|
Welcome,
Guest
|
info info and more info....
(1 viewing) (1) Guest
|
TOPIC: info info and more info....
info info and more info.... 2 years, 5 months ago #2393
|
salut
as vrea si eu mai multe detalii despre aceasta clasa daca se poate ca din cate am vazut eu pe net nu pra ma lamurit ce clasa sami aleg orce detaliu e bine venit Merci ...!!! |
|
|
Re: info info and more info.... 2 years, 5 months ago #2396
|
assasini/daggeri de obicei sunt buni la single pvp, la mass pvp habar n-am.
vedem ce zice open beta sunt si eu curios de raspunsurile acestui topic |
|
|
Re: info info and more info.... 2 years, 5 months ago #2413
|
e normal sa fie bun si la mass pvp, asta in conditiile in care are un healer care sa il tina in viata
|
|
|
Re:info info and more info.... 2 years, 5 months ago #2418
|
Un filmulet
|
|
|
Re: info info and more info.... 2 years, 5 months ago #2429
|
salutare oameni buni am stat si am cautat si am reusit sa gasesc cate ceva despre assasin
Here: www.aionsource.com/forum/assassin/23251-...-compendium-sin.html N-Joy aicia ar trebui sa gasiti mai toate raspunsurile pt assasin ,da totusi as vrea si parerea persoanelor care au avut si care au assasin Multumesc !! |
|
Last Edit: 2 years, 5 months ago by Doxxxy.
|
Re: info info and more info.... 2 years, 5 months ago #2495
|
Doxxxy wrote:
salutare oameni buni am stat si am cautat si am reusit sa gasesc cate ceva despre assasin Here: www.aionsource.com/forum/assassin/23251-...-compendium-sin.html N-Joy aicia ar trebui sa gasiti mai toate raspunsurile pt assasin ,da totusi as vrea si parerea persoanelor care au avut si care au assasin Multumesc !! Gasesti informatii in thread Assassin Class Guide! inclusiv ceea ce ai gasit chiar tu Compendium of a sin + inca cateva topicuri de mare interes realizate in mare parte de un sin ce joaca pe China. |
|
Last Edit: 2 years, 5 months ago by Empower.
|
Re:info info and more info.... 2 years, 1 month ago #5898
|
cine imi spune si mie ce trebuie sa pun la stigma
merci |
|
|
Re:info info and more info.... 2 years, 1 month ago #5901
|
Arunca si tu un ochi pe profilul la baiatul asta
Acum daca ti se pare ca te costa o avere sa le ai si tu , baga mare la farm si poate le obtii intr-un final uk.aiononline.com/livestatus/character-l...=33&charID=54712 |
|
|
Re:info info and more info.... 2 years, 1 month ago #5908
|
cel mai furmos char ! dupa parerea mea Assasinu da e mai mult de solo pvp . rift stai mai in spate asa ca nu ne tzine armura
|
|
|
|
Moderators: Titanu
Time to create page: 0.62 seconds