Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Confirmati Gladiatorilor
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Confirmati Gladiatorilor

Confirmati Gladiatorilor 2 years, 6 months ago #562

• doobrox
  • ( User )
  • Aion Addict
  • Look behind and you will see a shadow
uitati pe mine m-ar interesa sa stiu cine mai joaca ca si gladiator ... cred ca mai usor ar fi daca as face un tabel mic cu intrebari ...

1. Pe ce arma va veti baza - 2 hand pole , 2 hand sword sau dual 1 hand sword.

2. Ce gen de character veti fi - offensiv sau defensiv - aici ma refer la gemeplay-ul fiecaruia

3. Ce va atrage mai mult - PvP ( Player vs Player ) sau PvE ( Player vs Environment )

4. Ce armuri veti purta
- din cate am inteles eu poti purta si Chain Armor si Plate Armor ( rog cunascatori sa ma corecteze daca am gresit aici - thx )

cam asta ar fi baza ... daca mai doriti sa adaugati ceva simtiti-va liberi sa o faceti
Last Edit: 2 years, 6 months ago by doobrox.

Re:Confirmati Gladiatorilor 2 years, 6 months ago #563

• doobrox
  • ( User )
  • Aion Addict
  • Look behind and you will see a shadow
Exemplu :

1. Pe ce arma va veti baza - 2 hand sword

2. Ce gen de character veti fi - offensiv

3. Ce va atrage mai mult - PvP

4. Ce armuri veti purta - Plate Armor
Last Edit: 2 years, 5 months ago by doobrox.

Re:Confirmati Gladiatorilor 2 years, 6 months ago #564

• Morphu
  • ( User )
  • Aion - Gold Member
  • Life is short. Design more!
Eu voi juca gladiator. Momentan am lvl 25 pe beta si avand in vedere ca n-am apucat sa vad abyss si nici sa fac pvp ca lumea cred cu siguranta ca mai am multe de descoperit la aceasta clasa fata ce ceea ce am sa scriu in continuare. Deci ceea ce zic in continuare zic din aceasta perspectiva.

Acum sa raspund pe rand.

1. Mi-a placut ff mult 2h sword, damage bun, atack speed bun. Gasisem o sabie albastra de la un named mob. M-am descurcat de minune cu ea. N-am apucat sa folosesc DW inca dar spre asta ma indrept cu siguranta. Toata lumea lauda DW. Din cate am inteles in versiunea 1.5 au nerfat gladiatorul modificand critical rate-ul pt 1h sword / DW. Acum nu stiu cum va fi in final dar ideea e in felul urmator: daca vrei pvp recomand poleam, are sanse ff mari sa dea knockdown deci iti creeaza un avantaj enorm in pvp. Gladiatorul are si un skill din stigma care loveste adversarul cand e jos. Deci poleam rupe in pvp.

Daca vrei pve clar dw. Are atack speed ff bun + critcal stones e perfect pentru mobi.
Din niste teste am vazut ca de la lvl 35+ nici nu se mai merita sa folosesti skilurile de damage. E mai rentabil sa stai in auto attack.

2. Eu probabil voi merge pe offensiv. Cred ca si asta e ideea de gladiator. Melee DPS.

3. Cel mai mult imi place Mass PVP. Am participat in beta la niste infruntari de minune vs elyoss. M-au cucerit instant, am uitat si de questuri si de tot

4. Pe gladiator e recomandat sa se foloseasca plate. E evident de ce. Defence mare si mult parry. Cam astea merg pe el.

Daca imi mai vine in minte ceva am sa adaug in continuare.

Re:Confirmati Gladiatorilor 2 years, 6 months ago #1189

• Radu
  • ( User )
  • Aion - Gold Member
  • Kill for Fun
1. Pe ce arma va veti baza - 2 hand pole la inceput si dual 1 hand sword poate la lvl mare.

2. Ce gen de character veti fi - offensiv

3. Ce va atrage mai mult - PvE

4. Ce armuri veti purta - Plate Armor

Re:Confirmati Gladiatorilor 2 years, 5 months ago #1578

• DevilCurse
  • ( User )
  • Homie
  • Don't come after me, i can haunting you.
1. Pe ce arma va veti baza - Polearm (cea mai buna la PvP + sansa mare de critical)

2. Ce gen de character veti fi - Gladiator aka NoMercyStyle (offensiv)

3. Ce va atrage mai mult - PvP, precum si Raid-urile

4. Ce armuri veti purta - Plate Armor (vitala pt Gladiator)

P.S. Am vazut azi Gladiator pe Leather =))))), cea mai proasta combinatie; banuiesc ca daca putea sa-si distribuie singur punctele, le punea in INT si Evasion =)

P.S.S. Sper ca la Release sa nu mai fiu singurul Gladiator din Pulse. Din cate am observat, fac treaba buna cu un Cleric pe langa mine, in egala masura si cu un Templar ma descurc destul de bine la mobi cu 1 sau 2 levele maxim, mai mari decat mine.

Nick: DevilCurse
Guild: Pulse
Faction: Asmodians
Class: Warrior - Gladiator
Level: 19 in CBE#6
Last Edit: 2 years, 5 months ago by DevilCurse.

Re:Confirmati Gladiatorilor 2 years, 5 months ago #1657

• revlord
  • ( User )
  • Warned
1. Pe ce arma va veti baza - polearm a dat cele mai bune rezultate pentru mine cel putin, DW a fost un esec total si asta ca am probat de 2 ori ...bine ca am ramas fara stigma shard ca as fi fost tentat sa mai probez odata.

2. Ce gen de character veti fi - initial am fost offensiv ...pana cand am vazut ca, chiar cu set craftsman si cu arma shining mi-o luam in cateva hituri de la altii cu cateva levele mai mari.Dupa m-am bagat defensiv si am avut mai multe sanse de a supravietui.
3. Ce va atrage mai mult - pvp-ul imi place la nebunie pe atat cat imi si displace la gladiator , poate pentru faptu ca gap level era 30 pe serv chinez unde am jucat si eu aveam lvl 25 nu m-am bucurat decat de faptul ca ma aruncam in abyss mai bine decat sa ma omoare un elyoss.

4. Ce armuri veti purta - orice alta armura in loc de plate e irosire de bani si timp de joc, dupa parerea mea .....fara doar si poate ca se trezeste unu maine-poimaine cu un gladiator pe cloth cu magic boost in sloturi si foloseste skillu ranged si omoara din 1 hit...

Re:Confirmati Gladiatorilor 2 years, 3 months ago #5412

• Anbrew
  • ( User )
  • Homie
1.Pe ce arma va veti baza- 2 hand sword
2.Ce gen character veti fi- atat offensive(pentru pvp) cat si defensive(pentru raiduri tank)
3.Ce va atrage cel mai mult-PvP mai mult -macelareala mare
4.Ce armura veti purta- evident ca plate.nici nu exista altceva pt warriors

Activez pe serveru Castor- momentan am level 8. numele meu e Anbrew. Salutare tuturor gladiatorilor si warriors
  • Page:
  • 1
Moderators: Titanu
Time to create page: 0.58 seconds