Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Random Assassin PvP Clips
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Random Assassin PvP Clips

Random Assassin PvP Clips 2 years, 5 months ago #2227

• doobrox
  • ( User )
  • Aion Addict
  • Look behind and you will see a shadow

mi-a placut super mult ideea 1 intre n inamici

Re:Random Assassin PvP Clips 2 years, 5 months ago #2328

• DevilCurse
  • ( User )
  • Homie
  • Don't come after me, i can haunting you.
Asasinul asta primeste un dmg prea mic comparativ cu dmg pe care il da.

Eu tind sa cred ca are macar 2-3 lvl peste cei pe care-ti tot ataca, ca mai apoi sa-i omoare.

P.S. Pacat totusi ca nu se intelege mare lucru, calitatea imaginii este proasta. Zau ca mai bine filmezi cu HD pt ca cei care se uita la video sa poata intelege si ei ceva din ce faci tu acolo; este valabil nu numai in cazul asta, sunt multe alte video-uri in care mai degraba deduci un anumit detaliu, decat sa-l intelegi.

Nick: DevilCurse
Guild: Pulse
Faction: Asmodians
Class: Warrior - Gladiator
Level: 19 in CBE#6

Re:Random Assassin PvP Clips 2 years, 5 months ago #2333

• l2extasy
  • ( User )
  • Aion Victim
  • The sunrise is just an optical illusion
Burst team )

Re:Random Assassin PvP Clips 2 years, 5 months ago #2348

• doobrox
  • ( User )
  • Aion Addict
eu nu am vrut aici sa arat ce poate face un assassin si asa mai departe am vrut doar sa arat o faza funny dintr-un mmorpg ai anume omoratul repetat al unui player ( care sigur a fost enervat de faptul ca imediat dupa ce i se dadea ress il omora ) ...

Re:Random Assassin PvP Clips 2 years, 5 months ago #2353

• l2extasy
  • ( User )
  • Aion Victim
  • The sunrise is just an optical illusion
doobrox wrote:
eu nu am vrut aici sa arat ce poate face un assassin si asa mai departe am vrut doar sa arat o faza funny dintr-un mmorpg ai anume omoratul repetat al unui player ( care sigur a fost enervat de faptul ca imediat dupa ce i se dadea ress il omora ) ...

Nu e prea funny cand tu esti subiectul , nu vad pe nimeni sa sara de bucurie pentru asa ceva ). Imi aduc aminte in alte mmo-uri ca veneau astia top lvl si imi campau altul, pana ma suparam si veneam cu main-ul (cu gear si skill evident, mult peste al lor ) si picau toti din grupul lor daca ma straduiam un pic.

Re:Random Assassin PvP Clips 2 years, 5 months ago #2356

• doobrox
  • ( User )
  • Aion Addict
eu am fost tot timpul un pvp addicted si sincer sa fiu am crapat de la partyuri de lvl mic pana la partyuri de lvl mare, nu a contat ce am crapat si cand am lvl si au venit altii mari si m-au crapat a fost funny pentru ca m-au ambitionat sa ma fac repede mare si sa le rup capul

iar eu sorry dar am o idee destul de rea in legatura cu cei care au alturi ... pentru ca in loc sa isi faca main-ul baza si dupa ce si-l face baza sa se faca remarcat ( si ca sa ti-l faci baza nu imi zice ca l-ai facut repede pentru ca in nici un joc end game gear nu se face usor si oricum cand ti-l termini apar altele si altele si niciodata nu o sa ai best gear a bine nu mai daca esti gold buyer atunci rezolvi repede ) , se joaca cu alt character ... bine eu unu o sa joc pentru a fi stiut sau cel putin pentru a incerca sa ma fac remarcat si aici am zis parerea mea nu acuz si nici nu ma intereseaza daca altul are sau nu alte charactere doar imi ziceam opinia

Re:Random Assassin PvP Clips 2 years, 5 months ago #3431

• memos
  • ( User )
  • Homie
super tare pvp cu jucatori afk trebuia sal omoari si pe ala cu magazinu )))
si sigur o sa te faci remarcat facand pvp cu jucatori afk
Last Edit: 2 years, 5 months ago by memos.
  • Page:
  • 1
Moderators: Titanu
Time to create page: 0.56 seconds