|
Welcome,
Guest
|
Gladiator va fi folosit in PVE?
(1 viewing) (1) Guest
|
TOPIC: Gladiator va fi folosit in PVE?
Gladiator va fi folosit in PVE? 2 years, 5 months ago #3339
|
Credeti ca gladiatorul va fi folosit ca dps in pve? instante etc...sau va avea soarta war pe fury din wow? adica sa se ceara mai mult la pvp decat pve?
|
|
Last Edit: 2 years, 5 months ago by andreicos82.
|
Re:Gladiator va fi folosit in PVE? 2 years, 5 months ago #3340
|
andreicos82 wrote:
Credeti ca gladiatorul va fi folosit ca dps in pve? instante etc...sau va avea soarta war pe fury din wow? adica sa se ceara mai mult la pvp decat pve? |
|
|
Re:Gladiator va fi folosit in PVE? 2 years, 5 months ago #3436
|
Cred ca nu stii cum e acum a waru ca rupe la pve...
|
|
|
Re:Gladiator va fi folosit in PVE? 2 years, 4 months ago #3518
|
Am numerosi prieteni care joaca WoW si din ce spun ei Druid-ul este cel mai bun la PvE iar in urmatorul patch DK
|
|
One in six point seven billion.
|
Re:Gladiator va fi folosit in PVE? 2 years, 4 months ago #3520
|
Gladiatoru cam rupe in pve , am jucat si eu cu el pe aion ch pana la lvl 25 si acu in ob putin si la release tot gladiator o sa fac ca sa iau avant si sa fac lvl rpd pana nu ma ingramadesc nubii pe spot si asta ar fi cea mai buna alegere , bina ca si alte clase is bune la pve dar in raport def si dmg gladiatoru e cea mai buna alegere nu e nici adikt la potiuni. Sincer la raiduri ca dps nu dar ca semi-tank da....daca trebuie 2 templari , ar putea merge 1 templar si 1 gladiator ....da si dmg si se mai si apara.
|
|
|
Re:Gladiator va fi folosit in PVE? 2 years, 4 months ago #3525
|
aoe ftw
|
|
|
Re:Gladiator va fi folosit in PVE? 2 years, 4 months ago #3671
|
pentru moment gladiatoru se axeaza mai mult pe pve decat pe pvp...dupa cum scrie pe beta.aionboard.com i se vor implementa si cateva update-uri pt a fii bun si in pvp
toate la randu' lor |
|
|
|
Moderators: Titanu
Time to create page: 0.52 seconds