|
Welcome,
Guest
|
asi avea si eu citeva intrebarii legate de assasin
(1 viewing) (1) Guest
|
TOPIC: asi avea si eu citeva intrebarii legate de assasin
asi avea si eu citeva intrebarii legate de assasin 2 years, 3 months ago #5502
|
sunt nou in jocu asta dar am mai jucat lineage /wow deci cam stiu asa despre ce e vorba insa sint multe lucruri care nu le stiu inca si anume
1 care este levu maxim ? am lev 14 assasin 2 cum este pve-ul ? 3 cum e cu clanurile sau guilde si daca e vruna romanieasca si pe ce server ? 4 nu prea stiu mai nimic in jocu asta inafara de faptu ca levaluiesc bag la q la greu 5 alte lucrui pe care ar trebui sa le stiu? |
|
|
Re: asi avea si eu citeva intrebarii legate de assasin 2 years, 3 months ago #5503
|
1. LvL 50
2. e misto, nu e % grinding cum sunt chinezariile, multe questuri sunt fun, antrenante si au ca backup story foarte interesant, pt cei care chiar urmaresc storyline-ul, si nu sunt click'n'go 3. Cum sa fie, clanurile aici sunt numite legiuni si sunt ca orice guild gasit in orice joc, o adunatura de oameni sunb un singur nume si steag. Legiunea avanseaza in lvl conform unor cereri, se dau drumu la legion-logo-uri personalizate, mantii personalizate etc. O legiune poate detine artiface si castele in Abyss. 4. nu vad intrebarea....daca te referi la joc cum e in general, e ok, nu stiu daca exista vre-un mmo care sa iti ofere altceva decat questuri grinding pvp si masspvp, e o chestie comuna la toate 5. nu renunta la caracter pana nu stii adevarata lui valoare. Multi renunta de la lvl 10-15 ca i-a urmarit un gandac pe harta si nu le-a convenit modul in care alearga caracterul....adevaratul potential al unui caracter e atins la lvl50 si in functie de cat joci, gear-ul de pe tine... Daca mai sunt intrebari...am pastrat un loc la noi in celula |
|
Chuck Norris can kill two stones with one bird!
|
Re: asi avea si eu citeva intrebarii legate de assasin 2 years, 3 months ago #5505
|
itamele am vazut ca e ca in wow albe verzii si albastre asta e ordinea si aici nu?
|
|
|
|
Moderators: Titanu
Time to create page: 0.41 seconds