Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Templar modificat ?
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Templar modificat ?

Templar modificat ? 2 years, 5 months ago #3362

• revlord
  • ( User )
  • Warned
A mai observat cineva ca intr-un fel sau altu templaru nu mai e ce a fost, adika pe ch aion eu dadeam cu 1h sword de lvl 18 pana la 1k crit cu flash slash si acu abia daca ajunge la 400...innainte dmg-ul era decent cand erai la farm cu el acu parca sta pe loc , dau combo la skilluri de 3 ori la rand pe un mob cu 2 lvl mai mare.
De def nu ma plang vad ca ori mobii dau mai putin dmg ori eu resist mai mult ca am mers cu adelle set chain pana la lvl 18 inclusiv la elite mau.

Re:Templar modificat ? 2 years, 5 months ago #3383

• doobrox
  • ( User )
  • Aion Addict
  • Look behind and you will see a shadow
pana la urma tine cont ca esti un tank nu un DD , yo nu ma plang de nimik, e destul de echilibrat ca si clasa

img14.imageshack.us/img14/5741/aion0009ov.jpg

lvl doar 20

Re:Templar modificat ? 2 years, 5 months ago #3384

• revlord
  • ( User )
  • Warned
Si eu is 21 de vreo 2 zile ^^
Am observat o tampenie mare.............cu 2h sword blue de lvl 20 dau crits de 500 si cu 1h sword de lvl 14 dau crits de 900, am fost adineauri la mau elites si am fost cu 2h si dupa am schimbat 1h si am observat diferenta.
Ma plangeam doar de pve putin ca in pvp rup tot ce calca in arena in Pande

Re:Templar modificat ? 2 years, 5 months ago #3387

• doobrox
  • ( User )
  • Aion Addict
  • Look behind and you will see a shadow
oricum e inca OB s-ar putea sa mai modifice multe ... sau sa testeze chestii o sa vedem ce si cum toti pe "live"

Re:Templar modificat ? 2 years, 4 months ago #3789

• Wurdulak
  • ( User )
  • Aion - Gold Member
  • U mad brah ?
revlord wrote:
A mai observat cineva ca intr-un fel sau altu templaru nu mai e ce a fost, adika pe ch aion eu dadeam cu 1h sword de lvl 18 pana la 1k crit cu flash slash si acu abia daca ajunge la 400...innainte dmg-ul era decent cand erai la farm cu el acu parca sta pe loc , dau combo la skilluri de 3 ori la rand pe un mob cu 2 lvl mai mare.
De def nu ma plang vad ca ori mobii dau mai putin dmg ori eu resist mai mult ca am mers cu adelle set chain pana la lvl 18 inclusiv la elite mau.

Flash Slash I sau II sunt skilluri cu dmg RANDOM - adica poti da o gama foarte mare de valori cu ele ; faptul ca ai dat 1k crit dmg o data si apoi nu ai mai dat decat 400 nu e relevant ca s-ar fi modificat ceva legat de dmg Templarului;

Eu cu Flash Slash II am dat crit dmg intre 3k si 600 la level 40+ pe un mob de level 40+ deci cum am zis dmg acestui skill e random cum e si specificat in descrierea lui
Last Edit: 2 years, 4 months ago by Wurdulak.

Re:Templar modificat ? 2 years, 4 months ago #3801

• revlord
  • ( User )
  • Warned
Nush dar eu pe ch eram multumit de templar pe cand aici in ob mi s-a parut schimbat cam slabut dar poate oi fi eu ca dupa am facut un ranger si tot asa mi s-a parut si dupa toate astea am mai facut si un glad si spre uimirea mea gladiatoru m-a impresionat enorm!
Sincer cred ca ceva tot s-a schimbat cu ultimele patch-uri.
  • Page:
  • 1
Moderators: Titanu
Time to create page: 1.04 seconds