Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: KNOWLEDGE Attribute

KNOWLEDGE Attribute 2 years, 5 months ago #1755

• Seth
  • ( User )
  • Homie
Salut,

Sunt curios daca stie cineva cat inseamna 1 Knowledge point tradus in magic boost si magic accuracy; in descrierea Knowledge Attribute pe net zice ca "KNOWLEDGE affects spell damage and spell accuracy."
Banuiesc ca ar fi 1 knowledge point = 1 magic boost si 1 magic acc. gained; ar fi cool daca asa e.
Cu alte cuvinte am gasit pe aionarmory niste items care incep sa dea knowledge, pe langa magic boost: Archon Squad Leader's Jewel

Si in cazul in care are cineva un Sorc. de level 45 il rog sa raspunda: care ar fi valoarea maxima la care se poate ajunge cu magic boost-ul?
Am tot cautat pe net SS cu profile/char info, dar nimic; ei fac doar sa arate character's face/outfit lol si te mai si "cearta" daca eviti sa pui stones the HP in gear, ptr m. boost
Eu momentan la level 28 am 950 cu Octanu's Tear si green gear+blue gloves(fara accessories care ar da m.boost); intreb fiindca am vazut un tip care a dat un DIVINE Spell de peste 11k; si teoretic i-ar trebui m. boost pe la ~3500(poate chiar mai mult); si nu cred ca s-ar putea ajunge la atat de mult...

Thanks,
Seth.
Last Edit: 2 years, 5 months ago by Seth.

Re:KNOWLEDGE Attribute 2 years, 5 months ago #1769

• Empower
  • ( User )
  • Aion - Gold Member
1. Magic boost:
10 magic boost = +.8% dmg
500 magic boost = + 40% dmg

2.Knowledge :
Asta este simplu de explicat. Daca ai observat pe armele de Abyss ai +x% dmg increse impotriva PC(player character). Sa luam de exemplu Archon Centurion's Jewel
are +90 Knowledge adica 9% dmg increse impotriva unui PC. Dupa cum poti trace tu concluzia se aplica la overall dmg dat si nu se constituie ca o parte a magic boost.

Acelasi lucru se intampla si in cazul Agility de pe armurile de Abyss. Avem de exemplu
Archon Centurion's Cloth Gloves +27 agility corespunde cu 2% mai putin dmg primit din partea unui PC(player character)
Ma gandesc ca este doar o probleme de traducere. Fiind vorba de Abyss items o mai buna traducere ar insemna ceva de genul bonus pvp conferit de item. Cu 1.5 pe langa bonusul acesta o sa mai fie si bonus oferit in functie de cate piese din aceasi armura ai pe tine lvl50 new 1.5 orange equips dupa cum vezi cu cat ai mai multe parti dintr-o armura beneficiezi de bonusuri substantiale.
Last Edit: 2 years, 5 months ago by Empower.

Re:KNOWLEDGE Attribute 2 years, 5 months ago #1775

• Seth
  • ( User )
  • Homie
Empower wrote:
1. Magic boost:
10 magic boost = +.8% dmg
500 magic boost = + 40% dmg

Partea asta e basic/common knowledge ptr orice mag decent, sau asa ar trebui sa fie...daca tot ai pus-o aici e bine de adaugat ca are o crestere liniara si nu va da diminishing returns de la valori mai mari in sus pe masura ce tot adaugi

Iar despre KNOWLEDGE stat point...vad o legatura cu ce zici tu; orbul de level 30 care da 80 knowledge ==> +8% against PC; la cel de level 40: 90 knowledge ==> +9% extra dmg, etc. Daca asta se aplica la Overall damage inflicted atunci pare sa fie mai valoros decat magic boost; since 10 Knowledge = +1% dmg pe cand 10 m.boost = +0.8%dmg

Momentan e prea riscant de cheltuit Abyss Points ptr un astfel de orb doar de dragul "incercarii" (gen, doar sa vedem daca asa e); cel putin ptr mine care consider boots mult mai utile/necesare ca prim Abyss Item ptr orice Sorc.

Re:KNOWLEDGE Attribute 2 years, 5 months ago #1786

• Empower
  • ( User )
  • Aion - Gold Member
Eu am dat o explicatie nu am facut nici o presupunere...poate cea referitoare la modul de traducere, ”Knowledge” si ”Agility” ar trebui traduse ca bonus PVP.
Last Edit: 2 years, 5 months ago by Empower.

Re:KNOWLEDGE Attribute 2 years, 5 months ago #1901

• Seth
  • ( User )
  • Homie
OK mi-am dat seama ce face/ce adauga deoarece am un passive increase in knowledge de +10 when flying due to Flight: Blessing of Sorcerer God.
Asa ca ptr +10 Knowledge primiti am observat urmatoarele:
+10 Magical Attack Damage
+1 Magical Crit Rate
Cu alte cuvinte, crap attribute ptr Sorc. , mai ales ptr cel cu Orb care nici auto-attack nu mai are sens sa foloseasca de cand cu Summon Cold Air I care face in jur de 5x Normal "Magical" Attack damage.

Daaar pe de alta parte, ptr PvP se pare ca iteme de genul Daggers, Swords care dau si ele +Knowledge (weird game mechanics o.O) au knowledge/10 extra dmg vs PC: Archon Squad Leader's Dagger.Asta mi se pare la fel de ciudat ca si adaugatul de attack speed ptr Sorc. ca sa ii grabeasca animatia de spell cast si in acest fel sa poata casta mai repede/spama instant-spells; asta ar duce la ceva de genul: Sorcerer casting 7 Shoot Fires in a row destul de probabil sa ii adauge cooldown la Shoot Fire spell dupa video asta
Last Edit: 2 years, 5 months ago by Seth.

Re:KNOWLEDGE Attribute 2 years, 2 months ago #5629

• Nazarin
  • ( User )
  • Homie
Referitor la ce a zis Seth despre:Magical Crit.
Un Mage nu poate da magical critical...puteti testa, ci mai degraba sa fie rezistenta la criticale.

Iar in legatura cu Atk Speed...

Pai in primul rand Atk Speed este diferit de Casting speed.

Atk Speed = Cat de repede un Mage poate lua un skil unul dupa altul.
Casting Speed = Cat de repede poate casta un skill.
  • Page:
  • 1
Moderators: Titanu
Time to create page: 0.69 seconds