|
Welcome,
Guest
|
Rifturile spre Elyseea si Asmodae -Space and Time
(1 viewing) (1) Guest
|
TOPIC: Rifturile spre Elyseea si Asmodae -Space and Time
Rifturile spre Elyseea si Asmodae -Space and Time 2 years, 6 months ago #20
|
Am gasit pozele cu pozitionarea rifturilor spre Elyos din Morheim - 7 la numar
Prima poza reprezinta locul unde se deschid aleator rifturile din Morheim spre Elyos ![]() A doua poza reprezinta locul unde te teleporteaza in taramul Elyos respectivul rift - Eltenen ![]() Locatiile sunt fixe numai care dintre ele se deschide atunci cand vezi mesajul pe ecran nu poti stii Eu le-am incercat deja pe B si C dar trebuie sa-l prind pe A ca sa fac questurile de [Infiltration] mai usor Un rift arata cam asa - poate dati peste unul din greseala ![]() Durata unui rift este de 2 ore si numarul de playeri care il pot folosi simultan depinde de levelul riftului Spre exemplu riftul A poate tine simultan 12 playeri de lv max 28 ; nu poti intra in riftul de tip A daca ai level peste 28 Daca ai murit cat timp esti pe celalalt teritoriu se elibereaza locul ocupat de tine in rift si tu esti teleportat la punctul tau de ressurect stabilit anterior |
|
Regulile AionONLINE.ro !
Being a winning player isn't only about playing good cards - it's also about making good decisions. |
Re:Rifturile spre Elyseea si Asmodae -Space and Time 2 years, 4 months ago #4822
|
Locatii Rift pt. Notepad in Joc
Copiezi in joc in notepad si cand dai click iti apare pe harta. |
|
|
Re:Rifturile spre Elyseea si Asmodae -Space and Time 2 years, 4 months ago #4897
|
MIsto faza cu memo pad chiar ajuta
Thx |
|
|
|
Moderators: Titanu
Time to create page: 0.69 seconds