|
Welcome,
Guest
|
Visual Guide to DPS
(1 viewing) (1) Guest
|
TOPIC: Visual Guide to DPS
Visual Guide to DPS 2 years, 6 months ago #170
|
In timp ce cautam niste info despre gladiator am dat peste acest guide scris de catre Xenogrant. Parerea mea e ca reprezinta intr-un mod destul de clar si intuitiv cea mai optima cale pentru a obtine maximul de DPS pe care il poate avea un Gladiator. Omul face si niste teste la lvl 20, 25 si 35 cu diferite arme pentru a exemplifica cat mai bine diferentele 2h, spear, sau DW. Sa vedem rezultatele:
Having gone as far as I want to go with my gladiator on C-Aion before NA release, I thought I'd sum up some things in regards to the their DPS, which seems to be an endless source of discussion and misinformation on the class forums. First I'll cover the basics and then let the pictures tell a thousand words. To those who know nothing about the class, gladiator is the armored DPS class in Aion who brings third or debatabley second highest single target damage and undisputable highest AOE damage. They can wield every melee weapon in game, and can Dual Wield. AoE damage is only accessible with the use of 2 hand weapon, which also have a chance of knocking target down every time they crit, thus making them the weapon of choice for PvP, while Dual Wield (DW) outDPSes 2handers by a wide margin but loses AoE and knockdown. 1.2 nerfed attack speed stacking for DW, while 1.5 will nerf crit multiplier (which is a rumor based on bad patch note translation) or crit chance, which would not effectively change anything since most glads stack crit to soft cap of 450. The way crit damage is calculated is this: 1H weapons crit for 3X or 2.5X the value 2H weapons crit for 2X or 1.5X the value. So Dual Wield's damage is (Weapon 1 damage + Weapon 2 damage) x crit multiplier Now as for the actual stats. I've recorded my kill times on same mobs over a course of 10 kills with a stop watch, to find out the averages. I did a test when I was level 20, 25 and 35. Upon reaching 35, I screenshotted most of the weapons I used in my early tests and replaced a few I no longer had in my inventory, and went to beat on some elites which have high HP pools, thus providing good test subjects due to the killtime margin being very narrow. Now see the results for yourself. Xenogrant Click on image to zoom ![]() ----------------------------------------------------------------------------- ![]() ----------------------------------------------------------------------------- ![]() ----------------------------------------------------------------------------- |
|
Last Edit: 2 years, 6 months ago by Morphu.
|
Re: Visual Guide to DPS 2 years, 6 months ago #192
|
aici recunosc se explica tot
|
|
|
Re:Visual Guide to DPS 2 years, 6 months ago #205
|
Legat de calculul crit dmg am o mica mare precizare :
incepnd cu Patch 1.3 cu care se va incepe si in EU/NA au fost facute cateva mici modificari la cum se calculeaza crit dmg . Astfel critical dmg la armele 1h a fost micsorat de la 2,5x la o valoare mai mica (2,2x), iar critical dmg pentru armele 2h a fost marit de la 1,5x la o valoare apropiata de 2x. Concluzie dmg dual wield al gladiatorului nu o sa mai fie asa de mare cum era pre 1.3 cand era asemanat cu assassin in plate (offff cine isi mai aduce aminte ce insemna RIP in wow are o cookie de la mine si cui i se zicea---sweet memories...) De asemenea dmg in pvp a fost redus cu o valoare necunoscuta. *Doobrox: Cel mai bun sfat pe care pot sa ti-l dau este sa folosesti arma care iti da stats cele mai mari in timp ce faci lvl, nu conteaza ca este pole sau great sword. Legat de pole - cand dai critical cu pole aplici si stun cam asta ar fi in mare diferenta. Si da , deja ai dat partial raspunsul, folosesti arma dupa preferinte adica pe cea care te ajuta sa dai la un anumit nivel dmg cel mai mare si care iti este de mai mult folos. Note*Ar fi mai de preferat ca informatiile sa le puneti sub forma de link , in felul asta este mai usor de navigat pe forum. Doar ghiduri propii postati complet pe pagina. Sper ca High va citi acest raspuns si i se va parea o idee buna. |
|
Last Edit: 2 years, 6 months ago by Empower.
|
Re:Visual Guide to DPS 2 years, 6 months ago #209
|
da pai oricum pentru inceput o sa fie o chestie gen " cu cat mai ieftina cu atat mai buna " asa e ?
|
|
|
Re:Visual Guide to DPS 2 years, 6 months ago #213
|
Gresit cu cat e mai buna si te ajuta mai mult cu atat trebuie sa grindezi mai mulkt sa faci bani ca sa o iei, ca sa faci lvl mai repede, ca sa bati ceva in pvp si nu in ultimul rand ca sa ai o satisfactie si un tel de atins. In caz contrar nu prea are rost sa joci un mmo...mess poti folosi si fara a te loga intr-un joc
|
|
|
Re:Visual Guide to DPS 2 years, 6 months ago #217
|
da bine aici ai dreptate( la faza cu mess-ul ) dar ma refeream care e mai ieftina dintre alea 2 pentru ca din cate am citit pe ici pe colo am inteles ca pentru pole trebuie sa dai niste sume destul de mari in comparatie cu orice alt gen de arma ... eh in fine pana la urma urmei tot o sa trebuiasca sa farmez ca de obicei ca la inceputul oricarui MMO
|
|
|
Re:Visual Guide to DPS 2 years, 6 months ago #221
|
Eu personal dupa ce am jucat si putin Cabal am dezvoltat o alergie necurabila la BOTI , nu sunt singurul de pe foumul asta! Cine o sa fie in guilda cu mine si o sa foloseasca 3th party programs cu mana mea trimit tiket sa isi ia ban.
P.S nu am facut referire la nimeni anume am vrut doar sa precizez acest mic mare aspect |
|
|
Re:Visual Guide to DPS 2 years, 6 months ago #232
|
da dar eu mai sus ma refeream la farmat fara 3th party programs ... ma refeream la old stile farming si dap sunt de acord cu tine am jucat Lineage 2 pe oficial si stiu cum e sa te certi cu botii si sa ii vezi peste tot
|
|
|
Re:Visual Guide to DPS 2 years, 5 months ago #2097
|
In singurul Event la care am luat parte (#6) am testat Gladiatorul, ceea ce-mi propusesem cu aproape 1 an in urma cand am auzit de AION. Am verificat ambele arme Polearm cat si Greatsword si am ajuns la concluziile:
1. Polearm: 1.2 Avantaje: - de multe ori m-a scos din necaz Knock-Down-ul pe care mi-l acorda aceasta arma - critical-ul mare, un alt factor important - attack speed-ul mare comparativ cu Greatsword-ul. 1.2 Dezavantaje: - lent in loviturile nete 2. Greatsword: 2.1 Avantaje: - accuracy ridicat comparativ cu polearm-ul - rapid comparativ cu cea de mai sus - parry ration-ul mare 2.2 Dezavantaje: - dmg mic intr-un PvP - attack speed mic Sa fim rezonabili totusi, vrei Gladiator, cu siguranta punctul lui forte nu este PvE-ul. In alta ordine de idei, PLATE ARMOR este Vitala pt Gladiator. Am vazut si prostia, pot spune ca si am avut "onoarea" de a face un pvp cu un alt gladiator de lvl 17, el pe Leather Green, eu pe Plate Green. De 2 ori consecutiv l-am batut de l-am ascultat cu urechea. Poate ca unii stiau deja toate astea, poate ca nu, dar avand in vedere ca l-am intors pe toate partile (acest tip de caracter) si m-am documentat despre el cu mult timp inainte, ma simt dator sa dau o mana de ajutor prin acest Reply facut; cine stie, poate cuiva ii va fi de folos. Am pus si niste poze, cu armele de lvl 1. Sursa AionArmory. Polearm: ![]() Greatsword: ![]() P.S. Daca gresesc undeva, rog corectati-ma. P.S.S. Foarte bun Guide-ul Morph-ule. Multumim |
|
Last Edit: 2 years, 5 months ago by DevilCurse.
|
|
Moderators: Titanu
Time to create page: 0.71 seconds