Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Problema ( Setari placa video ?)
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Problema ( Setari placa video ?)

Problema ( Setari placa video ?) 1 year, 5 months ago #6536

• Ax1oN
  • ( User )
  • Homie
Acum cateva zile am tras si eu Aion, auzind ca e super ok jocul. Mentionez ca am PC cam asa : AMD Athlon 64x2 Dual Core Proccessor 4600+, 2.41 GHz, 1.00 GB RAM, nvidia geforce GT 220 (1GB). Din ce am vazut pe net, indeplinesc cerintele RECOMANDATE ca sa joc fara probleme. Pot spune ca jocul merge cu 30-40 fps cand e putina lume pe langa mine, cand sunt singur de tot merge pe undeva la 60 iar cand e lume mai multa deja 20fps e mult. Imi frameaza cam din 5 in 5 secunde ceea ce ma enerveaza enorm. Daca deexplu imi apare un asmodian pot da in el dupa 5 secunde cand isi revine PC. Nu am facut eu setarile calumea la placa video pentru jocuri, care ar putea fi problema !?

Re: Problema ( Setari placa video ?) 1 year, 5 months ago #6537

• Dr.High
  • ( Admin )
  • Administrator
Configuratia e destul de slaba. Aion e un joc putin pretentios.
Mai exact procesorul si ramul, procesorul se ocupa de fiecare jucator pe harta iar grafica de placa video. Sa zicem ca grafica o poti da la minim, dar ramul si procesorul te trag in jos.
Regulile AionONLINE.ro !
Being a winning player isn't only about playing good cards - it's also about making good decisions.

Re: Problema ( Setari placa video ?) 1 year, 5 months ago #6538

• Ax1oN
  • ( User )
  • Homie
Deci sa inteleg ca singura posibilitate este sa imi imbunatatesc PC-ul

Re: Problema ( Setari placa video ?) 1 year, 5 months ago #6539

• sillentkill
  • ( User )
  • Homie
Ax1oN wrote:
Deci sa inteleg ca singura posibilitate este sa imi imbunatatesc PC-ul

da iati altu

Re: Problema ( Setari placa video ?) 1 year, 5 months ago #6542

• inkky
  • ( User )
  • Aion - Gold Member
mda, total de acord cu sillent kill, decat sa dai bani pe joc mai bine iti strangi 2000 RON si iti cumperi un alt PC!

Re:Problema ( Setari placa video ?) 1 year, 5 months ago #6545

• Wurdulak
  • ( User )
  • Aion - Gold Member
  • U mad brah ?
Ax1oN wrote:
Acum cateva zile am tras si eu Aion, auzind ca e super ok jocul. Mentionez ca am PC cam asa : AMD Athlon 64x2 Dual Core Proccessor 4600+, 2.41 GHz, 1.00 GB RAM, nvidia geforce GT 220 (1GB). Din ce am vazut pe net, indeplinesc cerintele RECOMANDATE ca sa joc fara probleme. Pot spune ca jocul merge cu 30-40 fps cand e putina lume pe langa mine, cand sunt singur de tot merge pe undeva la 60 iar cand e lume mai multa deja 20fps e mult. Imi frameaza cam din 5 in 5 secunde ceea ce ma enerveaza enorm. Daca deexplu imi apare un asmodian pot da in el dupa 5 secunde cand isi revine PC. Nu am facut eu setarile calumea la placa video pentru jocuri, care ar putea fi problema !?

Mai cumpara niste ram - 4 GB Dual channel cred ca ar fi ok si daca poti face si un upgrade la procesor ar fi o idee , placa video e ok dpmdv
  • Page:
  • 1
Moderators: Titanu
Time to create page: 0.49 seconds