|
Welcome,
Guest
|
Macros utile pentru Cleric
(1 viewing) (1) Guest
|
TOPIC: Macros utile pentru Cleric
Macros utile pentru Cleric 2 years, 6 months ago #126
|
Pe Aion China este legal sa folosesti macros...sper sa fie la fel si pe Europa...
Pe linkul de mai jos veti gasi o lista cu macros...eu una le voi testa cum ajung la calculator...de abia astept! Sursa este AionArmory : www.aionarmory.com/guide.aspx?id=13 |
|
Mai bine un razboi bun decat o pace rea !!
|
Re: Macros utile pentru Cleric 2 years, 6 months ago #129
|
Nu au cum sa le interzica pe Europa. Fac parte din joc.
Botii se folsoec de ele, eu la fel. |
|
Regulile AionONLINE.ro !
Being a winning player isn't only about playing good cards - it's also about making good decisions.
Last Edit: 2 years, 6 months ago by Dr.High.
|
Re: Macros utile pentru Cleric 2 years, 6 months ago #139
|
Nu ar avea de ce sa le interzica....mai toate mmo-urile itzi permit bind-uri de genu
|
|
Chuck Norris can kill two stones with one bird!
|
Re:Macros utile pentru Cleric 2 years, 6 months ago #147
|
Nu ar avea motiv sa interzica pt ca e absolut normal sa folosesti macros iar chiar daca ar interzice(ce mi s-ar parea absurd) tot poti sa folosesti macros folosind tastatura gen: Logitech G11, G15, G16, G18 sau G19 care este ultima aparuta
PS: Oricum sper sa puna pana se lanseaza Eu si macros pentru alte clase |
|
|
Re:Macros utile pentru Cleric 2 years, 6 months ago #150
|
Sa zic premonitie de mmoist (da suna ciudat
|
|
Chuck Norris can kill two stones with one bird!
|
Re:Macros utile pentru Cleric 2 years, 6 months ago #208
|
Poate va referiti la Addons in discutia asta....pentru ca macro este un instrument implementat de ei deci ar fi putin probabil ca sa interzica o functie a propiului joc.
Legat de addons vreau un singur lucru sa precizez si cred ca asta spune multe...wow fara addons nu ar fi fost wow...nu ar fi atins apogeul pe care il are present days...nu ar fi oferit atat de mult fun la milioane de jucatori. |
|
|
|
Moderators: Titanu
Time to create page: 2.46 seconds