Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Cleric overpower ?
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Cleric overpower ?

Cleric overpower ? 2 years, 4 months ago #4608

• Aequilibrium
  • ( User )
  • Warned
  • www.games2life.ro
Dupa ce am vazut o caurta de short movies cu clerici si am jucat ceva vreme eu cred ca heal-ul clericului este overpowered . Voi ce ziceti ?
play hard , go pro !

Re:Cleric overpower ? 2 years, 4 months ago #4611

• morfeus
  • ( User )
  • Warned
nu e OP ti se pare tie, la lvl mare o sa iti dai seama mai bine......in majoritatea mmo-urilor magii(nuker-ii) si healer-ii par OP la lvl mic
Last Edit: 2 years, 4 months ago by morfeus.

Re:Cleric overpower ? 2 years, 4 months ago #4618

• ken7hin
  • ( User )
  • Aion Victim
Eu sunt cleric si ma bate rau un chanter de lvl meu. Vorba lui morfeus, clasele sunt facute in asa fel sa fie echilibrate la lvl 50, pe parcursul nivelurilor unele par mai puternice si altele mai slabe.

Re:Cleric overpower ? 2 years, 4 months ago #4641

• Aequilibrium
  • ( User )
  • Warned
  • www.games2life.ro
sunt assassin de lvl 12 si un cleric de lvl 10 imbracat mult mai prost ca mine ma bata rau , si nu e vba de skill garantat , pur si simplu se heal-uieste la nesfarsit )
play hard , go pro !
Last Edit: 2 years, 4 months ago by Aequilibrium.

Re:Cleric overpower ? 2 years, 4 months ago #4643

• adrianus
  • ( User )
  • Aion Victim
Alin-Emanuel Ciciu wrote:
sunt assassin de lvl 12 si un cleric de lvl 10 imbracat mult mai prost ca mine ma bata rau , si nu e vba de skill garantat , pur si simplu se heal-uieste la nesfarsit )

dc vb de lvl 10-12 cand noi vorbeam de lvl 50... diferenta e mai mare decat ti se pare tie...

o sa vezi la lvl mai mare ca nu apuca sa isi dea heal asa repede pe cat o incaseaza.. si atunci mai bine se lupta.. si eu cand ma joc cu healer bat pe toti de lvlul meu.. dar am doar lvl 15 cu healerul... dar la lvl 24 cu sinu cam pun in dificultate un cleric (dau stune si alte conditii ce si-ar dori sa fuga si sa lupte decat sa isi dea heal..), dar tot ma bate... deocamdata.

ING: Pericol

Re:Cleric overpower ? 2 years, 3 months ago #5491

• MightOfGoD
  • ( User )
  • Aion - Gold Member
deci nu poti vb de pvp pana dupa 35+ asta am observat eu la Aion atunci mai putem vb si nu clericul nui OP trebe sa ii dai intrerupt la heal in momentul oportun

Re:Cleric overpower ? 2 years, 3 months ago #5498

• Wurdulak
  • ( User )
  • Aion - Gold Member
  • U mad brah ?
Alin-Emanuel Ciciu wrote:

Tu esti clasa dependenta de gear , el nu e - e logic sa ti-o furi la levelul tau

Nu va mai tot plangeti atat, ca Clericul e OP - duceti-va farmati 24/7 Abyss points , faceti level 50 , puneti full gear de Abyss pe voi si clericul o sa cada dintr-un chain , inainte sa isi dea primul heal

Pana atunci daca sunteti solo si vedeti un cleric , mai bine stati in asteptare daca nu sunteti siguri de dps-ul pe care il puteti face asupra lui ; sau chemati un alt prieten dps si e gata clericul

Si inca o chestie nu uitati de potiunile de cure CC (Lesser/Greater/Major Healing Potion) - pentru a scoate dot-urile clericului
Last Edit: 2 years, 3 months ago by Wurdulak.
  • Page:
  • 1
Moderators: Titanu
Time to create page: 0.60 seconds