Welcome, Guest
Username Password: Remember me

asasin cea mai proasta clasa
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: asasin cea mai proasta clasa

asasin cea mai proasta clasa 2 years, 4 months ago #4910

• adrastus
  • ( User )
  • Homie
  • O singura viata ai
Daca vreti sa va faceti nervi ca ati jucat degeaba atunci a-ti ales bine .

Assasinul e cea mai stupida clasa in PvP deoarece luptele se fac in Abyss si acolo toate clasele ranger au beneficiu .

Asteptati-va sa plangeti de oftica ca nu puteti prinde un Magician , un Enchanter si ca va vor omori din 2 bucati .

Root , Freeze si la revedere assasinu .

Vrei sa prinzi inamici in aer pff nici o sansa . Ok inca ceva Sorcerii au un skill care le da imunitate impotriva la Skille effecte pe toata periaoda cat scutul lor e up .Asa ca chiar daca ajungeti langa ei ve-ti putea ataca numai cu normal atac care e un damage patetic .

Toti ne-am asteptat sa fie asasinul ca cel din WoW neahh teapaaa e varza terminat e bun de PvE doar PvP no way
Sa Traiti Bine
Last Edit: 2 years, 4 months ago by adrastus.

Re:asasin cea mai proasta clasa 2 years, 4 months ago #4911

• catalin31
  • ( User )
  • Homie
Te inseli amarnic despre asasin .....iar scutul de la sorc de care vorbesti nu face decat sa absoaraba un dmg minor..
In plus asainul are cateva skiluri care il ajuta sa "sara" in tinta....

Re:asasin cea mai proasta clasa 2 years, 4 months ago #4915

• Wurdulak
  • ( User )
  • Aion - Gold Member
  • U mad brah ?
nu exista clase slabe/proaste ..... exista playeri slabi/prosti si exista gear slab/prost

Assasinul ca mai toate clasele melee e o clasa "gear based" so daca simti ca la levelul tau care e destul de mic probabil nu poti face fata unui sorcerer sau unui alt jucator ranged in abyss e din cauza lispei gearului si/sau skillului

Assassinul la end game gear e o clasa care poate omorai destul de repede (cateva lovituri) aproape orice alta clasa poate cu exceptia Templarului

Asteapta tu sa vezi sorcereul la level 50 cu endgame gear cand mai toate clasele vor stacka gear cu Magic Resistance - vor ajunge toti sa se "planga" ca si koreenii ca sorcererul e cea mai inutila clasa si mai slaba la end game

A si inca un sfat : cand te mai "plimbi" prin Abyss cu assasinul tau ai grija sa ai la tine scrolluri de crit , mancare cu attack si hp , pots de hp instant si cel mai important pots de remove CC effects - sa vezi cat de tare e sorcererul atunci
Last Edit: 2 years, 4 months ago by Wurdulak.

Re:asasin cea mai proasta clasa 2 years, 4 months ago #4933

• SoftKill
  • ( User )
  • Warned
esti chiar amuzant sincer...auzi la el sinu e varza
ai ajuns tu la lvl 35+ ? sa vezi cum e ? sau 40+ cu 40+% sau mai mult crit rate?
asasssinu e o clasa foarte buna...un dd f bun...exact cum a zis si Wurdalak iti tre potiuni /mancare si sa stii sa joci...nu exista clasa proasta
It's good to be bad or
It's bad to be good ?

Last Edit: 2 years, 4 months ago by SoftKill.

Re:asasin cea mai proasta clasa 2 years, 3 months ago #5175

• Faust666
  • ( User )
  • Homie
Salut ppl! Inca nu am ajuns sa testez asasinul pana acum ca abia mi-am comandat jocul, insa am auzit pe la prieteni care joaca AION si au Asasini, ca e extraordinar, exceptional, rupe tot. Doar cu cateva exceptii:

Tine de tine
1. Sa ai habar cat de cat de jocurile create de NCsoft (daca ai jucat Lineage te adaptezi rapid spre deosebire de restul care vin din mediu WOW)
2. Daca esti retard si nu stii sau nu ai rabdare mai bine te duci si joci pacman ca e mai bine si pt tine si pt restul dar mai ales pentru calculatorul si tastatura ta.
Tine de joc si balasul claselor
3. Daca esti in 1 v 1 cu un gladiator de acelasi lvl si gear cu tine e posibil sa nu il faci sau sa il faci foarte greu (clase cu atributiuni diferite si tine doar de indemanarea ta)
4. Daca ai ajuns sa fii batut de un healer mai incearca alta data, iar daca tot nu poti sa il faci mai bine te duci si te joci pacman.

PS. Sper ca nu am suparat pe nimeni... doar mi-am dat si eu cu parerea avand in vedere ca am ceva experienta , sau mai bine zis am jucat ceva timp jocuri online. In acelasi timp imi cer scuze pentru modul sarcastic expus mai sus
Ciao si abia astept sa ne vedem in joc

Re: asasin cea mai proasta clasa 2 years, 3 months ago #5319

• EvilDoll
  • ( User )
  • Homie
Am lvl 32 pe sin si am crapat un sorc de 36 de 3 ori la rand( nu am folosit hide el sarea pe mine ) si are gear bun uk.aiononline.com/livestatus/character-l...4608&serverID=33 .E praf assasinu, eh?

Re: asasin cea mai proasta clasa 2 years, 3 months ago #5346

• SoftKill
  • ( User )
  • Warned
hehe in general poti bate casterii fara probleme,dar daca ai facut un pas gresit te-ai fript...in schimb 1vs1 cu templar/glad se stie care e rezultatu:)
It's good to be bad or
It's bad to be good ?

Re:asasin cea mai proasta clasa 2 years, 3 months ago #5354

• MightOfGoD
  • ( User )
  • Aion - Gold Member
sunt situatii si situatii man zic de ce am jucat cand am jucat pe China acuma in patch-ul nou o sa vad ce si cum se prezinta "sin-ul" oricum el ii Caster style class killer 100%

Re: asasin cea mai proasta clasa 2 years, 3 months ago #5529

• varol
  • ( User )
  • Warned
SoftKill wrote:
hehe in general poti bate casterii fara probleme,dar daca ai facut un pas gresit te-ai fript...in schimb 1vs1 cu templar/glad se stie care e rezultatu:)

nu prea de fapt un sorc care joaca la fel de bine ca tine te cam mucifica pentru ca healing pots au cd prea mare si sorcul are cc si slow cat toate celelalte charuri la un loc. daca mai esti si in aer deja poti sa iei mana de pe tastatura ca nu ai cum sa-l bati. cat despre sm este cam la fel de greu mai ales daca stie sa joace sa te tina doar pe pamant si sa puna petul pe tine si el sa stea in aer. oricum caracterele mi se par echilibrate (fata de warhammer spre exemplu) si se joaca la greseala adversarului. cat despre gladiatori mi se par cei mai comozi adversari dupa rangeri (cel putin mie unul rangerul mi se pare cea mai simpla clasa de doborat ca asasin poate am dat eu mai mult de buti ... in fine). tancul nu prea vad cum ar putea sa te bata ca iti ia o vejnicie sa-l omori si scapa tot timpul e altceva dar de batut il bati.
cat despre topicul asta gen "mami m-a batut mobu ala rau de lvl 9, tre sa-mi schimb caracterul" ... nu prea am ce comenta. oricum eu joc assassin pe telemachus si chiar imi place.

Re: asasin cea mai proasta clasa 2 years, 3 months ago #5536

• Wurdulak
  • ( User )
  • Aion - Gold Member
  • U mad brah ?
varol wrote:

tancul nu prea vad cum ar putea sa te bata ca iti ia o vejnicie sa-l omori si scapa tot timpul e altceva dar de batut il bati.

Daca omor ceva cu placere si cu usurinta ca si Templar, aia sunt Assassinii
Assassinul care sta la bataie cu un Templar isi sapa groapa singur , 100% daca Templarul are Unwavering Devotion I (stigma level 34/37 Templar/Gladiator) - probabil cea mai buna stigma din joc - in cazul asta Assassinul e carne de tun pt Templar - si il servesc pe tava ca aperitiv
Daca mai am si Iron Skin I pregatit(buff de level 40) - ma pot pune si in fund si il las sa ma zgarie

Si daca Sin-ul incearca sa se tireze, ai Charge I si Inescapable Judgement I si e langa tine din nou aproape instant ; si nu-mi zice de Stealth ca Templarul are stigma de Mass Taunt care ti-l scoate din Stealth daca e in raza skill-ului

Acum vezi tu , eu cand ma duc in Abyss am la mine Hp instant pots lv 3 sau 4 , Flight speed scrolls lv 3 sau 4, Flight pots lv 3 sau 4, Greater Healing Pots , mancare cu Attack si HitPoints sau Attack si Accuracy si Speed scrolls level 3 sau 4 , merg deobicei cu buffs de Chanter sau Cleric si mai tot timpul am 4000 DP pe teava

Deci aici, cu Sin vs Templar ai cam gresit-o rau ; acum ca Templarul e "blana" si in curul gol si tu esti bazat e o alta poveste

Si crede-ma ca am peste 2000 + kills pana acum deci stiu ce vorbesc

Si ca sa nu par ca sunt laudaros , sincer eu ca Templar daca vad un Cleric de levelul meu sau chiar si cu 2-3 level-uri mai mici ma duc in alta parte fara sa ma gandesc de 2 ori - nu pot efectiv omorai la momentul actual un cleric bun cu gear asemanator

La level 50 cu full Abyss gear portocaliu si arme draconice Shining de 50 e o alta poveste ....Clericul poate sa cada si dintr-un chain..dar pana acolo mai e mult de mers
Last Edit: 2 years, 3 months ago by Wurdulak.

Re: asasin cea mai proasta clasa 2 years, 3 months ago #5549

• varol
  • ( User )
  • Warned
pai poate tu bati asasini care sunt "blana" si tu esti bazat si e alta poveste. eu toti tancii cu care m-am batut de lvl apropiat si iteme cam la fel nu prea aveau cum sa ma omoare in schimb nici eu pe ei. tankul e cel mai usor caracter caruia ii faci kite acum daca sinul ala e imbecil si in loc sa fuga 1 minut cat tine devotion si dupa sa se intoarca si sa iti dea stun dupa stun e treaba lui. de iron skin care tine 30 de secunde nici nu mai zic deci pana te pui tu in fund sa stai sa imi daidmg s-a cam dus . acum ca tu ii dai charge cat ai una din bufele de mai sus activate el fuge iar si il tragi la tine si fuge iar si daca isi mai da si focused evasion in timpul asta nici dmg nu ii faci cat esti langa el si fuge iar. cu whirlind slash oricum iti da stun chiar daca ai devotion pe tine deci iti face kite lejer. acum nu sunt eu mare jucator dar am invatat in mare de ce skile sa ma feresc si cam ce fac la fiecare carater (mai putin o mare parte din skilele sm-ului) si daca te duce putin capul nu te bate un tanc ca si asasasin ca il omori foarte greu si cand se plictiseste pleaca si scapa de cele mai multe ori e altceva. povestea cu cleric vs tank o stiu si e cu totul altceva. oricum discutia asta cu skill vs skill se poate duce la infinit fiecare putand sa argumenteze ideea era ca orice char are bonusurile si neajunsurile lui iar pvp-ul intre jucatori experimentati se castiga pe baza greselii unuia dintre ei si a modului de abordare.

Re:asasin cea mai proasta clasa 2 years, 3 months ago #5568

• MightOfGoD
  • ( User )
  • Aion - Gold Member
daca esti skilled tot prinzi sinu eu ii prindeam pe china o sa ii prind si pe Eu :> depinde ce poate si stie playeru in 30 sec il poti pune jos daca dai ce trebuie cand trebuie dar nah au dodge mare .Raman la parerea ca sinu ii facut sa doboare Casteri si healeri deoarece aia au lame phy def..oricum un pvp intre ultimate tanker vs ultimate melee dps-er este intodeauna interesanta

Re:asasin cea mai proasta clasa 2 years, 2 months ago #5576

• varol
  • ( User )
  • Warned
MightOfGoD wrote:
daca esti skilled tot prinzi sinu eu ii prindeam pe china o sa ii prind si pe Eu :> depinde ce poate si stie playeru in 30 sec il poti pune jos daca dai ce trebuie cand trebuie dar nah au dodge mare .Raman la parerea ca sinu ii facut sa doboare Casteri si healeri deoarece aia au lame phy def..oricum un pvp intre ultimate tanker vs ultimate melee dps-er este intodeauna interesanta

Eu nu am zis ca nu il prinzi sau nu poti sa-l bati pe sin cu tancul. Am zis doar ca poti sa bati un tanc si nu e cum zic toti ca te face tancu praf si nu ai nici o sansa si e foarte echilibrat.

Cat despre casteri acum sunt lvl 40, (sunt destul de slab imbracam oricum pentru lvlul meu tinand cont ca probabil sunt cel mai sarac de pe telemachus. Pentru mine e o enigma cum se imbraca altii asa de bine fara sa cumpere kinah in fine conteaza mai putin) pe mine ma cam violeaza sorcii adica daca chiar stie sa joace imi trebuie bulan sa-l bat. Si am gasit si clerici care m-au violat grav.

Momentan de acelasi lvl cele mai accesibile charuri sunt rangerul, chanterul si gladul si cel mai usor de batut mi se pare la lvl-ul asta rangerul.

Re:asasin cea mai proasta clasa 2 years, 2 months ago #5782

• Doxxxy
  • ( User )
  • Homie
  • Tecktonik Dancer
din punctul meu de vedere nu cred ca ASSASINUL este cel mai prost or fi si clase slabe nu zic ... nu stiu momentan nu stiu prea multe despre Aion da parerea mea de jucator ... pe assasin de ceva vreme , nu e chiar asa de prost precum cred unele persoane .. eu cred ca se inseala amarnic... eu zic ca este una dintre cele mai terminatoare classe care a putut face jocul asta .. daca faci un set destul de bunicel si daca mai ai si experienta de gamer ai fi ucigas in serie ... ,chestia e de jucator mai mult .. caracterele conteaza cam 30% sa zicem si 10% depinde de set si restu de 60% conteaza jucatorul... degeaba ai tu nu stiu ce set daca tu nu sti sa te faci prezent

Peace ^_^
Last Edit: 2 years, 2 months ago by Doxxxy.

Re:asasin cea mai proasta clasa 2 years, 2 months ago #5785

• Sita
  • ( Admin )
  • Administrator
  • In-Game Name: Crossbone
"Ca sa" repet pentru a enshpea catralioana oara. NU se pot face comparatii intre skilele si abilitatile unor clase, pana cand nu se ajunge la end-game lvl 50 si cu gear asemanator daca nu identic. Nu va mai plangeti ca la lvl1 sau lvl35 nu aveti skile sa omorati, si va alearga paienjenii pe harta. Incercati sa intelegeti notiunea de MMO, si cum functioneaza el. Totusi Counter Strike nu e un MMO, tineti minte.

Tin sa mentionez, asa cum spune si numele lui, asasinul, nu trebuie sa stea vizibil ca si templarul intr-o batalie. El are avantajul stealth-ului si vitezei, ninja. Tu daca vi alergand in fata unui sorcerer, cu zambetu pe fata, jumatate dezbracat normal sa mori. In abyss, modul in care se iau AP cand esti SOLO ca si asasin, e, de exemplu, sa observi un Sorcerer cand se bate cu o creatura, vi stealth pe la spate si ai a fost. Poate vi se pare "romaneste" dar asta e clasa, asta e menita sa faca.

1. Cunosteti-va clasa
2. Analizati-va skill-tree-urile
3. Incercati sa aveti un gear ceva mai bun decat albe sau verzi
4. Foloseste-te de avantajele caracterului tau, invata skilele celorlalti, cum le dau in ce ordine, ce timpi (poti verifica si pe net skilele altora, sa nu mai zic ca inainte sa ataci pe cineva chiar poti sa ii verifici caracterul pe site-ul aiononline.com introducandu-i numele. Vezi tot ce are chiar si stigmele pe care le are)
5. Fa-ti un plan inainte sa ataci, nu te duce ca naluca

Sunt atatea avantaje, pentru cei care sunt dispui sa le foloseasca. Asta e un joc echilibrat, toate clasele au avantaje si dezavantaje, se rezuma la GEAR si GAMEPLAY, ca intr-un final cu totii ajungem lvl maxim, e inevitabil. Nu e WoW, unde daca iti faci o clasa, rupi de la lvl 1 la lvl N, ca asa e acolo "echilibrul". In AION, fiecare clasa are dreptul si posibilitatea de a omora ORICARE alta clasa, si repet, se rezuma la GEAR si GAMEPLAY, adica factorul uman, considerand ca GEAR-ul ti-l faci tu cu mana ta, acu intervine doar lenea.

In momentul in care un joc, la clase, depinde numai de factorul uman, asta inseamna ca e un joc ECHILIBRAT.

P.S. - AION nu este neaparat facut pentru 1v1 2v2, cat e facut pentru zerg. E alta mentalitate de PvP fata de alte jocuri, deci automat altele sunt principiile pe care s-au bazat cand au facut skilele, si clasele in sine

De asemenea v-as ruga sa fiti mai retinuti in exprimare. Omul si-a expus o parere, la care putea sa se raspunda pe un ton mai calm nu mai de Shaorma de la coltu blocului. Nu mai vreau injurii sau insulte chit ca sunt indirecte, adica adresate "in general" dar care defapt se refera la omul care a postat.

Poate nu a jucat MMO-uri sau poate a jucat MMO-uri in care caracterele se detasau inca de la nivel mic, fata de restul. Pentru aceasta problema, raspunsul este unul singur, NCSOFT nu e Blizzard, unii oameni vor considera acest lucru ca pe un impediment, altii ca pe un avantaj de echilibru. Ramane la opinia fiecaruia!
Chuck Norris can kill two stones with one bird!
Last Edit: 2 years, 2 months ago by Sita.
  • Page:
  • 1
Moderators: Titanu
Time to create page: 0.90 seconds