|
Welcome,
Guest
|
Rangers in general
(1 viewing) (1) Guest
|
TOPIC: Rangers in general
Rangers in general 2 years, 5 months ago #1626
|
Salut ,
E cineva pe aici care joaca ranger sa ne dea mai multe detalii despre clasa? Am tot citit eu pe aionsource dar nu prea m-am lamurit ca posturile erau destul de vechi. Este dmg asa random precum am vazut de exemplu daca pe skill ai intre 100 si 1000 dmg ? Range de attac mai mic ca la alte clase? etc.... orice detaliu este bine venit. Merci. |
|
|
Re: Rangers in general 2 years, 5 months ago #1656
|
Salu' am jucat si eu ranger pe versiunea chineza si am ramas foarte impresionat de ceea ce poate.
Ca sa iti raspund la ce cred eu ca ai intrebat.. dmg nu e random deloc , sa ma explic ....nu dai numai 228 dmg cu fiecare hit dar are o raza de exemplu de la 200-300 si crits are o raza mult mai mare de la 700-1100 daca asta era nelamurirea ta. E cam scump de jucat, parerea mea e sa nu fie prima ta alegere din moment ce afirmatiile mele is bazate pe un ranger lvl 19 cu set incredibil pentru levelul lui(mai mult de 40 ore investite in craft si inca pe atat in gather la resurse), dar drept urmare tot ce era melee si chanter pana la lvl 26 nu suflau in fata lui...clerics si sorc, depinde cat de buni erau playerii Pana la lvl 16 e al naibii de greu singur si foarte plictisitor , la lvl 16 iei multi-shot si deja incepi sa bati mobi de lvl 21 cu o usurinta uimitoare, ceea ce nici o alta clasa nu o poate face. Ti-as fi zis mai multe dar cand m-am hotarat sa joc eu ranger s-au gasit chinezii sa faca cu plata serveru pe care eram. Oricum ultimu lucru care l-am facut a fost killing spree in elyossea cu questu de la lvl 19 ...drept urmare vreo 600 abyss points in ultimele 2 ore de joc Nu stiu ce as mai putea sa iti spun ca sa te lamuresc , daca nu intrebi exact ceea ce vrei sa stii.. |
|
|
Re: Rangers in general 2 years, 5 months ago #1663
|
D c e plictisitor? E slow killer pana in punctul ala? M-ar interesa un ranger... dar se poate descurca singur si fara perioade enorme de timp petrecute crafting? adica pe la lvl 25 knd se intra in abiss it would make sense, dar mai devreme..
|
|
|
Re:Rangers in general 2 years, 5 months ago #1678
|
Ranger este o clasa complexa care necesita destul de multa indemanare pentru a-i valorifica potentialul. In primul rand conceptia generala este ca ar fi greu de crescut. Nimic mai neadevarat. Pana la lvl 19 ( stun shot) poti face linistit in 2 zile fara sa iti bati prea tare capul Tot ceea ce trebuie sa intelegi este ca pana la lvl 16 te vei comporta tot ca un scout (nu assassin). Asta insemana ca folosesti skilluri de arc, autoatack pana vine moob pe tine si apoi skillurile de scout pt moob agresiv . Este un proces destul de lent daca vei sta sa te uiti la ceilati prieteni ai tai care vor avea de 2 -3 ori downtime mai mic la a omori un moob. Dar dupa lvl 25 te vei bate parte in parte cu orice elite de lvl tau iar cu echipament bun downtime va fi redus foarte mult.
Ranger are cel mai mare ranged dmg 25 m, dar asta pentru anumite skilluri, pentru cateva skilluri range este de 20m, 15 m si chiar 5 m. In zbor ranged distance la ranger sa mareste cu 10%. Ranger se bazeaza in mare parte pe burst dmg. De ce? Pentru ca are un cooldown relativ mare la skilluri dar daca reusiti un skill rotation adecvat se spune ca la lvl mare nici nu o sa simnti diferenta. Dmg la Ranger comparativ cu alte clase(sorcer, assassin, gladiator) este mai mic si aici ma refer la sustenabilitatea dmg pe o perioada mai mare de timp dar nu trebuie uitat ca Ranger este si crowd controller beneficiind de numeroase traps. De asemenea inca de la un lvl mic Ranger are poison arow iar o tinta cu poison pe ea nu poate zbura. Este singura clasa care isi poate folosi in zbor toate skillurile inclusiv traps. Are una dintre cele mai importante DP skilluri Maul transformation care timp de 2 min ii confera p atck marit, atck speed marit si mouvement speed marit. Referitor la la acest DP skill pentru rangeri cooking is a must pentru mancarurile de 2k DP si 4 K DP dar si pentru mancarurile care adauga 3 atribute in acelasi timp. Referitor la crafting in afara de coocking aveti de ales intre jewelcrafting si alchemy. Pe langa faptul ca va veti face propriile arcuri cu jwelcrafting o sa aveti de la lvl 18. 24 si 28 cele mai bune bijuterii existente in afara de drop orange. Alchemy este important d asemenea. |
|
Last Edit: 2 years, 5 months ago by Empower.
|
Re:Rangers in general 2 years, 5 months ago #1697
|
Merci de raspunsuri.
Ceea ce gasisem eu erau posturi cam vechi si se plangeau aia la greu ca ranger e gimp'ed tot felul de probleme la skiluri ca, ar avea rangu prea mic si intri prea repede in raza celorlalti , si din cauza asta nu prea merge kitting la pvp ,.... Oricum inca nu-s hotarat 100% dar cred ca voi opta spre un ranger in locul unui cleric. Orice link catre un gid de grind /pvp este binevenit Merci |
|
|
Re:Rangers in general 2 years, 5 months ago #1988
|
am reusit pe sv chinezesc sa duc rangerul la lvl 30. clasa asta, desi multi zic ca nu se merita , va fi foarte importanta. am reusit performanta de a omora un raid doar cu un buffer in spate. in legatura cu DMG, da variaza. pe skills poti da dmg de 1.5x normal hit(daca esti ghinionist) sau de 5x normal hit, se poate ajunge la valori mai mari. De pe la lvl 25 incepi sa ai skilluri adevarate. Cooldownul este destul de mare la unele dar combinate cu altele nici nu se mai pune problema sa reiei combo-ul.
|
|
|
Re:Rangers in general 2 years, 5 months ago #2010
|
la lvlu tau care a fost clasa care tzi-a dat cea mai mare bataie de cap si dc?¿
|
|
|
Re:Rangers in general 1 year, 6 months ago #6412
|
Pana acm jucam pe privat cu un ranger de lvl33 ( acm mam apucat de original) Pt ranger este o tehnica io tot mergeam la mobi sa fac lvl si imi bateam joc de aia ca nu foloseam armura deloc ca puteam sa ma lupt fara sa imi ia din hp (iei nu puteau) si nu foloseam hack este o tehnica pt asta
|
|
Last Edit: 1 year, 6 months ago by Flory-gameru.
|
Re:Rangers in general 1 year, 6 months ago #6413
|
ehm tehnica numita kite ? si apropo topicu asta e de un an =))
|
|
|
|
Moderators: Titanu
Time to create page: 0.94 seconds