Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Know-How : Ranger PvP
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Know-How : Ranger PvP

Know-How : Ranger PvP 2 years, 6 months ago #396

• Yoggi
  • ( User )
  • Homie
  • << d(*_*)b >>

Re:Know-How : Ranger PvP 2 years, 6 months ago #483

• Empower
  • ( User )
  • Aion - Gold Member
Iti faci ranger ? Daca da sa vezi ce gankuri o sa dam impreuna ..o sa ne stie tot serverul...

Re:Know-How : Ranger PvP 2 years, 6 months ago #566

• Yoggi
  • ( User )
  • Homie
  • << d(*_*)b >>
Da, imi voi face ranger, din pacate voi juca pe serverel NA nu pe EU.
Dar iti zic de pe acum, orice informatie utila care o experimentez, sau dau de ea, o voi imparti cu tine
Cand te pasioneaza cu adevarat o clasa, vrei sa stii cat mai multe despre ea, deci pentru mine fiecare informatie despre ranger e binevenita.

Re:Know-How : Ranger PvP 2 years, 6 months ago #686

• Empower
  • ( User )
  • Aion - Gold Member
De acord cu schimburile de informatii. Tocmai ti-am trimis pe PM o informatie care daca va fi pusa in aplicare ne va face GOD of Ganking in Abyss si foarte doriti atat in raiduri cat si in instante. + In pvp o sa fie mancati toti cu fulgi cu tot.
P.S. nu imprastia informatia...este doar pentru Rangeri si vb ta pentru cei ce se streseaza cum sa fie cat mai buni.
Last Edit: 2 years, 6 months ago by Empower.

Re:Know-How : Ranger PvP 2 years, 6 months ago #688

• doobrox
  • ( User )
  • Aion Addict
  • Look behind and you will see a shadow
mi-ar placea si mie sa fiu ranger dar nu o sa am timp prea mult de el ... si daia prefer sa ma duc pe alta clasa ... dar cine stie orice e posibil haha pana la deschiderea oficiala ( ca dubii inca am la gladiator destule ... si cele mai mari sunt acelea referitoare la pvp ... )

Re:Know-How : Ranger PvP 2 years, 6 months ago #1168

• inoxium
  • ( User )
  • Homie
  • "Faith: not wanting to know what is true."
Si eu imi fac ranger, pe acelasi principiu: GANKING;

E ceva ce nu imi e clar mie in Aion - dropezi daca mori? daca da, poti sa iti asiguri anumite iteme?

Re:Know-How : Ranger PvP 2 years, 6 months ago #1185

• Morphu
  • ( User )
  • Aion - Gold Member
  • Life is short. Design more!
Nu dropezi in Aion.

Re:Know-How : Ranger PvP 2 years, 6 months ago #1191

• inoxium
  • ( User )
  • Homie
Trist ar fi fost ok sa dropezi o suma de bani sau materiale de craft, ar fi facut PvP-ul mult mai interesant

Dar in nici un caz sa nu dropezi iteme ca te apuca nervii aia mari dupa ce te gank-eaza 10 insi

Re:Know-How : Ranger PvP 2 years, 6 months ago #1268

• doobrox
  • ( User )
  • Aion Addict
era mult mai marfa daca se mentinea chestia din L2 si anume sa te faci rosu si sa dropezi atunci se vedea daca esti sau nu tare

Re:Know-How : Ranger PvP 2 years, 6 months ago #1277

• inoxium
  • ( User )
  • Homie
de acord, dar sa nu mai dropezi mountul sau sabia enchanted de nu stiu cate mii de ori chesti de genu asta

ca dupa ce te crapa unu iti blestemi zilele daca ai pierdut un item pentru care ai muncit 2 luni...

cum am spus si mai sus sa dai materiale de craft / bani / sa pierzi puncte de pvp etc, sa doara dar nu atat de rau cat sa vrei sa te lasi de joc

Re:Know-How : Ranger PvP 2 years, 6 months ago #1283

• doobrox
  • ( User )
  • Aion Addict
asta era frumos in l2 ca iti faceai un item + 16 si daca il dropai te duceai papa munceai iara poate 1 an poate 2 poate nu-l mai faceai niciodata dar era un ciclu continuu ... unu dropa , celalalt il lua, dupa care ala iara il dropa si asa mai departe ... oricum in l2 a fost foarte bine gandita chestia cu sabile care cadeau random ....
Last Edit: 2 years, 6 months ago by doobrox.

Re:Know-How : Ranger PvP 2 years, 5 months ago #1735

• bekz
  • ( User )
  • Homie
Buna ziua,

Sunt putin offtopic dar e frumos sa stiu ca exista atata lumea interesata de ranger , mie personal mi-a placut sa joc cu al meu ( lvl mic 22 dar a fost super misto ) si sincer abia astept sa inceapa si cine stie poate gangam impreuna ... lvl tot ce trebuie sa fie misto ) oky acu gata scuze pentru "offtopic"

Re:Know-How : Ranger PvP 2 years, 3 months ago #5386

• Rageclaws
  • ( User )
  • Homie
Salut ! ,am obs mai sus ca cineva a zis ceva de o informatie buna in PVP si ca poa sa dea PM celor care sunt interesati in Rangeri,eu am unu pe Castor si am jucat si in wow hunter cam 2 ani si ceva si cunosc mecanica uni hunter dar sunt curios ce anume detine aceasta info asa de imba.Mci anticipat
  • Page:
  • 1
Moderators: Titanu
Time to create page: 0.70 seconds