de cand sa lansat jocul in pulse.

P.S: Pacat ca fratica a-l meu wurdulak si evildoll ne-au parasit dar asta e viata se duc toti unu cate unu insa raman veteranii, sper sa se intoarca candva.

Last Edit: 2010/07/21 14:00 By Alcapone.
inkky
Aion - Gold Member
graphgraph
Gender: Male inkky.cd Codrin21's bLoG of dReAmS inkky_cd Location: Oradea Birthday: 08/11
Re:Ma poate informa cineva despre Prime Wings ? 1 Month, 2 Weeks ago Karma: 0
Oh mersi mult de raspunsul elaborat. Inca o intrebare daca nu te superi...Eu as vrea sa imi iau chestul de 50, care e 62 de medalii. As putea sa dau o garantie in schimbul lor pana am o luna de jucat in legiune in caz ca intru? Bani am dar chiar nu vreau sa dau pe medalii...am fost in cea mai tare legiune de la asmo inainte sa se dea disband si nu am cerut medalii pt chest caci am crezut ca nu mai joc dar ete...mi-a revenit cheful.

Ca si istoric nu am parasit nicio legiune in mai putin de 2-3 luni numai daca si-a dat disband...

am fost in:

Legiunea Romana: septembrie 2009 - februarie sau martie 2010
VoTF: aprilie 2010 - iulie 2010
Alte legiune in care nu am stat mult caci s-a dat disband (tentative de legiuni gen Prime Wings)

Nu e nevoie sa vorbesti cu Frau Aura despre medalii si asa as vrea doar un raspuns aproximativ...poate daca ma enervez plec cu alti prieteni pe Perento caci sunt cam satul sa iau bataie rau de tot de fiecare data. In cazul in care suntem macar aproximativ echilibrati (asmo vs ely) voi ramane in speranta ca domnii asmodieni se vor trezi si se vor unii exact ca si elyosii ( adica fiecare caracter de 50 dintr-o legiunea macar top 50 sa fie la siege).

Iti multumesc anticipat!

P.S: Mersi inca odata de raspunsul elaborat! Si in legatura cu garantia si medaliile...pot da garantie 30 de mil pe 62 de medalii!

Nu cumva era legea lui Ohm: ??? U=RxI ? ( tensiune = intensitate x rezistenta ? ) ) Nu iti fa probleme ii cunosc toate versiunile

Last Edit: 2010/07/24 12:49 By inkky.
Alcapone
Homie
graphgraph
Te asigur ca legiunea prime wings nu este una de scurta durata si are o vechime de vre-o 8 luni multi au incercat sa o distruga dar sa tinut tare gm care stie cum sa nu lase lucrurile sa se duca de rapa, cat despre chestia cu medaliile nu cred ca ar fi o problema mai ales ca ii dai garantie ceea ce duce la incredere si stabilitate, la chestia asta sunt sigur cam 90% ca ti se va accepta cererea nu am vb cu nimeni inca si nici nu o sa vb eu imi rezolv doar mie problemele.

P.S: Intr-adevar din punct de vedere stintiific U=IxR.

inkky
Aion - Gold Member
graphgraph
ok iti multumesc mult, te voi contacta in momentul in care voi reveni la joc si daca voi sta pe serverul Thelemacus ( daca avem si noi acolo 2 forturi upper sau unu stau mai mult ca sigur, vad acu daca prietenii mei stau sau pleaca ) Inca odata mersi!

P.S> scriemi datele te la TS 3 sa intru sa vorbim din cand in cand daca poti!

Last Edit: 2010/07/27 15:25 By inkky.
Wurdulak
U mad brah ?
Moderator
graphgraph
Gender: Male kinaacristina marius.carpati lilian_stancioi Location: Bucharest Birthday: 12/22
Re:Ma poate informa cineva despre Prime Wings ? 1 Month, 1 Week ago Karma: 11
Eu nu mai sunt mebru PW desi la un moment dat eram centurion acolo ; a trebuit sa plec din cauza dramelor (a nu se intelege damelor)

PW e o legiune ok dar sunt si multi rataciti prin ea

P.S. Momentan nu mai sunt nici mebru AION .. am bagat ceva pauza , prea mult kkt s-a strans si nu il mai pot duce cu zambetul pe buze

Last Edit: 2010/08/03 19:09 By Wurdulak.
inkky
Aion - Gold Member
graphgraph
Re:Ma poate informa cineva despre Prime Wings ? 1 Month ago Karma: 0
hehe ) de acord cu tine in privinta kktului

Alcapone
Homie
graphgraph
Re:Ma poate informa cineva despre Prime Wings ? 1 Month ago Karma: 0
Cacat este in orice mmo ca mereu se gasesc niste ratati sa il strice si sunt multe uscaciuni in aion acuma, e cam prabusit ca joc din privinta balansului au pierdut prea multi oameni dar totusi a fost un joc care mi-a intrat la suflet si am avut momente frumoase in el ca l-am jucat cu oameni care mi-au facut placerea, cat despre mine cred ca dupa 2.0 il mai incerc in septembrie o luna sa vad cat sa schimbat si cum si am sa decid daca il mai joc sau nu, pana atunci bafta si voie buna.

Last Edit: 2010/08/09 21:27 By Alcapone.
Go to topPage: 1
Moderators: Wurdulak